Jak vycházíte s mateřskou?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@simoušek píše:
Prosimte my mame barak za sileny miliony.
Tak to určitě máte i nějakou rekuperační jednotku, co?
@circus píše:
A co koupelnu? Za kolik máte koupelnu? Určitě bude luxusní! Obložená krystaly Swarowski, hmmm?
Juj, děkuji za zmínku, přidávám se k luxusu, právě tu jeden krystal Swarovski obšívám… to budou megaluxusní náušnice…
![]()
Děvčata swarovskiho si muže uz dovolit kdekdo… to třeba taková slonovina s perletí ![]()
@simoušek no dobře, takže můj hrad pochází původně z dvanáctého století, založil ho manželův praprapradědeček. V majetku rodu zůstal nepřetržitě až dodnes, a náš syn ho jednou také převezme. Máme palác, vstup je hlavním schodištěm, vedlejší přístupy do patra jsou ve třech schodišťových věžích, samozřejmě levotočivých. Máme osmdesát pokojů, neboť palác byl rozšiřován ve čtrnáctém, sedmnáctém, osmnáctém a devatenáctém století. Mám pokračovat,
@simoušek píše:
Hec ja mam luxus hec!
Ježíš, promiň s tou rekuperací… jsem tě nechtěla urazit, to není nadávka… tak promiň… uáááá… jdu tvořit, naleju si dvojku luxusního Chardonnay od Buchtů a pak si počtu, jak to tu žije… ať žije luxus…
@Jaji77 A tvůj praděd byl Heřman Hannibal z Blümengenu a prababička Eulálie II. ![]()
@dadasik Moje praprababička byla Kohnová ( cohen - ačkoli Židé nemají šlechtu - je něco jako echt Žid, protože to byli kněží ), a taky to neřeším
záleží na člověku. Naši čokli mají taky titul a jsou to mezinárodní šampóni… eh… šampioni… ale jsou miláčci a to je hlavní ![]()
Hele holky když je ten pes šlechtic tak to pak znamená že i ty blechy pak mají modrou krev ne?
To jsou pak vlastně taky šlechtičny.
@Jaji77 Pokračovat nemusíš, já to zkusím za tebe… my máme dům ze 16. století… dole v přízemí a ve sklepě jsou ještě krásné klenby… jak se v dalších stoletích přidávalo patro nahoru, tak už jsou stropy obyčejné rovné… což je na jednu stranu škoda, na druhou jsem neskutečně ráda…
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat