Jak to doopravdy je?

7
16.2.24 23:14

jak to doopravdy je?

Prosím pomoc změnila jsem kadernici a kazda tvrdí něco jineho. Tak se chci zeptat jaký mate názor.

1. Parní zehlicka ano x ne?

2. Mám huste vlasy takže jsem vždycky prostřihovala, teď mi kadeřnice říkala, že je to kravina že když nechci mít husté vlasy tak neprostřihávat.

Co myslíte vy?

Děkuji :D :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34322
17.2.24 01:48

A neni lepsi ty huste vlasy proste nechat huste…?
Co by za to jine daly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16155
17.2.24 02:19
@Lucie_Sx píše:
Co by za to jine daly.

Souhlasím, to bych taky uvítala. :D
Ale je bohužel fakt, že časem jich začne ubývat a to nejen u mužů ale i u žen.
I když to nemusí být pravidlem. :think:
Taková genetika a bohužel i určité léky udělají své.
No, ono stačí i samotné stresující období.
Ale, tak trochu jsem možná odbočila od tématu, i když to s tím souvisí.
Takové krásné a husté vlasy jsou dar od přírody.
Ale, jejich úprava ve slušivý účes se může stát nezbytnou součástí i takto obdařených žen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16155
17.2.24 02:55

No…já nejsem na žehlení celkově, natož ještě vlasů. :D
A jinak, bych se řídila spíš sama sebou.
Zkrátka, jak to bude vyhovovat tobě, aby jsi se cítila spokojená a zároveň i jako pořádná kočka. :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30961
17.2.24 03:03
@Lucie_Sx píše:
Co by za to jine daly.

Tys asi nikdy neměla husté vlasy, bo to bys todle nikdy nenapsala :mrgreen:. Všeho moc škodí a to znám dobře i jako chlap mít moc vlasů :cert: :mrgreen:. Zcela nekontrolovatelne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
17.2.24 06:28

@Lorre souhlasím, ti co nemají husté vlasy, neví co to je. Mám husté vlnité vlasy do pasu a upravit to, abych nevypadala, že jsem zrovna vyběhla z křoví není nic snadného. Když je chci výjimečně vyžehlit, zabere to klidně hodinu. @Lu381 a parní žehlička za mě ano, nevím, jestli opravdu poškozuje vlasy méně, ale rozhodně jsou po jejím užití vlasy jemnější a víc lesklé :) i vydrží déle rovné, se mi zdá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42552
17.2.24 06:36

Já mám husté, dlouhé, kudrnaté vlasy, bez prostřihu bych z nich ani hřeben nevypáčila. A to mam hřeben s centimetrovymi rozestupy. Vlasy nežehlím, bo je to naprosto zbytečná práce.
Já osobně je mám nejhezčí, když je nechám přirozeně uschnout a sepnu nahoře, aby mi nelezly do očí. Akorát, že to schne 2 hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
17.2.24 07:38
@Černá Madonna píše:
Souhlasím, to bych taky uvítala. :D
Ale je bohužel fakt, že časem jich začne ubývat a to nejen u mužů ale i u žen.
I když to nemusí být pravidlem. :think:
Taková genetika a bohužel i určité léky udělají své.
No, ono stačí i samotné stresující období.
Ale, tak trochu jsem možná odbočila od tématu, i když to s tím souvisí.
Takové krásné a husté vlasy jsou dar od přírody.
Ale, jejich úprava ve slušivý účes se může stát nezbytnou součástí i takto obdařených žen.

Tak prostřih ale neznamená, že z nich uděláš tři chlupy pěti řadama. Prostřihávají se v délkách, aby účes držel a nebyla z toho beztvará deka. Vlasy to odlehčí. Já nemít prostřih, tak mám na hlavě zplihlý těžký závěs a bude to vypadat hrozně. U hlavy ten objem zůstává, takže účes hezky drží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
17.2.24 07:42

Tady ty kecy miluji, že husté vlasy jsou super a nech je. Až tu helmu mít budete. Tak uvidíte. Mi vždycky každá kadeřnice říká. Sakra, už jsem vše prostříhala. Nemám, kde dál ubrat. Na zemi hromada, na vlasech hromada. Ještě k tomu vlnitý retro hnus. Kdo tak chce chodit, ať si tak chodí. Není to nic hezkého.
A opravdu nebudu na veřejnosti chodit jak neupravená, stará Mařena. Nechat to, tak člověk vypadá, že se o vlasy a celkově o sebe vůbec nestará. Kup si profi žehličku přes kadeřnici. Je to teda dražší. Ale jinak šlapou, než ty koupené běžně v elektru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
17.2.24 07:50
@Kelsey píše:
Tady ty kecy miluji, že husté vlasy jsou super a nech je. Až tu helmu mít budete. Tak uvidíte. Mi vždycky každá kadeřnice říká. Sakra, už jsem vše prostříhala. Nemám, kde dál ubrat. Na zemi hromada, na vlasech hromada. Ještě k tomu vlnitý retro hnus. Kdo tak chce chodit, ať si tak chodí. Není to nic hezkého.
A opravdu nebudu na veřejnosti chodit jak neupravená, stará Mařena. Nechat to, tak člověk vypadá, že se o vlasy a celkově o sebe vůbec nestará. Kup si profi žehličku přes kadeřnici. Je to teda dražší. Ale jinak šlapou, než ty koupené běžně v elektru.

My máme v rodině všechny husté vlasy. Svou neteř až lituju, co já mám na celé hlavě, ona má na půlce a to jich mám fakt dost. Vždycky mi to přišlo normální a myslela jsem si, že to tak mají všechny ženské. Až na intru, když jsme si dělaly různé účesy, jsem viděla poprvé jemné a řídké vlasy. A teď vidím, že je má hrozně moc lidí. U některých ženských je to fakt až k pláči. To pak chápu, že jim husté vlasy přijdou jako dar. Pro mě je to samozřejmost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
17.2.24 07:58

Mám hodně husté vlasy a nenecham je prostřihat. Když mi je kdysi kadeřnice vzala těmi prostříhávacímí nůžkami, tak jsem vypadala, jak kdybych proletěla křovím a v kombinaci se lví hřívou. Žehličku na vlasy nepoužívám, nechci si je ničit a ani by mě nebavilo trávit hodinu žehlením.

• Citovat
  • Upravit
37136
17.2.24 08:13

Záleží jaké mas vlasy, já mám huste a kudrnate a když je prostriham, tak ve finále vypadají ještě hustejsi. Ty dlouhé vlasy mi drží váha dole, jak je prostriham, tak ty krátké prostrihane pak trci všemi směry a hlavu mám jak kouli :D takže radši vlasy těžké, co nějak drží tvar, než prostrihat aby to pak všude trcelo :D zehlicku neporadím, tuhle sem nikdy v ruce neměla a sama ji používám max parkrat do roka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
17.2.24 08:56

@terien no jo. Když to vyžehlím, tak mám opticky o 3/4 míň vlasů. Prostě se to smrskne a hned to vypadá solidněji a ne zásek v minimálně minulém století p :mrgreen:. Chci jít na keratin nebo něco podobného. To taky pomůže. Ještě jsem se k tomu neodhodlala definitivně. Stejně je genetika kouzlo. Jak mi dorostou vlasy po lopatky. Tak konečná. Dál ani milimetr. Už se jen třepí a jedou víc na objem. To je pak, jak mají afro černošky na hlavě. My máme se sestrou obě po otci hodně husté vlasy. Částečně to jde vyfoukat přes velký kulatý kartáč a zbytek se specifikuje žehličkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
17.2.24 09:04
@Betty MacDonald píše:
Já mám husté, dlouhé, kudrnaté vlasy, bez prostřihu bych z nich ani hřeben nevypáčila. A to mam hřeben s centimetrovymi rozestupy. Vlasy nežehlím, bo je to naprosto zbytečná práce.
Já osobně je mám nejhezčí, když je nechám přirozeně uschnout a sepnu nahoře, aby mi nelezly do očí. Akorát, že to schne 2 hodiny.

Jenom dvě hodiny? :mrgreen: Co bych za to dala :D mě to schne tak půl dne, já to umeju v 5 odpoledne a jdu spát o půlnoci ještě s vlhkou hlavou :lol: to musí bejt léto a trop a musím sedět někde na slunicku, aby to uschlo za ty dvě hodiny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková