Jak stáhnout rezavý odstín?

614
21.3.15 17:39

jak stahnout rezavy odstin ??

Ahon holky,
potrebuju poradit. Scoje vlasy mam stredni hnedou ( takovou spis do seda) pred 2× jsem si nechala delat blond melir a minuly mesic me kadernice rekla, ze si to mam po mesici zkusit nabarvit.. tak jsem dnes udelala a skoncika jsem rezavo-blondata. U korinku to mam rezavy, pak kousek svetle blond, pak mam zase rezavy pruh a oak zase svetly blond. Ten rezavy pruh jsen tam mrla hned po prvnim meliru, nejslis spatne provede.. a moje otazka je jak si ty vlasy mam sjednotit.. odbarvit a hodit na to nejakou blond barvu? Nebo to nemusim odbarvovat a nam se zkusit znovu nabarvit?? Tahle barva byla od syoss 10-5. Co jsem cetla, tak je dobra od loreal casting 1010 ze pry stahije oranzovo zlutou. Stahla by mi tu rezavou? Mate nekdo zkusenosti?? Moc dekuju..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4373
21.3.15 17:55

Prosím tě, nestahuj si to doma, zajdi si do salonu.
Jestli je pro tebe salon drahý, tak věř, že ve finále dáš za záchranu vlasů dvakrát víc…
Stahování na blond po domácku je úplně největší blbost :zed:

Jak to čtu, tak bys nejpravděpodobněji skončila s „gumičkama“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
21.3.15 18:06

Já mám s oranžovým odstínem hodně zkušeností :-) Jednou jsem s tím byla u kadeřnice, ale doma jsem si to dokázala taky celkem dobře a rychle sjednotit. Tu barvu od Syosse znám, je to až skoro platinová blond. Já když si ji dala na své blond vlasy, tak mi občas chytala naopak do šedomodra :-) Nicméně s tím oranžovým odstínem jsem si poradila tak, že jsem si vlasy prvně nabarvila jakoby více žlutým odstínem. Třeba taky od značky Syoss Oleo Intense 9-60 pískově plavý. Všechno se to sjednotilo a pak jsem zkusila dát ještě světlejší (až skoro platinové) odstíny. Samozřejmě jsem ty barvy neplácala na sebe hned za sebou. Je pravda, že když jsem vytvořila na hlavě tu oranžovou, tak jsem to na druhý den nabarvila ještě jednou. Ale pak jsem vlasy nechala aspoň měsíc odpočinout. Teď používám barvu Color Mask od Schwarzkopf odstín 1010 a první tři umytí chodím s šedou hlavou :-) Ale potom je to odstín přesně jak na krabičce. Tak hodně štěstí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
21.3.15 18:11

@Zzzuz takze co bys me poradila?? Odbarvit a nabarvit, nebo zkusit znovu nabarvit??
@BlueFairy tohle jsem slyset nechtela. Ja se nebojim doma experimentovat uz sem se odbarvovala 3× jen jsem to prvne delala odbarvovacem a ne barvou jak mi to poradila kadernice.. ani ona mi nedokazala stahnout rezavy pruh.. tskze je to jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
21.3.15 18:15

@Kessynkaa no tak abys tu pak nezakládala diskuze, jak zregenerovat vypálené vlasy ;) mně je to fuk, klidně si je znič :nevim: dala jsem ti jen dobrou radu, nic víc, nic míň…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
21.3.15 18:18

@BlueFairy ja vim zes to myslela dobre.. :kytka: taky vim ze je nejlepsi zajit k odbornikovi ale doma se to taky da.. minule jsen po holicce chtela stahnout svetle hnedou a nechtela mi to udelat. Tak jsem se to naucila doma odbarvovacem.. ja se o vlasy staram delam si zabaly atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
21.3.15 18:34

Já jsem si také z hnědé stahovala na blond-prvně mi kadeřnic udělala melír, pak jsem to stáhla blond, pak zase melír, další melír (postupné zesvětlování) a takhle to opakovala, až jsem si na to dala stříbrný přeliv a pak jenom stahovala žluté odlesky modrým šamponem. Vlasy ale dostaly tak na pr*el, že jsem šla stejně po asi půl roce zpátky na hnědo :D A i je to lepší vzhledem k buclatějšímu tvaru obličeje (hnědá dělá kontury :) ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
21.3.15 18:37

Ja jsem se uspesne zbavovala rezaveho odstinu pomoci Palette samponu na 24 umyti ve stribrne barve. Pekne to sjednotilo. Potom jeste hodne pomohl sampon Shauma silver reflect nebo tak nejak - tmavemodry obal. Vsecko za par korun a efekt super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
21.3.15 18:42

@Kessynkaa Možná bych ti za sebe poradila před samotnými barvami asi zesvětlovač. To jsem vlastně taky zkoušela. Ale použila jsem jeden z nejšetrnějších zesvětlovačů, který snad existuje. Dokonce jsem ho pak používala asi 5 let jen na odrosty a nikdy mi vlasy nezničil. Je to Palette Color Shampoo 320 ve žluté krabičce. Na delší vlasy doporučuji balení dvě. Je to sice taková pískově zlatá barva (prostě do žluta), ale oranžový odstín mi to stáhlo. Navíc se u tohohle zesvětlovače nemusíš bát žádného odstínu do šeda, modra, zelena atd. Vážně není tak drastický.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1316
16.1.21 13:38

Tak dnes i já problém s rezavou. Vzhledem k tomu, že kadeřnice nefungují, obarvila jsem se sama nějakou přírodní barvou. Měla být hnědorezavá, ale jsem jako plamen. Fakt hrůza. Ani se mi nechce mezi lidi. Myslíte, že kdybych na to dala hnědou barvu, tak to přebije tu rezavou? Nebo to bude vystupovat i přes to. Odbarvovat to rozhodně nechci. Jen něčím přebít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
16.1.21 13:53

Zkusila bych na to dát studený odstín hnědé, to by mělo zabrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1316
16.1.21 13:59

@ropucha 02 Díky. A jaký doporučuješ? Oříšek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
16.1.21 14:03

Oříšek půjde taky do zrz. Já bych prubla třeba ledové kakao, každopádně zkus něco od zn. Casting, to za párkrát vymyješ, kdyby ti to třeba připadlo moc tmavé, nebo se ti to nelíbilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1316
16.1.21 14:22

@ropucha 02 No právě já moc tmavé nechci. Nesluší mi to. A všechno mi chytá tmavěji. Kdysi jsem si dala středně hnědou a chytlo mi to úplně černě. Tak se bojím, že i po kakau budu jako vrána. Ach jo, bez těch kadeřnic je to na prd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
16.1.21 15:17

@impossible A co to bylo za barvu a odstin? Ja bych trochu zrzaveho ohne brala :mrgreen:.
btw-nebyla ta barva na bazi henny?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková