Co milují/baví vaše děti?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
398
30.12.13 21:14

Co milují/baví vaše děti?

Ahoj maminy :mavam:

Jak jsem tu prohlížela různé diskuze a pročítala kreativní nápady maminek na různé věci, napadlo mě zeptat se vás, co vaše děti mají vlastně nejraději?
Je jedno jakou máte věkovou kategorii, stejně jako pohlaví. Mojí 16. měsíční dceru momentálně velmi chytila miminka, kočárky a nádobíčko, takže se to u nás nese v duchu šití oblečků a výbavičky pro miminka, míchání slaného těsta a podobných „mňamek“ nebo šití plyšáků, kteří se rovněž docela ujaly. Akorát o ně jsou u nás obvykle boje se psem :lol:
Ze zvířátek frčí kočičky a pejskové, takže všechno s nimi, obrázky, oblečky, pohádky… Na co si jen vzpomenete :D
Za měsíc přijde na svět bráška, takže jsem už zvědavá, co bude bavit jeho, jakmile trochu odroste a jen očekávám, co nahradí nebo se přidá k současným zábavám dcerky :D Už teď to odhaduji na nějaký hudební nástroj či pohybovou aktivitu s tím, jak se při muzice hned vrtí, zpívá a na vše dostupné se snaží hrát. Obzvláště na nervy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Uju
6750
30.12.13 21:20

Mám holčičku 2,5 roku tak tu děsně bere hrát si na paní doktorku_takže Ježíšek když přinesl dětské doktorské nářadíčko tak to úplně trefil :palec: Jinak panenky a chytrý telefon-baví ji brouzdat na youtube. V tomhel je dost zběhlá od starší sestry(11let)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
30.12.13 21:20

Syna baví všechno, co má kola, takže hlavně auta, ale i nákupní vozíky, mašinky, kočár, vysavač.. na všem ho kola zcela fascinují, leze po čtyřech, tlačí to a pozoruje je, a to prosím pěkně ve 28m. :) No a z figurek má rád hlavně krtečka. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
30.12.13 21:23

@little-foxi moje malá má 13 měsíců a žádné hračky jí nezajímají, nejraději krámuje ve věcech, leze kam nemá, prostě se na minutu nezastaví aby jí nahodou něco neuteklo, ale nejvíc miluje reklamy, ty jak začnou tak nevnímá svět kolem..jediná klidná činnost která jí baví je prohlížení kreslených knížek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
30.12.13 21:26

.

Příspěvek upraven 04.02.14 v 10:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235

Modelína všeho druhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black

Synka baví hulení a posedávání po putikách, dcerku baví vymluvit mi díru do hlavy a posledníčka autíčka a mašinky.

• Citovat
  • Upravit
elis_an3
30.12.13 21:30

@syselinka reklamy…presne tak, proto se vyhybam celodennimu zapnuti televize :D

Moji 13ti mesicni dcerku bavi lego duplo…u toho vydrzi dost dlouho, leporela a krtecek, pak taky kramovani, presouvani veci a ted uz i,,uklizeni,, veci…vse schovava nekam..kdyz ji na mobilu pustim krtka, tak je jak prikovana :D

• Citovat
  • Upravit
6860
30.12.13 21:31

Dinosauři 5,5r kluk
cokoliv co dělá brácha ho baví 3r kluk
rozhazovat granule a vylívat vodu 8m holka
sedět na okně a štěkat na kolemjdoucí 8let pes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
30.12.13 21:34

U nás (25m) vedou bagry a bagrování všeho možného, přičemž musím důsledně rozlišovat mezi BAGI, IPADLO, PÁSÁK, NAKADAČ (bagr x rypadlo x pásák x nakladač) :roll: :roll: :roll: Dalším hitem je trampolína přes půl pokoje.. to je pohoda.. u toho piju kafíčko a dítě 20 min v kuse skáče a vřeští :potlesk: Potom mlácení kladivem do všeho co mu přijde pod ruku a volání „MUŠIM TO OPLAVIT!“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
30.12.13 21:35

@Uju Tak to u nás se podobně trefil s hromadou nádobíčka. Babičky dostaly pokyn, že když něco koupit, tak třeba nějaké nádobíčko a nakonec se toho sešla celá krabice. Pomalu by na to potřebovala celou kuchyň o velikosti té naší :D S mobily si hraje také ráda, ale naštěstí jen chodí a dělá, že telefonuje :D

@Clarkia Auta jsou super, co se malá naučila říkat auto, tak stále dokola opakuje auto a vyhlíží je z okna :D Snad ji to časem přejde, ačkoli to bude nejspíše v době, kdy to chytne brášku :D Ale myslm, že je super, když má rád Krtečka :) Přijde mi, že všechny děti teď letí už jen na Disney a podobné a staré dobré české pohádky a motivy už je moc neberou :( Přitom je to škoda. Já kvůli tomu malé pouštím výhradně staré české večerníčky a podobné.

@syselinka To jsme měli identické :D Šuplíky s nádobím, šuplíky s oblečením a vše, kam nesměla. Teprve teď se přeorientovává stále více na hračky, do nedávna ale ani ťuk, ležely naskládané v krabici a nezájem. Tak držím palce, ať se z toho také brzy dostanete :palec:

@terinka4444 Tu zatím neriskuji, asi by jí více skončilo v žaludku jejím nebo psa :D Ale časem se k ní doufám také propracujeme, já si s ní hrávala strašně ráda jako dítě.

@K-Black Pěkné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
30.12.13 21:42

@elis_an3 Ano, uklízení je rovněž velmi oblíbené, hlavně vytírání :D Jak je někde kýbl s vodou, je u něj a loví hadr, popřípadě v něm „myje nádobí“ :D Prádlo mi neustále strká nebo naopak vyhazuje z pračky a nová oblíbená činnost je uklízení nočníku po sobě, i když je prázdný :D

@marmelada78 Bagrování je vůbec docela oblíbené u kluků se mi zdá :D Na pískovišti také vidím tyhle prcky obvykle s bagry a podobnými věcmi.

@LuckaPt Voda a granule nás také velice lákala ještě do nedávna. Teď je konečně trochu útlum, ale bylo to trápení. Chudák pes měl věčně misku s vodou mimo dosah svůj i dceřin, jinak byla potopa :D Štěkání z okna musí být ale super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1211
30.12.13 21:43

Bavi ji auta, pexeso, kresleni vseho druhu-holka 5 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
30.12.13 21:44

Tak naše mládě (26 měs.) hračky až tolik neberou. Máme toho doma asi tunu, tak pro 6 dětí. Nejvíc se mu líbí klouzačka a skákací hrad co má dole v baráku v „herně“. Nahoře v pokojíčku moc není. Nechce tam být sám. Pak ho baví kostky, stavět komín. A z toho horšího (u toho by vydržel asi celý den) - telefon, tablet a Mickeyho klubík.

Příspěvek upraven 30.12.13 v 21:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10337
30.12.13 21:44

Starší dceru baví prudění všeho druhu a tu mladší znělky z reklam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...