Jak vycházíte s mateřskou?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@simoušek wow a to už si stihla vystudovat práva v Brně…mě je 23let a zatím jsem se dopracovala jen k Bc. tak to klobouk dolů…do toho dvě děti máš..nooo, taková šikovnost se jentak nevidí…
Hmmmmm, já ted řeším… maturovala jsem loni, jazyk umím, přítel by se doučil to nejnutnější… je vyučenej zámečník… ale dělal to dva roky a pak 6let skladníka… furt projíždím net a „cpu“ ho někam do světa… rakousko a německo… něco prostě ![]()
- Upravit
@simoušek píše:
Me je 22let
Hele, tos ty práva začala studovat ještě na střední, co?
Zkus gingko bilobu, to pomáhá na paměť… ![]()
Tak chodim nakupovat ruzne treba boty nike,adidas.jak detsky tak dospely
@Regina Hero třeba je vystudovala přes manžela, když má ty miliony… a při tom fofru si lehce spleteš Plzeň a Brno, ono to oboje začíná na retnou souhlásku…
@Regina Hero píše:
Hele, tos ty práva začala studovat ještě na střední, co?![]()
![]()
![]()
Zkus gingko bilobu, to pomáhá na paměť…
kam, ne co ![]()
@simoušek a to je podle tebe luxus? To je podle mě běž
ná značka obuvi v dnešní době
@simoušek Simono, nebo jak se vlastně jmenuješ…já jsem se dosud touhle diskuzí jen víc než dobře bavila. Ale teď mi nezbývá nic jiného, než konstatovat, že já mít takhle blbou manželku nebo nedej Bůh dceru, tak ji nechám na vlastní náklady utratit. A ještě bych dostala cenu za luxusní přínos lidstvu!
@jullls píše:
Hmmmmm, já ted řeším… maturovala jsem loni, jazyk umím, přítel by se doučil to nejnutnější… je vyučenej zámečník… ale dělal to dva roky a pak 6let skladníka… furt projíždím net a „cpu“ ho někam do světa… rakousko a německo… něco prostě
hele zámečníky chtějí spíše do nemecka ne? teda spíš takhle mejí tam hodne rozšířený automobilový prumysl, tak tam? přítel umí jazyky ale já se v živote jazyk nenaučím, vubec mi to neleze do hlavy
jsem hodne zručna ale ta moje pitoma hlava
ale taky bych jednou chtela odjet ![]()
No ja mam 2skoly ty prava nemam jeste ty dodelavam, pak mam hotelovku tu mam dodelanou
@simoušek píše:
Tak chodim nakupovat ruzne treba boty nike,adidas.jak detsky tak dospely
Příspěvek upraven 24.07.12 v 20:06
@simoušek a jaké máš třeba předměty na těch právech? a jak jsi na tom kreditově? ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat