Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Alčák1 No tak to máš vůbec dobrý
Holt každýmu vyhovuje něco jinýho - a co to vlastně znamená to ungí? ![]()
Ze vzbudit
To bych u nas neriskovala
..Sama mne vzbudi kolem 2, nebo 4, musi byt vsude tma, a ticho, aby hned po mlicku zase usnula..
Papa Dobrou..
@verusberu píše:
@lussinka1984 Jsem taky ročník 84Dobrou noc
@lussinka1984 to začal malej křičet ve druhém měsíci, když měl hlad
dělá to do dneška. Když příprava trvá dýl - máme kuchyň v přízemí - tak už pak křičí jenom gí gí
, takže mu od dvou měsíců doma neřekne nikdo jinak než ungíšek
Třeba tchýně včera volala a říká, hele mi v neděli přijedeme a vezmeme si ungíška ven aby sis uklidila
tak to je ungí ![]()
Tak já jdu taky zachvíli dělat sunar, malej se v půl osmý nadlábne kaší, pak ve dvenáct sunarem a pak chrápeme do devíti. Dneska jsem chtěla jít ráno nakoupit rohlíky a spal do půl desátý, tak už rohlíky v Jednotě nebyly
tak snad dneska ![]()
@Alčák1 To je hezký ![]()
@Kiara28 Mě usne, někdy okamžitě a někdy za půl hodky, ale aspon se vyspím v kuse do 7h ![]()
TAK TED UŽ OPRAVDU DOBROU NOC
![]()
@lussinka1984 Dobre to mas vymysleny
To ja nekdy jdu spat v 1, zrovna zaberu a zacne plakat.. to je fakt lepsi vzbudit, rovnou nakrmit a pak obe usnout
Ale dnes mi spala po dvou mesicich 12 hodin v kuse
![]()
@Alčák1 Mate ty rohliky
? Ja jsem to dostala, tak nakupy dnes resi manzel, mne dnes ven nikto nedostane ![]()
@Kiara28 jo jo, malej vstával v půl devatý, tak jsme jeli nakoupit, vzala jsem jich 10 a hodila do mrazáku. Zjistila jsem totiž, že když si ráno z mrazáku vytáhnu 2 rohlíky, tak než nakrmím malýho, tak jsou rozmrznutý a křupavoučký. Tak si vždycky do zásoby nakoupím, kdyby náhodou.
Dneska jsem zjistila, že se malej postavý na všechny 4 a houpe se sem a tam. Včera to nedělal
teď se z toho unavil a spí, tak mu jdu ostříhat drápy na rukou
Manžel prý začal chodit až v roce a půl, do tý doby seděl jak pecka a byl línej ale zase prý brzo mluvil
, malej toho moc nenakecá ale asi bude brzo chodit ![]()
@Alčák1 Blahopreji, no to je krasa!
Ostihat drapy? To delas ve spanku? Jinak me to dnes taky ceka..
Ono to jinak nejde, plácá ručičkou není chvilku v klidu. Nohy jsme stříhali včera
to je horší jak porod
jednu nohu mám zafixovanou mezi mýma kolenama, druhou držím pevně ale stejně kope - on je lochtivej, takže jedna noha i 20 minut. Spocená jsem až na pr… ze strachu abych ho nestřihla.
Tak to teda nezavidim, ja to delam tak ze delam ruzny zvuky abych odlakala jeji pozornost, treba ruzny Aha, hele podivej co to je za zdi.. bla bla, ale intonacne do toho davam vse.. ona pak cumi a nehybe se. Minimalne 5 prstu pak stihnu ![]()