Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj,
Je možné si Duphastonem přivodit menstruaci o týden dřív? 1.8. nam začíná dovolená a ja mám 5.8. +- dostat menstruaci. Takže půlku budu mít PMS a půlku menstruaci. Léčím se kvůli pcos Duphastonem od března, takže to není tak, že bych ho chtěla brát kvůli tomuto. Ráda bych to dostala dřív, protože týden před ms mám docela dost silné PMS, jde to nějak s Duphastonem?
Já osobně bych si dávkování neměnila. Můžeš si to rozházet úplně..
Pokud tak, požádej doktora o léky na oddálení.
Zavolej na gynekologii a řeš to s lékařem. Sama fakt ne, zvlášť pokud se léčíš.
Prosimtě proč tě taková věc vůbec napadá? To jako kvůli dovolené zahodíš celou léčbu?
![]()
Každého rozumného člověka snad napadne, že si sám nemá ordinovat dávkování léků a zeptá se svého lékaře.
To je teda napad… res tohle s doktorem. Duphaston beru uz jakou dobu, nekdy prijde MS jeste nez ho doberu, nekdy 2 dny po dobrani a nekdy taky az tyden po dobrani. Ale abych si menila davkovani kvuli dovoleny (ano, i me vychazi MS na dovolenou a co se tyka sily MS, tak verim tomu, ze 2 dny pro me budou fakt hardcore), to me ani nenapadlo.
Ahoj,
prosím máte někdo zkušenosti s lékem na oddálení menstruace při užívání Duphastonu… Děkuji
Ahoj,
Je možné si Duphastonem přivodit menstruaci o týden dřív? 1.8. nam začíná dovolená a ja mám 5.8. +- dostat menstruaci. Takže půlku budu mít PMS a půlku menstruaci. Léčím se kvůli pcos Duphastonem od března, takže to není tak, že bych ho chtěla brát kvůli tomuto. Ráda bych to dostala dřív, protože týden před ms mám docela dost silné PMS, jde to nějak s Duphastonem?