Jak vycházíte s mateřskou?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@dadasik píše:
@simoušek já se tebou taky bavím, nikdy jsem nepotkala človeka ktery asi 3 hodiny nepochopil že nikoho žádny luxus nezajíma, řekla bych že všechny nás tady zajíma abychom v klidu a dobře vychovali své děti a až se vrátí naši muži jej zahrnuli láskou a večer v posteli se k nim přitulili:)
@denisa 76 píše:
Ahoj děvčátka..jsem v rychlosti projela tuhle diskusi a nevím kde jsem![]()
![]()
to je jako pro pobavení nebo jak to mám pochopit???
To bys musela přečíst celou diskuzi znovu… ale jestli dovedeš říct luxus v jedné větě nejméně dvakrát, tak ti bude vše jasné… jestli ne, bude ti to jasné z druhé strany… ![]()
Simoušku my ti nevěříme protože jsi nám to ještě nedokázala, v minulé diskusi jsi slíbila že pošleš foto z Floridy a nic, tady machruješ, ale když se tě někdo zeptá na něco konkrétního tak odpovíš jen luxus.
@simoušek píše:
My mame 35 mistnosti
Tak to pak chápu, že si stěžuješ, že celé dny jen uklízíš a uklízíš a chlap ti večer ještě vynadá, že to máš blbě a nestíháš… ale můžu ti poradit dobrou úklidovou firmu… ![]()
@circus píše:
@ivana-domca Simoušek je totiž luxusní blázen. Neví jak to s ní ve skutečnosti je, ale každopádně vše má luxusní. Pořád tady vyřvává luxus a moc milionu![]()
tak to budu sledovat, ať se taky pobavím
![]()
@Regina Hero píše:
To bys musela přečíst celou diskuzi znovu… ale jestli dovedeš říct luxus v jedné větě nejméně dvakrát, tak ti bude vše jasné… jestli ne, bude ti to jasné z druhé strany…
právě, že jsem jí dočetla a jsem úplně mimo..luxus tu zazněl opravdu mockrát a nevím proč tahle diskuse vznikla
Někdo nevystačí..manžel moc nepřispívá a k jídlu by se nabízeli diamanty??? tak jak to je???
@ivana-domca píše:
tak to budu sledovat, ať se taky pobavím![]()
taky budu
![]()
@simoušek píše:
My mame 35 mistnosti
No když seš zavřená v šaškecu tak se nediv! ![]()
@simoušek píše:
No ja miluju sve deti a manžela taky mame se dobre
Jen dobře? Já myslela že luxusně… ![]()
@simoušek píše:
My mame 35 mistnosti
hele a není to nervove a gliové bunky v mozku? já teda myslela že jich člověk má par milionu ale což každy jsme originál
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat