Jak travite leto, kdyz nejste na dovolene?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
13.7.23 14:35
@nikolka112 píše:
A to je asi ten muj problem no

A co jste dělali s chlapem než jste si pořídili děti? Nejvyšší čas zamyslet se, co budete dělat, až vám ty děti vylétnou z hnízda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
13.7.23 14:35

Já jsem v bytě, makám každý den a starám se o zahradu, nudné léto neznam. Než byly děti, tak vycházky jsem užívala. Podívejte se, co je za akce v okolí a připojte se. Nebo jízda na kole, to mě jako bezdětnou bavilo. Prostě zajet do sousedního města na zmrzlinu nebo kolečko po okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
13.7.23 14:36
@_.Emilyyy píše:
Napriklad radi jdeme si jeste se znamymi zahrat beach voleyball, projet se na paddleboardech, vyzkouset i neco noveho treba wake board :lol:. Zahrat si nekde minigolf. Uzit si nejaky festival, letni kino
Projizdka na bruslich, kolech..Pak nekdy je nalada jen na posezeni u drinku, vinka. na vecerni grilovacku..
Muj muz taky kazde leto odjizdi cca 14 dni na soustredeni. A rozhodne doma nehniju :). Ale ke napriklad idealni cas se domluvit s kamoskami na nejakou letni party damskou jizdu :pankac:. Ted je vsude neco. A tesit se az mi prijede ma dcera, muj partner :)

Tohle ti vydrzi jen let uz, myslela jsem si, ze jsi starsi, kdyz mas uz dospelou dceru :think:
az budes ztrhana jak ja, na rohle nebudes mit energii :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
13.7.23 14:39
@unuděná píše:
A co jste dělali s chlapem než jste si pořídili děti? Nejvyšší čas zamyslet se, co budete dělat, až vám ty děti vylétnou z hnízda.

Za mlada bylo vice energie :oops:

Příspěvek upraven 13.07.23 v 14:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
@nikolka112 píše:
Tohle ti vydrzi jen let uz, myslela jsem si, ze jsi starsi, kdyz mas uz dospelou dceru :think:
az budes ztrhana jak ja, na rohle nebudes mit energii :mrgreen:

Tak to ti můžu říct naprosto z jistotou, že nemáš pravdu. Lidé, kteří jsou zvyklí žít aktivně, obvykle nezahnijí doma, jakmile jim děti odejdou. Naopak si užívají volna a času jen pro sebe a partnera, vrhnou se opět na to, co je dřív bavilo. Na gauči skončí spíš ti, co neměli žádné zájmy a věnovali se roky jen péči o děti a domácnost. Páč ti jsou potom taky nejvíc psychicky strhaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417

Děti nemáme, takže takto trávíme čas celý rok. Máme tedy zahradu, takže je kam vylézt a co dělat pořád. Ale mimo zahradu - jezdíme na kole, na kolečkových bruslích, jdeme se projít s pejskem, případně i sami, třeba jen tak na zmrzku. Všechno tohle bych klidně podnikala i sama. Sama se vždy zabavím vařením, pečením, ručními pracemi, úklidem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
13.7.23 14:40
@nikolka112 píše:
Za malda bylo vice energie :oops:

Ale houby! Máš menší děti, asi ti není 60 ne? Tak jakpak málo energie? Navíc, na procházku lesem nebo večeři ve dvou fakt téměř žádnou energii nepotřebuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11895
13.7.23 14:44

Ty jo to bych chtěla…jinak než sem založila rodinu trávila sem volno tak že sem jela k vodě nebo třeba na nějaký hrad, zámek..večer film, víno, něco dobrého sem si uvařila…nebo sem si objednala nějakou prasarnu z KFC… :lol: malovala sem, vyráběla z korálků, háčkovala, četla pařila hry na PC…hlavně WOWko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
13.7.23 14:47
@nikolka112 píše:
Za mlada bylo vice energie :oops:Příspěvek upraven 13.07.23 v 14:40

Ležením na gauči ti opravdu energie ubývá, pokud místo toho půjdeš na kolo nebo na procházku, uvidíš, jak ti ji to dodá! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
13.7.23 14:50
@nikolka112 píše:
az budes ztrhana jak ja, na rohle nebudes mit energii :mrgreen:

a z čeho jsi tak ztrhaná? každý si má naložit tolik, kolik zvládne,
pokud se nestaráš o ležáka nějakého, to se omlouvám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117139
13.7.23 14:52
@nikolka112 píše:
Za mlada bylo vice energie :oops:

Tyjo, kolik ti je? My chodíme do bazénu, plavat do řeky, když není moc vedro tak na kolo, na procházku, hrajeme badminton, šachy, karty, pexeso nebo jen sedíme a kecame, posloucháme hudbu. Nebo kino, do hospody na jedno, pustit si film…
Ja bych potřebovala aby den měl 40 hodin :mrgreen:.
Jo a zapomněla jsem hry na PS, na PC. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474
13.7.23 14:55

@nikolka112 Jsme klidně doma, koukáme na filmy, čteme si, dáme si u drinku partičku karet, šachu nebo třeba kostky. Zajdeme si na pivko, projedeme se na kolech, dáme si někde minigolf, skočíme na badminton. Často chodíme hrát bowling. My teda docela dost cestujeme, ale když jsme doma, probíhá to nějak takto.
Jsme spolu denně skoro pořád, děti nemám.
To se neumíte zabavit ani na víkend? Lidi se většinou nemůžou dočkat, až budou bez dětí a budou si moci ve dvou v klidu užít svůj program a vy sedíte doma v obýváku? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
13.7.23 14:55
@nikolka112 píše:
Za mlada bylo vice energie :oops:Příspěvek upraven 13.07.23 v 14:40

Kolik je ti let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
13.7.23 14:58

Ty fakt nevis co se sebou? Takovych aktivit..ja bych sla plavat, paddleboard, na kolo, na turu, sejit se s prateli, jela bych na vylety, dala bych nejakou ochutnavku vin, divadlo, koncert, pod stan, festival nebo bych vyhledla nejake letenky a leteli bysme nebo bych i sama na nejaky eurovikend. My mame s muzem malokdy spolecne volno..cetla bych si..ja bych ani vse nestihla.. :lol: neumim si predstavit rict si, ze nevim co delat a sedet v obyvaku a koukat na hodiny..a kdybych byla ko a potrebovala voraz doma, tak si ctu nebo si pustim nejaky film, maluju..ja rada delam fotoknihy treba..ale nevim, nevedet co…to mas tolik volna ze uz nevis co…nemate zadne konicky? Neco co si chtela se ucit az bude cas..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2700
13.7.23 15:02

To si nedokážu ani představit být celý víkend doma v bytě, když je venku krásně. Pokud nesportujete, tak jeďte s manželem někam na výlet nebo k vodě, dejte si oběd v restauraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí