Jak se nezamazat při konzumaci točené zmrzliny
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@hofka Evidentně podle toho, jak řekne obsluha, že? Protože bych automaticky platila „normální“ malou, když „minimalá“ by byl můj výmysl. Ale to je fuk, já jen pro zajímavost
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Samamama píše:
@čarodějka1311A holky, když si necháváte natočit „menší než malou“ zmrzlinu, platíte to jako malou, nebo nějakou poměrnou část ceny?
U nás jak kde. Ve stánku, který má soukromník u svojí hospody platíme poměrnou část, fakt dost symbolickou cenu. Ve stánku u Kauflandu, kde má paní kasu a PLU platíme jako za malou. Ale moc to neřeším, stejně by jim to spadlo (minimálně některým) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Samamama píše:
@hofka Evidentně podle toho, jak řekne obsluha, že? Protože bych automaticky platila „normální“ malou, když „minimalá“ by byl můj výmysl. Ale to je fuk, já jen pro zajímavost.
Jj, přesně tak, počítala jsem s malou, když jsem to tak chtěla poprvé, ale řekli si míň, takže tím líp
Zjevně jsem nebyla první ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Angua No vida, mě to doteď nenapadlo. Zvlášť u nás na jednom místě dávají takové porce, že malá vydá za velkou kdekoli jinde, to si pak svou zmrzku vůbec neužiju, když hlídám dítě, aby mu to neteklo všude. Tak jsem zas chytřejší
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MarieOVMUC píše:
Detem nechávám dát tu zmrzlinu tak, aby toho tam nebylo tolik a celý ten kornout mají obalený ubrouskem, ale musím teda rict, ze delam domácí. nikdy v zivote bych detem tu topcenou nekoupila. Staci malo a salmoneloza je na svete. Je tolik balenych zmrzlin:)
Dneska jsou ty zmrzliny z prášku, takže salmonela nehrozí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Samamama no já jsem si myslela, co jsem nevymyslela za úžasný nápad, ještě jsem tak opatrně - prosím vás, myslíte, že by šlo jen tak jednu otočku nad… A paní jasně, za 5,– (či za 8,–, nevím už) a pro tehdy tříletého naprosto dostačující zmrzka. Mně většinou taky stačí malá, ta velká je obří - a to sežeru dost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ta točená zmrzlina je zlo, náš je od toho taky vždycky upatlaný. Radši nosím v kabelce vlhčené ubrousky a pak ho utřu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Samamama píše:
@hofka Evidentně podle toho, jak řekne obsluha, že? Protože bych automaticky platila „normální“ malou, když „minimalá“ by byl můj výmysl. Ale to je fuk, já jen pro zajímavost.
já myslím, že je tohle běžné.. aspoň u našeho místního stánku je cena za minimalou vždy stejná už nějaký ten rok
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak u nás jsou ve většině stánků 3 porce,3 ceny..Nazývají to malá, velká a „maxi“.Ale taky jsem se setkala s tím, že jsem chtěla malou a bylo to hodně i pro mě. Upřímně, stejně máme v posledních letech raději kopečkovou zmrzlinu, mě ta točená „smrdí“ práškem, už to není ono. Není tak lahodná, jako kdysi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MUFICE píše:
Dneska jsou ty zmrzliny z prášku, takže salmonela nehrozí
tak nejaká jiná zivot zneprijemnujici breberka:D kdyz si predstavim, jak tam cely den v tom vedru ukypava zmrzlina, do toho se saha na penize.. brr ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit