Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mrzí mě to…
on ví, že ty víš??? a jak dlouho jí má???
sama jsem takovou situaci řešila…nedávno…a jsem měsíc sama. Vyhodila jsem ho
@Anonymní píše:
Prosím o radu, včera jsem zjistila, že má manžel milenku, podezření jsem měla delší dobu a ted se to potvrdilo. Jde o to, že máme 3 děti, z toho 2 malé, krásný dům na hypotéku a určitě se nechci rozvádět a dětem sebrat tátu. Potřebuji tipy jak se nejlíp zachovat, abych ho udržela doma a pokud možno to s milenkou ukončil. Já s tím nemám zkušenost a opravdu nevím co dělat, nikdy mě nenapadlo, že toto budu řešit
Chybí více informací, jak dlouho má milenku, jak se chová k Tobě, dětem? Jak jsi na to přišla (a je to 100 % jistota)? ![]()
Včera jsem na něj po hádce udeřila, tak se přiznal, jinak by ze mě dělal blbce a jezdil na neustálé služebky asi ještě dlouho
Vůbec nevím jak dlouho to trvá, já si změn v jeho chování všimla na podzim, myslím, že je to někdo od něj z práce. To mě mrzí, že u vás to takto dopadlo
A máte děti? On s vámi nechtěl zůstat nebo si nechtěla ty?
@micha.bello Ke mě chování změnil, často mě kritizoval a plno věcí mu vadilo, které dřív ne a k dětem se chová pořád moc hezky.
Máme jedno dítě…
on to taky tajil do poslední chvíle…pak už prostě nemohl zapírat..už to bylo všechno tak jasný…
měli jsme od začátku nastaveno…nevěra-konec
a u něj ještě cca 4 měsíční…
a jestli chtěl??? nevím…neptala jsem se…on ve své hrdosti neřekl…
ted po měsíci spolu pomalu začínáme komunikovat celkem v klidu
a denně se vidíme, jezdí sem za dítětem.
Záleží na tom, jak se s tou informací nakonec dokážeš poprat a srovnat ty sama. Pro mě byla nevěra konečná, i když jsem se snažila to ustát. Pokud manžel neví, že to víš, nezbude ti nic jiného, než držet jazyk za zuby, spolknout tu hořkou pilulku a jít dál. Můžeš ho vice zapojit do péče o rodinu, zkrouhnout mu volný čas aktivitami s rodinou, pokud bude chtít, jeďte někam do lázní na prodloužený víkend sami dva, jestli můžeš občas ho pozvi na oběd, když je v práci… Prostě minimalizuj množství času, který s ní může trávit. Tak snad on už není zaháčkováný a ty to ustojíš
![]()
Tak pokud ty jsi ochotna toto prekonat a odpustit mu, asi zustava tedy vse na tom, jak to ted vidi on. Chce to ukoncit, zustat u rodiny a snazit se? Chce jit za milenkou nebo to udrzovat oboje? Od toho se asi bude odvijet vse ostatni.
Takže jak to hodlá řešit on? Šlo mu o sex něco si dokázat nebo je zabouchlej do tý druhý?
Tak teď jsem docetla, že to ví… V tom případě souhlas s @Kaculatko
@Janha píše:
Záleží na tom, jak se s tou informací nakonec dokážeš poprat a srovnat ty sama. Pro mě byla nevěra konečná, i když jsem se snažila to ustát. Pokud manžel neví, že to víš, nezbude ti nic jiného, než držet jazyk za zuby, spolknout tu hořkou pilulku a jít dál. Můžeš ho vice zapojit do péče o rodinu, zkrouhnout mu volný čas aktivitami s rodinou, pokud bude chtít, jeďte někam do lázní na prodloužený víkend sami dva, jestli můžeš občas ho pozvi na oběd, když je v práci… Prostě minimalizuj množství času, který s ní může trávit. Tak snad on už není zaháčkováný a ty to ustojíš![]()
pise, ze uz probehla hadka a priznani (pokud je ten anonym zakladatelka)
Tyo
Já být tebou zabila bych tu kur*u-měla bys po starostech…
Né vážně, promluv si s ním. Je to jediná možnost zjistit jak na to jseš.
@Janha píše:
Tak teď jsem docetla, že to ví… V tom případě souhlas s @Kaculatko
tak uz jsem ti to i psala
jsme nejaky pomaly dneska
nebo moc rychly
![]()
Nevím, jestli bych dokázala spolknout tuto situaci. ne kvůli sobě, dítěti, ale kvůli tomu, že by ze mě dělal blbku? Máme to nastaveno úplně stejně, kdo ujede, jde, bez ohledu na nic…
@Kaculatko píše:
tak uz jsem ti to i psalajsme nejaky pomaly dneska
nebo moc rychly
![]()
No joooo, já už dneska přesluhuju, a ten můj rychlý internet v mobilu tomu taky nepřidá ![]()
Prosím o radu, včera jsem zjistila, že má manžel milenku, podezření jsem měla delší dobu a ted se to potvrdilo. Jde o to, že máme 3 děti, z toho 2 malé, krásný dům na hypotéku a určitě se nechci rozvádět a dětem sebrat tátu. Potřebuji tipy jak se nejlíp zachovat, abych ho udržela doma a pokud možno to s milenkou ukončil. Já s tím nemám zkušenost a opravdu nevím co dělat, nikdy mě nenapadlo, že toto budu řešit