Jak se shodnout na výchově

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32941
10.9.15 14:17

@Jensina no právě, a to se nesmí, potvrzuje 9 z 10 rodičů včetně mě. Radši ať chlap upece buchtu a ten kdo fakt uhlida je s dětmi. I když u nás stačí jít na wc a už se něco semele, umí toho využít potvurky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
10.9.15 14:20
@andelka83 píše:
@Jensina no právě, a to se nesmí, potvrzuje 9 z 10 rodičů včetně mě. Radši ať chlap upece buchtu a ten kdo fakt uhlida je s dětmi. I když u nás stačí jít na wc a už se něco semele, umí toho využít potvurky.

to mě rozesmálo, nechám se poučit a jdu lepit skládačku ze Sluníčka :D
přeju, ať to děti brzo pochopí a neskáčou do silnice.

A Jensině, myslím, že chlapovi se to rozleží a upustí od bití :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
10.9.15 14:21

@andelka83 no jo, je to tak :lol: sourozenci. Když já po tom dni s nima, radši peču než jezdím autíčkem. Očekávala jsem, že bude chlap, když teprve přišel z práce, autíčkama neunaven a zvládne je. No a ono prd. Taky neměl na autíčka náladu. tak mě ta mesplněná očekávání naštvou a frustrace narůstá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
10.9.15 14:22

@suricata děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32941
10.9.15 14:35

@suricata no,fakt u většiny lidí co znám, pokud hlídající rodič přesune pozornost jinam, něco se semele.
No, doufám, dvakrát málem skočili pod auto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32941
10.9.15 14:37
@Jensina píše:
@andelka83 no jo, je to tak :lol: sourozenci. Když já po tom dni s nima, radši peču než jezdím autíčkem. Očekávala jsem, že bude chlap, když teprve přišel z práce, autíčkama neunaven a zvládne je. No a ono prd. Taky neměl na autíčka náladu. tak mě ta mesplněná očekávání naštvou a frustrace narůstá :lol:

Rozumím, naprosto rozumím. Měly bysme fasovat prášky na nervy a trpělivost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
10.9.15 15:33

Moc to řešíš. Kdyby ho takhle pohlavkoval x krát denně, budiž, ale pitvat se v jedný situaci :nevim: Psalas, žes mu hodila děti, když přišel z práce, podle mě jste se nejdřív měli dohodnout, kdo co jak potřebuje udělat, kdo jak moc potřebuje zrelaxovat. Tys třeba mohla se starším dodělat buchtu, chlap mohl zabavit druhého. Tohle bych řešila spíš, tu komunikaci, než jeden pohlavek, takových ještě bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
10.9.15 16:30

@zuzouš no doufám, že už právě nebude. :) ale jo, máš pravdu. jak říkám, já jsem takovej hnidopich, co si v sobě musí vše zanalyzovat a trvá mu, než si to v sobě urovná. Zas na druhou stranu, doufám, že si to teď dostatečně rozpitvám a k dalším takovým situacím nedojde. Právě abych pak nemusela řešit, že se u nás pohlavkuje xkrát denně. To už by totiž pak zas byly reakce, jaký si to uděláš…
a ty komentáře mi pomohly si to srovnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí