Jak travite leto, kdyz nejste na dovolene?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
13.7.23 16:17

Můžu se vtirnout s dotazem? Dneska jsme s dětmi přijeli z pobytu v chatkách v kempu a vypadají utahaně. Mám tu ještě navíc do zítra kamarádky čtrnáctiletou dceru. Moje známá, učitelka, organizuje ve vedlejší obci vybíjenou pro děti z její třídy. Jde tam i moje dobrá kámoška s dítětem, co je v té třídě a láme mě předtim na pivko. Nechali byste všechny 4 děti manželovi a šli byste? On bude stopro nadávat, že je unavený z práce, ale zpruzele děti tam tahat taky nechci. Řekli mi, že s cizími dětmi hrát nechtějí a navíc vybiku nesnáší, protože vždycky dostanou do břicha atd.

• Citovat
  • Upravit
150
13.7.23 16:17
@unuděná píše:
Ale houby! Máš menší děti, asi ti není 60 ne? Tak jakpak málo energie? Navíc, na procházku lesem nebo večeři ve dvou fakt téměř žádnou energii nepotřebuješ.

Veceri, prochazku urcite ale zakompenzuji vic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25138
13.7.23 16:20
@axlpol píše:
přesně tak…dokonce se bojím, že se v důchodu rozvedu :lol: manžel je lenoch, koníčky a pohyb jsou jen občasné, neumí si nastavit režim ve volném čase a klidně by hnil na gauči u filmů s teplákama v podpaží. Nastane víkend nebo dovča a je psychicky dole, nic nechce dělat… :roll:
Což psychicky nedám a nedám se ani zlomit. Takže už ted mu dávám dril a i krátký sport po okolí je parádní relax, běh, procházky, výšlapy, ranní kafíčka venku. Prostě bud si zvykne nebo to jednou skončí špatně. Život je moc krátký, abych zahnila na gauči a připravovala se na rakev a stejně tak nechci doma pak koukat na ospalého, uvrčeného chlapa. Chci vidět kytky kvést, vracet se domů unavená, spocená, zmoknutá i spálená, ale spokojená že žiju.
Hodně lidí si namlouvá, že potřebují dovču u moře, na horách apod. jinak to není ono :nevim: ale myslím, že to není o lokalitě, ale o nastavení hlavy.

To je krásně napsaný. ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
13.7.23 16:27

Jo a my jsme měli včera oba den bez dětí, protože bratránek muže chtěl, ať jedou s nim a jeho dítětem naše děcka do Morávie. Takže tam byli od otvíračky do zavíračky. My jsme si něco řešili své. Stihli jsme se aj trochu pohádat. Protože každý měl jiný nazor. Bezva pestrý den bez dětí. I to se stane někdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
13.7.23 17:01
@nikolka112 píše:
Tohle ti vydrzi jen let uz, myslela jsem si, ze jsi starsi, kdyz mas uz dospelou dceru :think:
az budes ztrhana jak ja, na rohle nebudes mit energii :mrgreen:

Tak ted je mi 45 :D :D.
Sportovala jsem pred ditetem, s ditetem a ikdzy je dite dospele :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32941
13.7.23 17:07
@Anonymní píše:
Můžu se vtirnout s dotazem? Dneska jsme s dětmi přijeli z pobytu v chatkách v kempu a vypadají utahaně. Mám tu ještě navíc do zítra kamarádky čtrnáctiletou dceru. Moje známá, učitelka, organizuje ve vedlejší obci vybíjenou pro děti z její třídy. Jde tam i moje dobrá kámoška s dítětem, co je v té třídě a láme mě předtim na pivko. Nechali byste všechny 4 děti manželovi a šli byste? On bude stopro nadávat, že je unavený z práce, ale zpruzele děti tam tahat taky nechci. Řekli mi, že s cizími dětmi hrát nechtějí a navíc vybiku nesnáší, protože vždycky dostanou do břicha atd.

No jasně že jo. O těch starších cca 14 letych snad ani nevíte ne? A mladší děti jsou snad jeho. To, že se ostatním nechce neznamená, že musíš tak trčet doma ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
13.7.23 17:22

My máme od pondělního večera děti pryč a pracujeme teda dlouho..
Ale v utery jsem stihla po práci 8km běh, pak jsme byli doma. Včera 10 km a pak jsme vyrazili na večeři do restaurace.
Dneska se chystám do sauny (jako vszne :P )a pak pozevlim v oc, zítra uvidíme. O víkendu určitě jeden den k nějaké koupací vode, s výletem lesem. V neděli mám v plánu zase běh, tak snad teplota večer klesne. Kromě toho se určitě stihneme luxusně vyspat a taky několikrát zasexovat, je potřeba využít toho, že máme prazdny byt :mrgreen:
Když jsou děti pryč, tak se nikdy nestíhám nudit, miluju volný čas, kdy nemusim brat ohledy na pravidelny režim, na vyžadovány jídelníček a aktivity, co baví děti.

• Citovat
  • Upravit
5683
13.7.23 17:36
@unuděná píše:
A co jste dělali s chlapem než jste si pořídili děti? Nejvyšší čas zamyslet se, co budete dělat, až vám ty děti vylétnou z hnízda.

Ja se nechci rouhat, ale je to uplne super doma, kdyz decka vyletela z hnizda, bydli v jinych vzdalenejsich mestech; no a na rozdil doby preddetne bydlime ve svem dome, zarizenem a postavenem dle nasich preferenci, mame vseho vic nez dost a nikdo nam do niceho nekafra :D! Krasny to vek 50+, kdyz i zdravi slouzi a nemusim uz „chodit do prace“ :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
13.7.23 17:50
@ida007 píše:
Bože, miluju když děti vystřelí z domu. Vzhledem k tomu, že máme 3 kousky, tak se málokdy podaří, že nějaké nezbyde…:) Dneska se nám už jedno vrací takže mi volno končí. Ten minulý týden, jen za nimi zaklaply dveře, jsme se s manželem sebrali a odjeli na celý týden do Alp. Takže mi vlastně po návratu zbyly jen tři odpoledne doma a to jsme byli jednou na bazéně, jednou na kole a jednou v kině. Původně jsme chtěla alespoň uklidit, ale nějak nezbyl čas..:)

Prace neni zajic, neutece :mrgreen:

Co jsou decka z domu, je i ten uklid takovy vagni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.23 18:07
@andelka83 píše:
No jasně že jo. O těch starších cca 14 letych snad ani nevíte ne? A mladší děti jsou snad jeho. To, že se ostatním nechce neznamená, že musíš tak trčet doma ne?

My máme děti 12, 10 a 7, ale spíš mi jde o to, že on bude naštvaný, že jsem mu hodila děti na krk poté, co jsem s nimi byla na dovolené, zatímco on byl v práci a ještě mu tam jako bonus nechám jedno cizí a jdu si na pivo s kamarádkou. Vařit večeři už samozřejmě také nestíhám. 🙈

• Citovat
  • Upravit
5261
13.7.23 18:13

@nikolka112 Z mych experimentu vyplyva, ze cim vic lezim na gauci, tim vic jsem lina a unavena. Cim vic se hybu, tim vic mam energie a dobre nalady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
13.7.23 18:17
@Anonymní píše:
My máme děti 12, 10 a 7, ale spíš mi jde o to, že on bude naštvaný, že jsem mu hodila děti na krk poté, co jsem s nimi byla na dovolené, zatímco on byl v práci a ještě mu tam jako bonus nechám jedno cizí a jdu si na pivo s kamarádkou. Vařit večeři už samozřejmě také nestíhám. 🙈

Tak se neviděli a budou rádi, že se s tatinkem uzijou, ne?
Bože, to je fakt takový problém, svěřit děti otci, neuvarit veceri a po dovolené plne intenzivních zážitků s dětmi vypadnout pryč?
Co by na tom mělo být špatně?

• Citovat
  • Upravit
6445
13.7.23 19:15
@Anonymní píše:

A ted si to predstav v opacnem gardu? Bude chlap resit jestli je to problem, vratit se s detma z dovolene, hodit je zene na krk a jit na pivo? Nikdo nic resit nebude. Takze jdi na pivo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
13.7.23 19:18
@Anonymní píše:

Tak teď jsi je měla týden na krku se všemi jejich potrebami ty, a u něj by měl být problém jeden večer? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474
13.7.23 19:33
@Anonymní píše:

Vzhledem k věku dětí vážně nechápu co řešíš. :roll: Chlap bude jen vzdálený dozor, nemusí se o nikoho starat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí