Jak vycházíte s mateřskou?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@circus no dovol, to byl přece Odoakar von Herberstein a Ulrika von Levetzow ![]()
Příspěvek upraven 24.07.12 v 17:27
@simoušek píše:
Koupelnu za 2miliony luxus
Jak nemáte dřevěnou vanu, tak jste troškaři…
@Jaji77 píše:
@simoušek no dobře, takže můj hrad pochází původně z dvanáctého století, založil ho manželův praprapradědeček. V majetku rodu zůstal nepřetržitě až dodnes, a náš syn ho jednou také převezme. Máme palác, vstup je hlavním schodištěm, vedlejší přístupy do patra jsou ve třech schodišťových věžích, samozřejmě levotočivých. Máme osmdesát pokojů, neboť palác byl rozšiřován ve čtrnáctém, sedmnáctém, osmnáctém a devatenáctém století. Mám pokračovat,
Zapomněla jsi ještě napsat jednu věc… že je to vše luxusní! ![]()
Příspěvek upraven 24.07.12 v 17:25
Hele simi je to marny koukám že si všichni žijeme v takovým luxusu že máme i psy titulovany a buchví co ješte:) ale mám teda obyč kočku takovýho černyho dravce:) ale nerekla bych že je jinačí než papírovej žere, dycha, na zachod chodí, vrní, je mazlivej, uši má jako satelity..:)
@Jaji77 píše:
@Regina Hero a taky máte sgrafitovou zeď a fresky?
Ne, ale když jsme odstranili staré omítky, tak tu byly krásně malované stropy… ale fresky ne… i když to kdyby se dozvěděli památkáři, tak by nám nedovolili ani udělat ty sádrokartonové podhledy, takže díkybohu za to…
@Regina Hero u nás v baráku zbyla bohužel jen jedna prastará zeď ( cca 17. stol )… zbytek spadl a děda to koupil už jako ruinu a obestavěl ji.
@Regina Hero nic si z toho nedelej:) ono se o fresco blbě pečuje:)
Akorát je škoda, Simi, že asi přímou úměrou k těm vašim luxusním milionům ztrácíš inteligenci… že se nezmůžeš na víc slov, než je luxus… to pozor, aby tě manžel nevyměnil za nějakou takovou, co si s ní víc pokecá…
@simoušek Utři si slinu, vem si lexaurin a jdi dělat hají broučku. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat