Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše:
On právě jo, jeho bych musela vyloženě vykopat. Ale nakonec jsem šla a dobrý
Tak super. ![]()
@ahhotep píše:
50 km ti prijde hodne? Pro nekoho, kdon sportuje a na kole jezdi casto to je opravdu s prstem v nose. Ja ted ujela 28 km doma a jdu do prace. Mit volno jedu klidne 50 km venku dokud neni vedro a uplne na pohodu..
Přesně, dneska je krásný cykloden, zrovna se s mamkou domlouvám, že po práci vyrazíme, máme tu takový „náš okruh“ asi 45 km, v polovině koupačka v řece a pivko ve stánku ![]()
Btw, mám pryč děti i manžela, včera jsem se rozvalila u tý telky a užila si večer klidu, ale dnes už mě to zase táhne ven. Ta celovečerní nicnedělačka mě pěkně zmohla ![]()
Pokud by se mi podaril vikend bez deti, tak bych rozhodne nevylejzala ven, zvlast tenhle vikend bude Hell. Byla bud doma pod klimatizaci a cetla si, koukala na TV. Kdyby me to doma uz fakt nebavilo, sla bych opet nekam kde neni denni svetlo a to hnusny slunce, tj Obchodak, a nakupovala, udelala bych si vlasy a nehty. Zasla na masaz.
S detmi je to tezsi, doma je udrzim jen na trampoline, ale na to bude horko. A bazen je bez toboganu neba. Na verejny koupaliste jit nemuzeme, tam se umlatime. Takze fakt nevim, zlata zima. ![]()
Tak tenhle týden pondělí lezení, úterý paddleboard, středa trénink na koních, čtvrtek canicross a večeře v thajský, dneska asi trochu relax a o víkendu nejspíš ferratový výlet… hodilo by se více času na spaní ![]()
@nikolka112 píše:
Ahoj holky,
mam dotaz. Jsem uz tak nejak znudena, deti jsou ted na taborech, o prazdninach se tesi pak za babi s dedou. Ja a manzel chodime do prace. Vikendy mame volne.
A s chlapem travime cas o volnem case doma v obyvaku a nevim, co podnikat v tomhle pocasi.. v srpnu mame v planu dovcu, ale nevim co delat, kdyz jsme sami doma. A to jeste k tomu manzel jede za par dni na sluzebku a ja tu budu hnit sama..
Bydlime k tomu jeste v byte..
Co delate vy?
Na zahrade u bazénu, na výletech, koncerty, procházky, brusle, knížky. Když vyjmecne není dítě doma, mužem si dopřát dopřát sex ráno nebo kdykoli během dne a to je to nejlepší, na co se nejvíc těšíme
Jinak si tedy dokážu užit čas i když budu doma úplně sama. Pokud bych nemela zahradu, šla bych někam na koupaliště, slunce miluju.
Užívám si volno. Byla jsem s kamarádkou na večeři (konečně jsme měly čas, když jsou děti na táboře), přečetla jsem dvě knihy a o víkendu jsme byli s mužem na koupališti a v restauraci na obědě. Dneska jsme dali v poklidu procházku, teď sedím na pedikúře a pak se ještě chci podívat ve výprodejích po nějakých šatech. 14 dní tábora je jediné volno, které za celý rok mám. To je potřeba si pořádně užít. ![]()
Já jsem v minulém týdnu po práci stihla dva cyklovýlety s kamarádkou, večeři s mamkou, zašla si koupit nové letní šaty a shlédla pár filmů, které mého manžela nebaví. O víkendu jsem byla s přáteli na vodě a grilovačce na chatě. Dnes mám rande se ségrou a mámou, zítra po práci pivko s kolegy a ve středu možná zase dojde na válení doma. Další týden pak máme s chlapem bez dětí, tak to se zase pokusíme vidět s bezdětnými kamarády, na které jinak není moc prostoru a mrkneme na letní kina, jestli by něco nestálo za hřích ![]()