Jak se donutit hubnout?

Anonymní
1.11.20 19:49

Jak se dokopat??? Hubnout!!!!

Holky jak mám dokopat?? V březnu jsem se krásně držela, držela jsem dietu, respektivě ne dietu ale zdravý styl… low carb. Měsíc jsem se držela i mi to chutnalo, shodila jsem 5kg za asi měsíc. Dokonce jsem ani moc necvičila, je to asi fakt o tom jídle hlavně. A pak jsem zůstala doma na home office a nevím proč ani ale sklouzla jsem a samozřejmě přibrala, teď mám více než před low carb v březnu. Ach bože, už se sama sobě nelíbím. Anonym stydím se… a to ani nepíšu kolik vážim raději :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14946
1.11.20 19:51

A kolik bys potřebovala zhubnout? Čím přísnější a striktnější jídelníček, tím hůře jde dlouhodobě vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.11.20 19:55
@Kfětoslava píše:
A kolik bys potřebovala zhubnout? Čím přísnější a striktnější jídelníček, tím hůře jde dlouhodobě vydržet.

Měla bych dost… 20kg aspoň. Vážim 90kg na 165 cm… a je to venku… ale anonym :D

• Citovat
  • Upravit
1380
1.11.20 19:58

Chces to? Tak zvedni zadek a jdi si pro to! O nicem jinem to neni. Bud to chci a jdu si za tim a nebo budu sedet, fnukat a kynout…nemyslim to tedka nijak zle, ale tak to je a nic mezi tim proste neni. Drzim palce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15845
1.11.20 19:59

Ne, o jídle to fakt není. Low carb není zdravý styl, ale dieta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.11.20 19:59

Já měřím 168cm a mám 80 kg taky nic moc. Chodím dlouhé procházky každý den a začala jsem jíst hodně bílkovin, vejce, tvaroh, semínka, líbivé maso a zeleninu.
Doufám, že takovým stylem brzo zhubnu!
Přeji hodně štěstí ať se daří :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.11.20 20:00

Taky jsem kovidově nabrala 5 kg a jsem z toho zoufalá. :( Snažím se vynechávat sladké, ale přijde mi, že je to horší než lepší.

• Citovat
  • Upravit
14946
1.11.20 20:05
@Anonymní píše:
Měla bych dost… 20kg aspoň. Vážim 90kg na 165 cm… a je to venku… ale anonym :D

A máš, kde ubrat, rezervy, co by šlo změnit, aby to moc nebolelo? Napře pokud sladíš kafe a piješ limonády, tak někdy pro začátek pomůže změnit tohle. Potom si odlehčit večeře, že k večeři vynecháš sacharidy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
1.11.20 20:08

Chce to najít kde máš ten největší problém… já třeba mám ten problém, že každou chvíli něco ujídám, uzobávám, a ve finále je to za ten den děs a hrůza. Tak jsem se dokopala opravdu si jídlo plánovat a chystat dopředu a nic jiného než to nachystané nejím. A krásně to funguje… jen to chce trochu sebekázně, a tu jsem taky musela pěkně dlouho hledat. Ale teď mám ze sebe radost! :palec: A trochou pohybu taky nic nepokazíš, tím se totiž vykompenzují určitá uklouznutí ve stravě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
1.11.20 20:13

A co ti brani? Ja jim LC uz pres 8let. Ke snidani treba dnes vajicka, slanina, trocha hoveziho. Jako na diete se fakt necitim. :lol:
Byli jsme v karantene tri mesice. Hodne jsem behala, vic nez jindy, ono se to totiz nezda, ale to trceni doma je fakt rozdil, to ze nechodis pravidelne do prace, vic do obchodu, tamhle neco vyzvednout.
Jedna z vyhod LC je, ze mam na to behani chut a energii. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Zumpa píše:
Ne, o jídle to fakt není. Low carb není zdravý styl, ale dieta.

Jak že to není o jídle??? A jak zhubnout?

• Citovat
  • Upravit
1137

Low carb nemusí vyhovovat každému, já bych třeba zdechla, sacharidy ( jako ne dorty, ale třeba vločky nebo celozrnné pečivo, brambory) potřebuju. Špatně je podle mě cokoliv, kdy si něco nařizuješ a podvědomě víš, že to tak nechceš. Já to mám opačně než ty - na home office ( respektive distanční výuce) mám čas cvičit, zítra se vracím do práce a vím, že už se k tomu zase nedostanu tak, jak bych chtěla. Zkus se mrknout na přerušovaný půst ( intermittent fasting), jestli by ti to nevyhovovalo - já s tím mám pozitivní zkušenost, diety jsem nikdy nevydržela. Navíc se mi celkem slušně upravil krevní obraz a pleť.

Příspěvek upraven 01.11.20 v 20:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.11.20 20:15
@Kfětoslava píše:
A máš, kde ubrat, rezervy, co by šlo změnit, aby to moc nebolelo? Napře pokud sladíš kafe a piješ limonády, tak někdy pro začátek pomůže změnit tohle. Potom si odlehčit večeře, že k večeři vynecháš sacharidy.

Kafe neslazené, piju vodu a čaj. Jak jsem v práci pohoda, ráno snídaně krajiček celozrného chleba, šunka, zelenina, pak oběd.. a doma to a tamdle to, a pořád něco Ach joooo.

• Citovat
  • Upravit
1187
1.11.20 20:15

Hlásím se do klubu, bohužel :oops: žeru doslova tuny sladkostí, jsem závislák a přibírám..164 a 69kg- s takovou váhou jsem šla rodit :roll: jak se zbavit chuti na sladké, na cokoliv sladkého, je to snad horší než heroin..proč maso, proč zeleninu, stačí čokolády, dorty, bonbony, buchty, oplatky..prostě všechny sladké prasárny..kromě nápojů teda, ty jedine mi sladké nechutnaji.. Je to diagnóza, jsem sladkožrout :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.11.20 20:17
@Alberta píše:
Hlásím se do klubu, bohužel :oops: žeru doslova tuny sladkostí, jsem závislák a přibírám..164 a 69kg- s takovou váhou jsem šla rodit :roll: jak se zbavit chuti na sladké, na cokoliv sladkého, je to snad horší než heroin..proč maso, proč zeleninu, stačí čokolády, dorty, bonbony, buchty, oplatky..prostě všechny sladké prasárny..kromě nápojů teda, ty jedine mi sladké nechutnaji.. Je to diagnóza, jsem sladkožrout :zed:

Jsem taky rodila s váhou 75kg ach booože, aspon na těch 75kg se zpět dostat. Nepotřebuji mít 55kg, i když by to bylo už dokonalé. Mít i 70-75kg a to si držet a jsem cajk. Mi zase až tak sladké nechybí. Spíše sýrečky, klobásečky… ach jooo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová