Jak uklízí vaše děti 10+

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32028
3.9.16 18:28
@martina.se píše:
@lenk mmchdm, náš dvouleťák ví, že se večer uklízí - hračky a jeho věci.. chce to začít mnohem dřív, pak nehází xichty :lol:

Pokud mu to vydrží do 18… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
3.9.16 18:28
@Petula111 píše:
Q: maminky, pomoc, nachytala jsem svou třináctiletou dceru, jak za rohem baráku kouří! Jak to řešíte?
A: Můj syn má čtyři roky. Nekouří - tím se nechci vychloubat, jen jste měli začít s protikuřáckou výchovou dřív.
A: Můj tříleťák nekouří a nikdy kouřit nebude, říkal mi to. Asi holku špatně vedeš, no.:mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.9.16 22:50
@Nimie píše:
Pokud mu to vydrží do 18… :nevim:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
4.9.16 12:56
@Petula111 píše:
Q: maminky, pomoc, nachytala jsem svou třináctiletou dceru, jak za rohem baráku kouří! Jak to řešíte?
A: Můj syn má čtyři roky. Nekouří - tím se nechci vychloubat, jen jste měli začít s protikuřáckou výchovou dřív.
A: Můj tříleťák nekouří a nikdy kouřit nebude, říkal mi to. Asi holku špatně vedeš, no.:mrgreen:

:lol: :lol: :lol: :lol:
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
Tak tady to sedí jak pr.del na hrnec :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
9.9.16 23:45

Mám 13letou puberťačku a je to úplně stejné. Člověk by jí něčím přetáhl, protože ona si chce přeci užívat a né uklízet nebo s něčím doma pomoci. Jak může, tak raději zdrhne ven, abych náhodou po ní něco nechtěla. A nějaký zákaz pc, to má na háku. Tak bude ležet v posteli a stejně nic dělat nebude. Sobotní úklid máme zaveden už dlouho a míjí se to účinkem. Když jí slíbím něco o co stojí, ale něco za to chci, tak se raději vzdá toho, co chtěla, jen aby nemusela proto něco udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
10.9.16 00:35

Mám ještě 17ti letého syna a sice je také bordelář, ale když mu řeknu uklidí. A dvou a půl letou dceru, ale ta uklízí, protože zatím to bere jako hru. Srovnávat tady děti školkového věku a puberťáky, je fakt dost mimo. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
10.9.16 14:02

@Acai koukám že je to všude stejné. my taky zavedli sobotní úklid a zatím dobrý. já teda dopoledne ten úklid připomínám i s tím, že oběd bude, až bude hotovo… dnes to prošlo v klidu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí