Jak vycházíte v roce 2012?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9
16.8.12 13:39

Vím že je nás víc ale závidím těm lidem co příjdou k nějaký práci a mají z toho hned balíky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
16.8.12 13:42
@Lindik90 píše:
Vím že je nás víc ale závidím těm lidem co příjdou k nějaký práci a mají z toho hned balíky.

Tak takového neznám nikoho. A pokud závidíš, tak s tím něco dělej, ať máš ty balíky taky :nevim: :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
16.8.12 13:49

Kéž by to šlo snažím se jak můžu, ale najít si přivídělek na doma k rodičovský neni hold tak snadný v mí situaci nemam možnost si najít něco co abych tam docházela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
26.8.12 13:26

U nás je to děs a bída :( manžel má méně práce, takže i o cca 5tis menší výplatu a je to dost znát :nevim: a to si můžeme gratulovat, že už nemáme žádné půjčky a hypotéky. Po zaplacení všech plateb nám zůstává 7tis a z toho se zaplatí školka, telefony, nafta, drogerka a jídlo. Výjdem tak tak, na nějaké šetření nezbyde ani koruna, o dovolené si můžeme nechat jen zdát :roll: ale věřím, že za 2 roky až dodělám školu a nastoupím do práce, tak bude líp ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
27.8.12 21:07
@Michaela23 píše:
U nás je to děs a bída :( manžel má méně práce, takže i o cca 5tis menší výplatu a je to dost znát :nevim: a to si můžeme gratulovat, že už nemáme žádné půjčky a hypotéky. Po zaplacení všech plateb nám zůstává 7tis a z toho se zaplatí školka, telefony, nafta, drogerka a jídlo. Výjdem tak tak, na nějaké šetření nezbyde ani koruna, o dovolené si můžeme nechat jen zdát :roll: ale věřím, že za 2 roky až dodělám školu a nastoupím do práce, tak bude líp ;)

pokud práci najdeš…
tím nechci strašit, ale je tu podobná diskuse, kde je vidět, že to jde do pr…e

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kolimus
8.12.12 14:59

Ahoj, já také pocituji, že se vše hodně zdražilo. Lidé hodně šetří na jídle. Dnes jsem měla velkou chuť na pečená žebírka s bramborovou kaší. Oběhla jsem 4 řezníky a žebra nikde neměli. Je to asi 2 měsíce, co jsem žebra sehnala za 20 kg. když jdu pro něco v akci, v obchodě je jen prázdné místo, po akčním zboží, to mě vytáčí opravdu hodně často.

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
8.12.12 15:03

No, docela blbě :zed: Ale myslím, že v roce 2013 to bude ještě horší :nevim:

• Citovat
  • Upravit
radulkap
15.12.12 12:22

Jediný u čeho si neříkám " sakra to zas bude pěnez" je když mám zapmnutou televizi a počítač, jinak u vaření u rožídání světla u sprchování a u vyjímečného topení si říkám, jaká to bude pálka a snažím se to omezit na co nejvíc.. ideální jsou dny, kdy kromě počítače a splachování záchodu a umývání rukou žádná spotřeba není:D ovšem to je jen v létě:D

• Citovat
  • Upravit
3164
15.12.12 12:23

Nechci ani pomyslet na rok 2013… :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat