Jak vycházíte s mateřskou?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@simoušek píše:
Hec ja mam luxus hec!
To je jak v materske skole.
@denisa 76 píše:
taky budu![]()
aby jsme pak nebyli taky zralí na sveraci kazajku, zakladatelka by ji asi dost potřebovala
![]()
@denisa 76 píše:
právě, že jsem jí dočetla a jsem úplně mimo..luxus tu zazněl opravdu mockrát a nevím proč tahle diskuse vznikla![]()
Někdo nevystačí..manžel moc nepřispívá a k jídlu by se nabízeli diamanty??? tak jak to je???
No to je ještě spojeno s jinou diskuzí, Dovolená na Floridu… ta je myslím uzamčená, ale určitě ji najdeš… zakladatelka má rozdvojenou osobnost nebo blbou paměť… tak se tady bavíme… jako zabití času dobrý… udělala jsem si k tomu luxusní slaninový popcorn… ale fakt luxusní…
A děvačata to me tak napadá když jsme u toho luxusu, jakou používáte kosmetiku na své ratolesti?
@dadasik píše:
A děvačata to me tak napadá když jsme u toho luxusu, jakou používáte kosmetiku na své ratolesti?
no přece luxusní ne ![]()
@ivana-domca píše:
no přece luxusní ne
ano dobře, mela jsem si uvedomit že jsme z toho luxusu všude kolem trošku zdegenerovaný ![]()
@Regina Hero Dobrou chuť, večeřela jsem máslový včera - nebyla chuť k jídlu v tom vedru ![]()
@dadasik žádnou, nemám ratolesti, akorát kočičákovi jsem asi dvakrát v mrazech namazala tlapičky indulonou.
Ahoj mamče
, teda ja koukam!! To je s tou materskou tak bidne?? Myslela jsem ze materska celkem ujde, az pak to rozdeleni rodicaku podle let stoji za starou belu.
![]()
Simoušku proč mi pořád lezeš na profil? Stejně se tam nic nedozvíš, chtěla by ses snad na něco zeptat? třeba naučit abecedu nebo násobilku?
@Jaji77 ten váš vylezl ven?? náš ani náhodou koukal na zimu přes okno a užíval si teplíčka
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat