Jak se odreagovat od myšlenek na miminko?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
991
14.5.14 18:29

@jessikka : taky vybornyyy :-D :-D :-D ale aspon to zabralo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
14.5.14 18:32

Holky zlate dekuji, ani nevite jakou silu jste mi daly a hodne velkou podporu diky moc…snad to nejak prekousnu :-D :palec:

Asi zacnu delat nejake kurzy :-D jenze u me je ten problem, ze jsem od rana do vecera v praci, jsem kvetinarka :-) a uz jine aktivity ani nestiham, akorad delam prilezitostne nehty a pak s pritelem dost cestujem o vikendu…tak uprimne do programu uz nenacpu nic…a kde je domacnost a vareni vid? :-D :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
14.5.14 18:35

@lovesmile No to tak bývá..tak ti přeju aby ses těch nových prsou dočkala.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
14.5.14 18:36

@Jimichanga
Taky by se mi prsa sikly :-D :-D ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
14.5.14 18:41
@Viollett píše:
@Jimichanga
Taky by se mi prsa sikly :-D :-D ;-)

Výborně.. :lol: nová rada jak otěhotnět..zaměřte se na nová prsa.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
14.5.14 18:43

@Jimichanga
No jo to, ale budu asi setrit dlouho :-D :-D :-D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
14.5.14 18:55

@Viollett Já bych na tom byla stejně..:D ale vidíš? máme cíl se zaměřit na šetření..a následně penízky můžeš šoupnout do nového kočárku.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.14 19:09
@Viollett píše:
Anonymni :
Co dodat, krasne napsano a musim rict, zes to mela tedy taky dost trnity!
Urcite souhlasim s obema nahledy na danou situaci :-) ale to je presne to, ze ja to taky hodila za hlavu, zacla cvicit, hodne makat, starat se o sebe a cestovat, ale stale nic… :-( jen uz si zacinam spise myslet, ze po tom roce a pul aktivit jsem se odreagovala mockrat na to aby to klaplo a mozna tedy bude problem jinde…bud ve me nebo v priteli, coz ted resime :palec: ;-) Kazdopadne dekuji :mavam: :kytka: :hug:

Po roce a půl domácího snažení už je dávno čas na to, aby jste navštivili odborníky. My jsme šli po roce neúspěšného snažení. Je na čase zjistit, zda je někde problém :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.5.14 19:14
@LolitkaP píše:
Už asi nemám co řešit, všechno je v klidu, ustálené, čekám jen na to mimčo. :andel: Dá se říct, že na to tlačím, protože ten čas tak strašně letí…je mi 33 a vím, jak rychle uběhly ty 4 roky od vysazení HA, bojím se jen, že se „párkrát“ vyspím a budu na mimčo „stará“ :nevim:

Bojuj, bojuj, bojuj:hug: :hug: Až toho budeš mít opravdu plné zuby, bude se Ti to protivět, dej si pauzu :srdce: Ten boj za to stojí a věř, že štěstí se jednou unaví a sedne na tebe :srdce: :srdce: Nelze mít do nekonečna jen pořád smůlu :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
29577
14.5.14 19:21
@Viollett píše:
@panikockova :
Ahojky jsem rada, ze mi rozumis, presne kolem me vsecky kamaradky zname atd…tehotny a ja byla zrovna v dost tezkych chvilich snazeni pres rok a stale nic…a ty vety mi opravdu nepomohly… :-( vzhledem k tomu, ze kdyz clovek chce dite, tak na to logicky mysli, ze jo… :-D :-D ale zase maj holky pravdu v tom, ze spouste holkam se podarilo odreagovat a sup, zakopany pes byl ve psychice… :-) husty… Jenze mi rekni cim se uz mam odreagovat??? :zed: :nevim:

Všechny, úplně všechny známé, co se snažily rok, dva, čtyři po samozřejmě nečekaném a už vzdaném úspěšném otěhotnění konstatovaly, že tomu vždy předcházela nějaká změna v životě. Krize v partnerství, rozjezd podnikání, stavba domu, stěhování, prostě cokoli, co na čas odvedlo jejich podvědomí úplně jiným směrem.
Psychika je opravdu děsná čarodějka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
14.5.14 21:20

@berry4
ja uz se odreagovala, ale neklaplo to…budu se vice snazit odreagovat :-) ale pravdu mas velikou :-) :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
14.5.14 22:11

Violett zkuste navštívit lékaře ať máte jistotu, že je to vůbec ve vašich možnostech počít přirozeně ať máte jistotu, třeba zjistí, že partnerovy spermie nejsou zcela ideální nebo jsi třeba alergická na obal jeho spermií apod.(to se dá řešit, že vyberou ze vzorku ty ideální spermie a udělá se inseminace…to jen tak například) nebo zjistí něco dalšího dobře řešitelného neboj :kytka: Existuje spousta zádrhelů, ale hodně se jich dá překonat ;)
A s tou psychikou, ono někdy se jen přesvědčujeme, že už na to nemyslíme, ale v podvědomí to pořád je, je to těžké :roll: Přeju štěstí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
14.5.14 22:40

@Staar
ano mas pravdu. uz to taky resime, tak uvidime :palec: nicmene s tou psychickou strankou je to opravdu slozite…mozna si opravdu jen nalhavam, ze to nereim uz tak jako driv :pocitac: :zed:, ale stejne by me zajimalo jak je to mozny, ze se dokazem tak zablokovat… :nevim: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
15.5.14 11:25

Ahojky holky?? :mavam: Nejake nove zkusenosti a rady???
A chtela jsem se jeste zetat mimo tema, zda je z Vas nekdo kuracka? A jak jste to mely s tehotenstvim?? Mela z Vas nekdo problem otehotnet atd…? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí