Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Do konce června jsem chodila večer běhat, někdy bowling, kulečník, někdy zajdu s někým na pivko. Když mám malou tak samozřejmě doma a většinou koukám na nějaký film.
Kdyz jsme nemeli deti tak jsme byli skoro porad pryc. Ted kdyz je mame tak si rikame jaka to byla uzasna svoboda a ze ted nemuzeme se proste v 10 vecer sebrat a jit. Zpetne si rikame ze jsme meli chodit mnohem vic
My televizi nemame, ale koncime u pocitacu a parime spolu hry.
Teda, ted nam odesel jeden z pocitacu, tak pari jen manzel a ja mu davam dobre rady. ![]()
@Ondrášovka.N píše:
Kdyz jsme nemeli deti tak jsme byli skoro porad pryc. Ted kdyz je mame tak si rikame jaka to byla uzasna svoboda a ze ted nemuzeme se proste v 10 vecer sebrat a jit. Zpetne si rikame ze jsme meli chodit mnohem vic
taky bych ráda chodila ale u nás není moc kam, kromě hospody
jedině bych musela jet do města a to bych se vrátila asi pozdě, a každý den hrozně brzo vstávám.. ![]()
My sice s manželem děti máme, ale už jsou starší, takže nevyžadují tolik naší péče..
My často koukáme na různé filmy či seriály na ntb, TV nemáme..
A taky hrajeme ty deskovky… můžu doporučit např. Ticket to Ride (Amerika), Takenoko, Munchkin, 6tá bere atd.. ![]()
@sakota píše:
My televizi nemame, ale koncime u pocitacu a parime spolu hry.Teda, ted nam odesel jeden z pocitacu, tak pari jen manzel a ja mu davam dobre rady.
taky jsme dřív pařili ale už nás to omrzelo ![]()
@ireeenka tak to je super, já jsem se odstěhovala k příteli a tady nikdo na „hraní“ není a to mě mrzí, teď jsem byla u našich, to bylo žolíků a kanast aspoň, ale takový Autobus nebo upravený Wist si se mnou nikdo nezahraje a o Osadnících apod ani nemluvím
to chápu, že tě ty dětské zas tolik neberou, ale já bych byla ráda aspoň za to ![]()
Ahojky, my - než jsem otěhotněla - jsme trávili večery takto:
Teď co jsem těhu, tak jsem furt unavená, tak jsem ráda za klid u TV ráda a to stejně do devíti vytuhnu…
Jinak filmy, na ty koukáme spíš v zimě, teď v létě si je dávám na „seriály“ k žehlení třeba po půl hodině, a vybírám si dost dle nálady http://www.csfd.cz/…vyhledavani/, z poslední doby DOPORUČUJU film Rivalové http://www.csfd.cz/…ove/prehled/, to jsem viděla snad už po 125.
@juliettee no pravidelně oba chodíme cvičit. Když jsme doma, nic moc nedělám: dobrá véča, povídání, posezení na balkóně s vínkem, film, čtení, dodělávání restů z práce.
Občas jdeme každý sám s kamarády ven, já většinou na kafíčka s kamarádkama. Že bychom šli spolu někam, to je spíš výjimka, máme hodně odlišné zájmy. Takže jen občas do divadla nebo na koncert.
@ireeenka sleduji, ale u nás nějak nikdo no škoda
![]()
@Sinquinita já zase poslední dobou nemůžu nějak spát, v noci jsem vzhůru třeba do 2 a spím k ránu a ne a ne to přehodit, doufám, že to prcek ode mě nechytí ![]()
@Basterao
Tak já doufám, že ten můj prcek bude po mě. Kdyby byl po manželovi, tak budu za chvíli šedivá. Já jsem spíš spací typ, manžel je až moc aktivní, pořádně něco vymýšlí - chvíli neposedí. Člověk si nevybere. Raději od každého něco… ![]()