Jak trávíte večery doma?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9935
12.7.16 09:58

Do konce června jsem chodila večer běhat, někdy bowling, kulečník, někdy zajdu s někým na pivko. Když mám malou tak samozřejmě doma a většinou koukám na nějaký film.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
12.7.16 10:00

Kdyz jsme nemeli deti tak jsme byli skoro porad pryc. Ted kdyz je mame tak si rikame jaka to byla uzasna svoboda a ze ted nemuzeme se proste v 10 vecer sebrat a jit. Zpetne si rikame ze jsme meli chodit mnohem vic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
12.7.16 10:02

My televizi nemame, ale koncime u pocitacu a parime spolu hry. :D Teda, ted nam odesel jeden z pocitacu, tak pari jen manzel a ja mu davam dobre rady. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
@Ondrášovka.N píše:
Kdyz jsme nemeli deti tak jsme byli skoro porad pryc. Ted kdyz je mame tak si rikame jaka to byla uzasna svoboda a ze ted nemuzeme se proste v 10 vecer sebrat a jit. Zpetne si rikame ze jsme meli chodit mnohem vic

taky bych ráda chodila ale u nás není moc kam, kromě hospody :roll: jedině bych musela jet do města a to bych se vrátila asi pozdě, a každý den hrozně brzo vstávám.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309

hry

My sice s manželem děti máme, ale už jsou starší, takže nevyžadují tolik naší péče.. :D My často koukáme na různé filmy či seriály na ntb, TV nemáme.. :D A taky hrajeme ty deskovky… můžu doporučit např. Ticket to Ride (Amerika), Takenoko, Munchkin, 6tá bere atd.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
12.7.16 10:03
@sakota píše:
My televizi nemame, ale koncime u pocitacu a parime spolu hry. :D Teda, ted nam odesel jeden z pocitacu, tak pari jen manzel a ja mu davam dobre rady. :D

taky jsme dřív pařili ale už nás to omrzelo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
12.7.16 10:04

@ireeenka tak to je super, já jsem se odstěhovala k příteli a tady nikdo na „hraní“ není a to mě mrzí, teď jsem byla u našich, to bylo žolíků a kanast aspoň, ale takový Autobus nebo upravený Wist si se mnou nikdo nezahraje a o Osadnících apod ani nemluvím :mrgreen: to chápu, že tě ty dětské zas tolik neberou, ale já bych byla ráda aspoň za to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
12.7.16 10:05

Sama u telky či noťasu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
12.7.16 10:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
12.7.16 10:15

Ahojky, my - než jsem otěhotněla - jsme trávili večery takto:

• občas tv
  • deskové hry (u nás nejčastěji šachy)
  • večerní procházky
  • občas někde pivko
  • občas někde na véču
  • kino, divadlo
  • večerní čtení :lol: manžel mi četl knížky v AJ
  • nákupy - večerní obchodní centrum má svoje kouzlo (ale to málo kdy)
  • večerní bazény, squash apod.

Teď co jsem těhu, tak jsem furt unavená, tak jsem ráda za klid u TV ráda a to stejně do devíti vytuhnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
12.7.16 10:15

Jinak filmy, na ty koukáme spíš v zimě, teď v létě si je dávám na „seriály“ k žehlení třeba po půl hodině, a vybírám si dost dle nálady http://www.csfd.cz/…vyhledavani/, z poslední doby DOPORUČUJU film Rivalové http://www.csfd.cz/…ove/prehled/, to jsem viděla snad už po 125.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
12.7.16 10:21

@juliettee no pravidelně oba chodíme cvičit. Když jsme doma, nic moc nedělám: dobrá véča, povídání, posezení na balkóně s vínkem, film, čtení, dodělávání restů z práce.

Občas jdeme každý sám s kamarády ven, já většinou na kafíčka s kamarádkama. Že bychom šli spolu někam, to je spíš výjimka, máme hodně odlišné zájmy. Takže jen občas do divadla nebo na koncert.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
12.7.16 10:23

@ireeenka sleduji, ale u nás nějak nikdo no škoda :mrgreen: :roll:
@Sinquinita já zase poslední dobou nemůžu nějak spát, v noci jsem vzhůru třeba do 2 a spím k ránu a ne a ne to přehodit, doufám, že to prcek ode mě nechytí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
12.7.16 10:24

@Basterao
Musíš tu diskusi založit ty :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
12.7.16 10:26

@Basterao :lol: Tak já doufám, že ten můj prcek bude po mě. Kdyby byl po manželovi, tak budu za chvíli šedivá. Já jsem spíš spací typ, manžel je až moc aktivní, pořádně něco vymýšlí - chvíli neposedí. Člověk si nevybere. Raději od každého něco… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí