Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Genovesa píše:
@Lussye Ahoj, tak Amálku už dodělávám, jen mám trochu obavy z toho rouna- jak to šiju, jsem samý chlup. Nemáš tip co s tím? Abych neměla byt plný žlutých chlupů. Jestli třeba nalakovat lakem na vlasy?![]()
podle mě by pomohla mýdlová voda, aby se to jakoby zplstilo.
@Lussye Jako mám to jen navlhčit mýdlovou vodou? Nebo namočit? Já se omlouvám, ale s tímhle jsem fakt nikdy nedělala
. Ale vypadá to moc krásně
.
@Genovesa píše:
@Lussye Jako mám to jen navlhčit mýdlovou vodou? Nebo namočit? Já se omlouvám, ale s tímhle jsem fakt nikdy nedělala. Ale vypadá to moc krásně
.
Tady je to pěkně vysvětlené (nejde to poslat tak to zkusím přes SZ)Já bych to udělala: igelit, vlna, pocákat mýdlovou vodou, folii, a kroužit, pak by to mělo jít dolů s toho igetitu. vlna musí být daná lřížem aby se mohla zcuchat.
@Lussye Hm, tak snad to nějak půjde, já už jsem to našila na panenku jako vlasy
. Zkusím to nějak vymyslet… Každopádně děkuju.
@Genovesa píše:
@Lussye Hm, tak snad to nějak půjde, já už jsem to našila na panenku jako vlasy. Zkusím to nějak vymyslet… Každopádně děkuju.
tak to zkus přes tu silonku, namoč jí vlasky, navlekni jí silonkovou ponožku přes hlavu a pak jí hlad namočenou rukou přes vlásky. mělo by to jít taky.
@Lussye Jj, děkuju, nějak tak to udělám. Takhle i líp udržím ty vlasy tam, kde je potřebuju.
Tak jsem to zplstila, ne teda na plsť ale tak o polovinu vlasy splaskly. Ještě to schne. Tak snad to bude stačit, jinak to budu muset předělat.
Tak se pak pochlub, Vlana objem zmenší ale bude to zase držet jak budeš potřebovat.
@Lussye Mám jít s kůží na trh, jo
? Tak jo, sice to nedopadlo tak, jak jsem si představovala (jako vždy
), ale ani zas tak hrozně
.
Děkuju za tip s vlnou, už chlupy nepouští. Jen to zatočení se nepovedlo, buď zkusím znovu, nebo nechám tak, dcerce se líbí i tak naštěstí
.
@Genovesa jí nádherná, 1000× hezčí než ty kupované. Opravdu se ti moc povedla. ![]()
PS: mě se málo kdy povede výrobek dle mých přestav, většinou hodně, hodně improvizuji.
Na natočení nemáš slabé natáčky nebo trubičku na ktremrole. Na to když to natočíš, namydlíš, necháš uschnou tak to podle mě bude držet.
@Lussye Ty jsi úžasná, mám trubičky na čokotrubičky i na normální kremrole. Děkuju
!
Jinak jsem ráda, že nejsem sama, kdo má bujnější fantazii než schopnosti
.