Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pampeliska122 píše:
@Reacta
Kdyby jsme mi aspon odpověděla na co se ptam
@pampeliska122 píše:
@smurfka Ja se Vas neptala
Tak ptala nebo neptala? Se nějak ztrácím
![]()
@pampeliska122 Holka, jsi tak hloupá, nebo to ze sebe jenom děláš?
Kdybych byla zdravá tak si myslím, že si tady písou dementíci
@pampeliska122 píše:
@Reacta Ptala jsem se jak to pochopit
asi tak že chlapi dávají dárek na valentýna jen proto ( nebo právě proto ), že očekávají sex..dostaneš dárek a za to dáš chlapovi..to je celý valentýn..
a kup si raději brávíčko..tam se dozvíš vše co potřebuješ. ![]()
V Bravíčku a dalších časopisech vyhledej rubriku „láska, sex a trápení“ nebo tak něco. Určitě to tam nějaký dětský psycholog vysvětluje tak, aby to bylo všem starším 12 let jasné… Číst umíš, ne? ![]()
@jary1 píše:
Ono Bravíčko ještě vychází?
právě že už prý asi ne..
škoda..jsme se nad tím vždycky dobře pobavily…dodnes si pamatuju otázku zda je možné že má poštěvák na zádech? že prý se jí kvuli tomu spolužáci smějí ![]()
@smurfka jj, Bravíčko bylo super. Pamatuju si jak jsem ho vždycky brala segře a dost se u toho pobavila. Jinak samolepky z Bravíčka, mám doma schované v krabici na vzpomínky.
@jary1 no dnešní generace by to taky potřebovala..ale tak snad něco podobného je..já už do novinových stánků nechodím tak nevím co je in..
Tak ti odpovim. Podle me je to silne komercni svatek obchodniku. Vanoce pryc, do Velikonoc daleko. Potrebujou zvysit obrat, unor je nejslabsi mesic v roce, tak se jim hodila tahle pohadka o nejakem mnichovi.Tot asi vse. Ale u nas se jak vime moc nechytji. Dat partnerce pusu pod Petrinem vyjde pany levneji. A ma to tady tradici.
ty jsi tak hloupá?