Jak trávíte večery doma?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4421
12.7.16 10:33
@Sinquinita píše:
@Basterao :lol: Tak já doufám, že ten můj prcek bude po mě. Kdyby byl po manželovi, tak budu za chvíli šedivá. Já jsem spíš spací typ, manžel je až moc aktivní, pořádně něco vymýšlí - chvíli neposedí. Člověk si nevybere. Raději od každého něco… :srdce:

u nás je to naopak, já bych furt něco dělala a ten můj by se válel :mrgreen: jako taky někdy zalehnu a jsem ráda, ale furt mám v hlavě to že bych někam šla nebo něco dělala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.7.16 10:35

My jsme s chlapem hrávali partii šachu proti počítači, přesto že jsme byli dva málo kdy jsme vyhráli, taky jsme si dělali různé testy co chlap našel na netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.7.16 10:39

Večery spolu trávíme tak 50/50, když nejsme spolu, tak jsem buď s rodinou, přáteli (kolo, posezení, plavání atd) nebo si čtu. Přítel je v hospodě s kámoši, sport nebo někdy TV+PS. Vyhovuje mi to akorát já trpím tím, že když nemám co dělat, tak propadám zoufalství :oops: nesnáším zahálku. Ale neměla jsem to tak vždy. Přítel je spíš „klidnej typ“ :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.7.16 10:40

My když jsme byli bezdětní, chodili jsme často na procházky a taky jsme spolu běhali. Když bylo hnusně, hráli jsme karty a různé hry. Taky jsme koukali na filmy na PC. TV jsme nikdy neměli :D Taky jsme si rádi společně něco dobrého uvařili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
12.7.16 10:48

My jsme třeba včera 4 hodiny hráli toto :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
12.7.16 11:09

My přešli na Playstation, přítele to baví a stejně nikam nemůžeme, když tu máme dvě malé děti. Nejlépe střílečka, kdy dva spolupracují. Jinak na víc večerů vám vydrží švédské krimi seriály Zločin I, II, III a Most I, II, III. Je to zase změna od amerických filmů..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
12.7.16 11:26

Já se na ty večery u telky tak těším :-D
Děti nemáme, oba pracujeme. Procházky denně se psem, stavíme barák svépomocí, takže pořád na stavbě. Tak obden na véču do restaurace. No a tak kolem 9 padnu na znak a jsem ráda, že jsem ráda :-D
Doporučuju nějakého koníčka (pejska, běh venku, bowling), ať ten stereotyp u telky oddálíte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28948
12.7.16 11:55

Tak my jako bezdětní nebyli doma večer častěji než tak dvakrát týdně :D zbytek v práci, hospodě, večeři atd. Jinak ted po večerech hrajeme deskovky, čteme si, občas koukneme na seriály, hrajeme počítačové hry, jak kdy no :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
12.7.16 12:10
@Margery píše:
Tak my jako bezdětní nebyli doma večer častěji než tak dvakrát týdně :D zbytek v práci, hospodě, večeři atd. Jinak ted po večerech hrajeme deskovky, čteme si, občas koukneme na seriály, hrajeme počítačové hry, jak kdy no :)

taky bych ráda chodila na večeře nebo do hospody, klidně každý den, ale to by nás asi zruinovalo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28948
12.7.16 14:49

@juliettee než jsme měli dítě, tak jsme to tak nějak nebrali :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie