Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Silky123 Hele, to už se to tu někde řešilo, že některé děti mají různé usínací stereotypy -např. kývají hlavou o 106 nebo dělají různé vylomeniny, je to normální
i když to vypadá divně…už jsem zjistila, že je kolikrát lepší ho nechat na pokoji ať si usne zalomenej v gymnastickým cviku, než ho rovnat podle mých představ ![]()
Já se docela bojím, teď jsem to psala v jiné diskuzi, synovec kýval hlavou ze strany na stranu a i díky jiným ukazatelům patří mezi atypické autisty…
@Silky123 Já kývala taky, dokonce si to pamatuju a autista nejsem, ale může být. Jen to hned nemusí znamenat nějakou nemoc.
@tonj
Ty krkolomné pozice mě dostaly. Naše malá spí se mnou v posteli, ale tím stylem, že se vědomě vyroluje až k čelu postele, je s ním vodorovně, a celou noc bouchá čelem do dřeva. Když ji rovnám, tak se vzteká, protože jí nejde usnout, tak jak by chtěla. Postel je přiražená ke stěně, takže nohy má opřené o stěnu, nebo druhá pozice je, že jakoby sedí na kolínkách a je opřená o jedno nebo druhé ucho. Nejdřív mě to trápilo, že si neodpočne, ale jí to evidentně prospívá a spinká relativně tvrdě…