Jak se zachovat, dál věřit?

Anonymní
13.12.13 18:18

jak se zachovat, dal věřit?

Dobrý den, prosím o zachování anonymity z důvodů strachu.

jsem matkou ditete 10 měsíců. pritel mě opustil těsně po oplodnění. o dítě nejeví zájem. videl malou v květnu a tod vše. naměli jsme nekolik domluv jak bude splácet alimenty, nikdy nic neplatilo, vše měnil. nejdříve platil 70 tis, pak 40 a teď chce platit 25. nikdy ty částky neplatil. vesměs od července jsem neviděla ani korunu. jen jednou jednorázové poslal 100 tisíc. v RL není, nechtel. tak jsem mu to slíbila, aké s tím že se o malou postará. nestará se. teď čeká s partnerkou další dítě. a mě se nelíbí že nedrží slovo, o malou se nestará… bude to znít asi osklive, ale mám ho dat do RL? vyměnit alimenty soudně? neustále vyhrožuje. vola mym rodicum ze jsem blazen, dava jim vist smsky. jeho partnerka ani nevi že spolu miminko máme. nebyla jsem milenkou. možná je to zmatené. ale čekala jsem 10 měsíců že se dohodneme aby obě strany byly spokojene, ale já finančně padam a o malou zájem nema.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7211
13.12.13 18:20

Já dostat 100 tisíc tak si pískám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
13.12.13 18:21

@Aletheia Asi tak :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
637
13.12.13 18:22

Uživatel je onlineAletheia :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.12.13 18:23

Nechápu, proč jsi mu skočila na špek :think: pokud je otec, má být v RL - pokud to děláš jen pro prachy, počítej i s tím, že má právo se s dítětem stýkat… Jinak ty sumy jsou šílený 8o twl, 100000 nedostane spousta mamin ani za 10 let života dítěte :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56135
13.12.13 18:25
@martina.se píše:
Nechápu, proč jsi mu skočila na špek :think: pokud je otec, má být v RL - pokud to děláš jen pro prachy, počítej i s tím, že má právo se s dítětem stýkat… Jinak ty sumy jsou šílený 8o twl, 100000 nedostane spousta mamin ani za 10 let života dítěte :think:

No jasne.ale o tom to neni..dala bych ho do rodneho listu. zakladatelko ty prijmy ma priznane?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
13.12.13 18:26

Cojsisi-tojsisi, najdi si někoho jiného a na něho se vyprdni když zájem nemá. Musíš se holt postarat sama. Nejsi první ani poslední v obdobné situaci. Musíš prostě začít myslet hlavou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.12.13 18:28
@jkra píše:
No jasne.ale o tom to neni..dala bych ho do rodneho listu. zakladatelko ty prijmy ma priznane?

i s tím, že by si nárokoval dítě vídat a pod? Osobně bych se na něj radši vydlábla :nevim: ale to je jen můj názor ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.12.13 18:29

A mmchdm, do RL ho nedá zakladatelka, ale soud :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.12.13 18:29

Jde o to že jsme se dohodli že nebude tedy v RL ale že bude platit měsíčně 70tisíc…neplatil ani jednou. podotýkám že výše penez byl jeho nápad. pak to bylo 40, ty zaplatil asi 2×, pak zaplatil jednorázove 100 tisíc a pak zas nic. já dohodu neporušila. hlavně mě dochází, že se mu nedá věřit. já chci aby se s malou stýkal, je to její otec. řekla jsem že si vemu daleko min, ale ať se stýká s malou. nechtel, jenže mě už dochází trpělivost. je mi to líto…jen se Vás ptám zda je dobře ho zapsat do RL vyměňování alimentu bych nechtěla, jen by se dala nějaká dohodnuta částka…

• Citovat
  • Upravit
56135
13.12.13 18:30
@martina.se píše:
i s tím, že by si nárokoval dítě vídat a pod? Osobně bych se na něj radši vydlábla :nevim: ale to je jen můj názor ;)

Ja nevim.to musi zvazit zakladatelka. a ja vim ze soud…ale je to cele divne…nechapu ty sms rodicum…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.12.13 18:31
@jkra píše:
Ja nevim.to musi zvazit zakladatelka. a ja vim ze soud…ale je to cele divne…nechapu ty sms rodicum…

já to nechápu tak nějak celé, abych pravdu řekla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
13.12.13 18:32
@Anonymní píše:
Dobrý den, prosím o zachování anonymity z důvodů strachu.jsem matkou ditete 10 měsíců. pritel mě opustil těsně po oplodnění. o dítě nejeví zájem. videl malou v květnu a tod vše. naměli jsme nekolik domluv jak bude splácet alimenty, nikdy nic neplatilo, vše měnil. nejdříve platil 70 tis, pak 40 a teď chce platit 25. nikdy ty částky neplatil. vesměs od července jsem neviděla ani korunu. jen jednou jednorázové poslal 100 tisíc. v RL není, nechtel. tak jsem mu to slíbila, aké s tím že se o malou postará. nestará se. teď čeká s partnerkou další dítě. a mě se nelíbí že nedrží slovo, o malou se nestará… bude to znít asi osklive, ale mám ho dat do RL? vyměnit alimenty soudně? neustále vyhrožuje. vola mym rodicum ze jsem blazen, dava jim vist smsky. jeho partnerka ani nevi že spolu miminko máme. nebyla jsem milenkou. možná je to zmatené. ale čekala jsem 10 měsíců že se dohodneme aby obě strany byly spokojene, ale já finančně padam a o malou zájem nema.

8o kdo chce kam…ježiš já už asi vím, kdo píše… :zed:

Příspěvek upraven 13.12.13 v 18:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
@Anonymní píše:
Jde o to že jsme se dohodli že nebude tedy v RL ale že bude platit měsíčně 70tisíc…neplatil ani jednou. podotýkám že výše penez byl jeho nápad. pak to bylo 40, ty zaplatil asi 2×, pak zaplatil jednorázove 100 tisíc a pak zas nic. já dohodu neporušila. hlavně mě dochází, že se mu nedá věřit. já chci aby se s malou stýkal, je to její otec. řekla jsem že si vemu daleko min, ale ať se stýká s malou. nechtel, jenže mě už dochází trpělivost. je mi to líto…jen se Vás ptám zda je dobře ho zapsat do RL vyměňování alimentu bych nechtěla, jen by se dala nějaká dohodnuta částka…

tohle je fakt nějak mimo můj prostor.. to si jako myslíš, že ho díky zapsání do rl donutíš stýkat se s dítětem? to je hodně naivní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56135
@Anonymní píše:

No my mame castku dohodlou.ale bez posveceni soudu pak dle meho nemuzes vymahat. a jestli ceka dite tak uz nebude vstricny.muze ti penize dat ale nemusi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí