Jak vycházíte s mateřskou?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak jsem si řekla, že si při konzumaci luxusního borůvkového koláče letecky dopraveného až z Kanady (borůvky byly kanadské) pročtu opět tuto luxusní diskuzi a směju se až se mi náš luxusní prcek v mým luxusně malým bříšku staví na hlavu asi
Hlavně mě pobavily ty značky nářadí a teda aspoň na chvilku jsem si přišla jako luxusní panička, protože mám tady čtvery adidasky a dvoje nike, ale teda daleko luxusnější je, že ten koláč z těch borůvek až z Kanady mi upekl můj luxusní chlap ![]()
@simoušek píše:
Helette mam skoly mam 2krasny zdravi deti, ktery maji všechno, mame luxus, miliony, krasnej fungujici par nadhernej zivot, luxus jen to lita jsem štastna.
kdybys mela jen malicko mozku, byla bys jeste stastnejsi ![]()
- Upravit
Holky připadá mi že Simoušek je nějaká smažka co ji chlap našel někde na chodníku a zželelo se mu jí, teď bydlí v bytovce a když si koupí Adidas od rákosníků tak je to joo Luxus. Možná ten chudák ani netuší co má doma za poklad. Už jen ten psaný projev vypadá na pomocnou školu a taky na to že nejspíš něco bere.
Treba on ji nakecava jak se maji luxusne a pritom ji kupuje nike ve stanku… ja jsem zatim nic luxusniho neshledala, az na ten podzemni bazen, to u nas nema teda nikdo..
@simoušek píše:
My soulozime 7krat dene a dostanu od muze 20tisic.
dost ubohý, když ti chlap platí za sex
No jasne my mame miliony jsme bohaty chapete to my se poznali u jeho na firme ne nekde na chodniku, jsem namyslena a mam duvod luxus mame
@pikola píše:
A co jsi u nej ve firme delala, uklizecku?
i na tu uklízečku musí mít ženská vzdělání
@ivana-domca a to má ještě docela laciný. Při standartním měsíci ani ne stovku za číslo ( 95,–- korun… )
@pikola píše:
A co jsi u nej ve firme delala, uklizecku?
Podle toho sexu 7× denně hádám spíš pohovku
@Jaji77 píše:
@ivana-domca a to má ještě docela laciný. Při standartním měsíci ani ne stovku za číslo ( 95,–- korun… )
hodně levná
aspoň je vidět, jak si ji chlap cení
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat