Jak vycházíte v roce 2012?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Vím že je nás víc ale závidím těm lidem co příjdou k nějaký práci a mají z toho hned balíky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lindik90 píše:
Vím že je nás víc ale závidím těm lidem co příjdou k nějaký práci a mají z toho hned balíky.
Tak takového neznám nikoho. A pokud závidíš, tak s tím něco dělej, ať máš ty balíky taky
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kéž by to šlo snažím se jak můžu, ale najít si přivídělek na doma k rodičovský neni hold tak snadný v mí situaci nemam možnost si najít něco co abych tam docházela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás je to děs a bída
manžel má méně práce, takže i o cca 5tis menší výplatu a je to dost znát
a to si můžeme gratulovat, že už nemáme žádné půjčky a hypotéky. Po zaplacení všech plateb nám zůstává 7tis a z toho se zaplatí školka, telefony, nafta, drogerka a jídlo. Výjdem tak tak, na nějaké šetření nezbyde ani koruna, o dovolené si můžeme nechat jen zdát
ale věřím, že za 2 roky až dodělám školu a nastoupím do práce, tak bude líp ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michaela23 píše:
U nás je to děs a bídamanžel má méně práce, takže i o cca 5tis menší výplatu a je to dost znát
a to si můžeme gratulovat, že už nemáme žádné půjčky a hypotéky. Po zaplacení všech plateb nám zůstává 7tis a z toho se zaplatí školka, telefony, nafta, drogerka a jídlo. Výjdem tak tak, na nějaké šetření nezbyde ani koruna, o dovolené si můžeme nechat jen zdát
ale věřím, že za 2 roky až dodělám školu a nastoupím do práce, tak bude líp
pokud práci najdeš…
tím nechci strašit, ale je tu podobná diskuse, kde je vidět, že to jde do pr…e
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já také pocituji, že se vše hodně zdražilo. Lidé hodně šetří na jídle. Dnes jsem měla velkou chuť na pečená žebírka s bramborovou kaší. Oběhla jsem 4 řezníky a žebra nikde neměli. Je to asi 2 měsíce, co jsem žebra sehnala za 20 kg. když jdu pro něco v akci, v obchodě je jen prázdné místo, po akčním zboží, to mě vytáčí opravdu hodně často.
- Citovat
- Upravit
No, docela blbě
Ale myslím, že v roce 2013 to bude ještě horší ![]()
- Citovat
- Upravit
Jediný u čeho si neříkám " sakra to zas bude pěnez" je když mám zapmnutou televizi a počítač, jinak u vaření u rožídání světla u sprchování a u vyjímečného topení si říkám, jaká to bude pálka a snažím se to omezit na co nejvíc.. ideální jsou dny, kdy kromě počítače a splachování záchodu a umývání rukou žádná spotřeba není:D ovšem to je jen v létě:D
- Citovat
- Upravit