Jak si vedete přečtené knihy?

6594
25.7.22 11:20

Jak si vedete přečtené knihy?

Holky, jak si vedete přečtené knihy? V databazeknih nebo booxy? Nebo na to máte nějaké vlastní seznamy? Když posloucháte audioknihy nebo film, vedete je jako přečtené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74217
25.7.22 11:28

Nijak. Taky se mi stalo, že jsem si v knihovně vzala 2× stejný román 🤣. Zjistila jsem to doma, až jsem se začetla, že to znám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
25.7.22 11:29

Používám Goodreads. Audioknihy neposloucham, ale asi bych si je jako přečtené nevedla, a film mě nikdy nenapadlo považovat za přečtenou knihu.

• Citovat
  • Upravit
7228
25.7.22 11:39

@Salorka od dob čtenářských deníků si žádný seznam nevedu, ale děda na to má notýsek, stejně jako další na knihy, které má v knihovně, sepsáno podle abecedy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
25.7.22 11:46

GoodReads :palec: audio knihy neposlouchám, ale kdyby ano, zaznamenávala bych si je jinak, nepovažuji je za četbu v pravém slova smyslu. Film je úplně jiná kategorie, to bych do toho vůbec nemíchala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
25.7.22 11:53

K čemu je ti dobré?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
25.7.22 11:54

Jsem registrovaná na cbdb a tam si ukládám přečtené knížky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12655
25.7.22 12:04
@Salorka píše:
Holky, jak si vedete přečtené knihy? V databazeknih nebo booxy? Nebo na to máte nějaké vlastní seznamy? Když posloucháte audioknihy nebo film, vedete je jako přečtené?

Co si pujčuji knihy v knihovně tak se občas zeptám knihovnika at se mrkne zda to už nemám, i když tet to je horší, protože chodím do dvou knihoven :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11862
25.7.22 12:08

Knihy si nepůjčují ale kupuji nebo si je přeji jako dárek. Pamatuji si které z těch co mám jsem přečetla a které ještě ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
25.7.22 12:09

Já používám databazeknih.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14669
25.7.22 12:17

Nijak, ale ještě v 26 jsem si psala čtenářský deník. Třeba se k tomu jednou vrátím, momentálně to není na pořadu dne, a ani teď moc nečtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
25.7.22 12:21

Databáze knih, tam si eviduju vše, co jsem přečetla, hlavně tedy eknihy, jinak si knihy kupuji a hned přečtu. Audioknihy mam maximálně na spaní, jinak mě uspavaji :nevim: filmy nějak evidují na csfd, ale hodně se mi změnil vkus a najít pro mě fakt dobrý film je velmi náročné 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3923
25.7.22 12:33

Používala jsem databázi knih, ale protože čtu spoustu knih v původním znění, které u nás ještě ani nevyšly a tudíž v databázi knih nejsou, jsem přešla na Goodreads a tam zůstávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
25.7.22 12:34

Já nijak. Chvíli jsem zaznamenávala na booxy, ale jelikož jedu knihu za knihou, tak mě to přestalo bavit :lol: Knihy si nepůjčuji, ale kupuji, takže je mám všechny doma…Moje miláááááškyyyy :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11192
25.7.22 12:41

Na databázi knih. Audiokniha je samozřejmě plnohodnotná kniha, takže ano.

Film není kniha, to je zpravidla úplně něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí