Jak se zbavit chloupků?

687
15.11.10 22:23

Jak se zbavit chloupků

Zdravím,

holky,moje 13-ti letá dcera se stydí za tmavé chloupky na rukou / je chlupatá po mamince :-) / Co myslíte,pomůže odbarvení kysličníkem? Nemám s tím žádné zkušenosti,co a kde koupit? /Je mi jasné,že moc zdravé to není :nevim: Dá se to něčím nahradit? /

A já prosím o radu při odstranění „knírku“ :oops:

Díky,Tina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1906
15.11.10 22:32

Já jdu tedy na chlupy depilátorem. Beru nohy i ruce. Ale nevím jestli je to vhodné už pro takhle mladou holčinu. Docela to bolí, vždycky se tedy přemlouvám. Dnes se depiluje nebo holí snad každá ženská a někdy se s tím holt začít musí. Na knírek je nejspolehlivější asi laser, po ostatních metodách si myslím že se znovu objeví. Hlavně bych ho neholila 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
15.11.10 22:33

nejni lepší to nechat udělat v salónu voskem? Jasně, bude jí to bolet, ale lepší než holení nebo krémy. Ten kysličník… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
15.11.10 22:39

co zkusit voskové pásky? existují i takové menší na oblast nad rtem.já si teda nohy holím, jednou za čas, až posbírám dost odvahy, tak je vytrhám :poblion:, ale je to teda šílená bolest, takže se už k tomu podruhé neodhodlám a rači to zas vemu žiletkou :mrgreen: ale prý pokud se to vytrhává pravidelně, tak už to pak tolik nebolí :palec: jinak s rukama zkušenosti nemám, ale kolegyně si chloupky na nich holí a prý je to v pohodě, že to zas až tolik neroste…ale vytrhání bude určitě lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
15.11.10 22:40
rybkabezvody píše:
nejni lepší to nechat udělat v salónu voskem? Jasně, bude jí to bolet, ale lepší než holení nebo krémy. Ten kysličník… :think:

Take bych byla pro tuhle variantu. Sama na depilaci chodim a casem jsem si na tu bolest zvykla. Tez trpim tmavymi, tlustymi chlupy. A depilaci se chlupy ztecnuji. :palec:
Chodim na depilaci od 16let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
15.11.10 22:41
sonick píše:
co zkusit voskové pásky? existují i takové menší na oblast nad rtem.já si teda nohy holím, jednou za čas, až posbírám dost odvahy, tak je vytrhám :poblion:, ale je to teda šílená bolest, takže se už k tomu podruhé neodhodlám a rači to zas vemu žiletkou :mrgreen: ale prý pokud se to vytrhává pravidelně, tak už to pak tolik nebolí :palec: jinak s rukama zkušenosti nemám, ale kolegyně si chloupky na nich holí a prý je to v pohodě, že to zas až tolik neroste…ale vytrhání bude určitě lepší

Pozor. Holenim se chloupky ozivuji, takze proto to i muze bolet vic nez si clovek mysli. Nejlespi je delat depilaci, kdyz te neco stve :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xxZuzana
15.11.10 22:43

zrovna tento týden jsem našla v časáku reklamu a vzorek - je to na výrobky BIOXET - prý trvalé řešení, na všechny partie. Zní to až moc ideálně, ještě jsem se na to ale detailně nedívala, tak mrkni třeba ty.
 www.bioxet.com

• Citovat
  • Upravit
1906
15.11.10 22:47
sonick píše:
co zkusit voskové pásky? existují i takové menší na oblast nad rtem.já si teda nohy holím, jednou za čas, až posbírám dost odvahy, tak je vytrhám :poblion:, ale je to teda šílená bolest, takže se už k tomu podruhé neodhodlám a rači to zas vemu žiletkou :mrgreen: ale prý pokud se to vytrhává pravidelně, tak už to pak tolik nebolí :palec: jinak s rukama zkušenosti nemám, ale kolegyně si chloupky na nich holí a prý je to v pohodě, že to zas až tolik neroste…ale vytrhání bude určitě lepší

Mě to teda bolí pokaždé a to depiluji už mnoho let :lol: Dokonce mi připadá, že mě to dřív bolelo mín. V těhotenství jsem vůbec nemohla, to jsem byla strašně přecitlivělá, ale je fakt, že skoro nerostly. A ta přecitlivělost mi zůstala, tak proto se musím vždy tak odhodlávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
15.11.10 22:48

Osobne bych rekla nic s tim nedelat. Nohy asi jo, ale ruce? Urcite chces aby byla dcera od 13 let otrokem ziletek nebo depilacnich pomucek? Nesoudim. Posuzuji podle sebe. Jsem tmavovlasa a chlupata. Prudi mne souboj ziletky - rychle, bezbolestne, za to porad, versus depilator. Jsem vdecna ze jsem nikdy neoholila stehna a ruce. Ale podle mne je to jednou a navzdy musis. Nikdy to nevratis zpet a
rostou vic a vic. Fakt to nejde nechat byt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
15.11.10 22:54
j.pampeliska píše:
Osobne bych rekla nic s tim nedelat. Nohy asi jo, ale ruce? Urcite chces aby byla dcera od 13 let otrokem ziletek nebo depilacnich pomucek? Nesoudim. Posuzuji podle sebe. Jsem tmavovlasa a chlupata. Prudi mne souboj ziletky - rychle, bezbolestne, za to porad, versus depilator. Jsem vdecna ze jsem nikdy neoholila stehna a ruce. Ale podle mne je to jednou a navzdy musis. Nikdy to nevratis zpet a
rostou vic a vic. Fakt to nejde nechat byt?

Nekdy holt ne. Kdyz chce holka nosit kratke sukne a libit se klukum. Nepotkala jsem chlapa, kteremu by se libila chlupata zenska.
Ja bych jen dala treba prednost jen depilaci voskem, protoze tim chloupky vic nerostou a naopak se ztraceji. Taky mas na 3tydny pokoj a nemusis nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
15.11.10 22:55

Já jsem první musela zbavit chlupů nohy asi v 16 letech, bylo to už neůnosné, tenkrát to ale ještě nebylo tak samozřejmé jako dnes. Dělala jsem to voskem, nešlo mi to a byla jsem neštastná. Stehna nedepiluji ale třísla musím a trochu i na stehna. Podpaží holím a klín taky ale ne celý :oops: Jinak prostě je to tak, holky dospějí a začnou se zbavovat chloupků, dnes ž se to prostě nenosí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
15.11.10 22:59

Mne jen prijde silene zacit s timhle opruzem uz ve 13 letech. Ja se poprve oholila v prvaku. Ale je fakt ze ted dospivaji rychleji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
15.11.10 23:01

Je mi 20let a poprve jsem se oholila tajne ve 13letech. :nevim:A mozna jeste o 2roky driv, protoze jsem porad poslouchala od holek ze skoly, ze jsem nechutna a i me se to nelibilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
15.11.10 23:12

Já jsem taky začala docela brzo asi v 15(tak nevím jestli to bylo brzo,ale na tu dobu asi jo):-).Dostala jsem hodně vynadáno od mámy když to zjistila,ale časem i ona sama dospěla k tomu že se začala holit taky.
Ten krém od bioxet je teda pěkně drahej a je toho málo :cert: Tak by mě zajímalo,jestli to opravdu účinkuje.Jestli budete mít někdo zkušenost tak písněte třeba to taky vyzkouším. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
16.11.10 01:14

Já teda nemám tmavý chlupy na rukách, ale světlý a je jich tam víc a mě to vadí. Také jsem se za to styděla, když mi bylo okolo 14 let.

Jinak já většinou používám epilátor než žiletku. Epiluji ruky, nohy, podpaží (už to nebolí) a klín :mrgreen: (ten bolí nejvíc, ale nechám tam samozřejmě něco :mrgreen:

Příspěvek upraven 16.11.10 v 13:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková