Jak vycházíte s mateřskou?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@pikola píše:
Teda a kdyz jsi nebyla v luxusu tak jsi kupovala kde?to jsem si teda predstavovala jinacu LUXUS..
asi tak… když si vzpomenu že přítel nosí trika od 2tis nahoru tak se mi v kapse vzteky kroutí kreditka že nekomu stačí nike k luxusu a tomu mýmu ne a ješte je schopny jej zapatlat treba rajskou, nebo kremem na boty to se uz taky stalo ![]()
@dadasik asi tak nějak…kde jsou ty časy, kdy jsem si s botama adidas připadala jako světová celebrita ![]()
@simoušek píše:
No nepotrebuju kupovat kdyz mame luxusni barak
a po nem běhate v rouše Evině?
Takze tvuj muz nechce aby jsi byla reprezentativni manzelka? On te ma asi jako levnou pracovni silu, kdyz beres za luxus nike
aby ses jednou nedivila az te vykopne z toho luxusu na chodnik..
Helette mam skoly mam 2krasny zdravi deti, ktery maji všechno, mame luxus, miliony, krasnej fungujici par nadhernej zivot, luxus jen to lita jsem štastna.
Simoušku jestli je pro tebe Nike a Adidas takovej luxus o kterym tady meleš tak to jsi musela nejspíš vyrůstat někde v zemljance. Nike a Adidas má u nás kdejakej bezďák u popelnice.
Ten me nikdy nevykopne kupuje mi on drahy veci treba mi koupil nahrdelnik za 20tisic, ale kdyz si kupuju neco sama tak kupuju nike no a co.
@simoušek píše:
Helette mam skoly mam 2krasny zdravi deti, ktery maji všechno, mame luxus, miliony, krasnej fungujici par nadhernej zivot, luxus jen to lita jsem štastna.
já jsem taky šťastná a spokojena, ale nepřijde mi to jako důvod k chlubeni
![]()
@simoušek píše:
Ten me nikdy nevykopne kupuje mi on drahy veci treba mi koupil nahrdelnik za 20tisic, ale kdyz si kupuju neco sama tak kupuju nike no a co.
nikdy neříkej nikdy ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat