Jak zabavit děti - rozdíl 4 roky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33005
15.2.16 13:09

@PetrušeKl Jo, je to o dětech. Malá měla jako mimino týdny až měsíce, kdy byla neodložitelná a teď jí rostou zuby a je nachcípaná, tak se to opakuje v bledě modrém. Takže to zase kluka koriguju a navnazuju na aktivity, u kterých nepotřebuju dvě ruce.
A on je zase pohodář v tom, že když mu malá něco zničí, tak nevyvadí nebo jen malou chvilku. Jsou děti, kterým když někdo šlápne na bábovku, tak jsou z toho hotový ještě druhej den ráno. Tak tam to taky chce jinej přístup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
15.2.16 13:18

@Svistice Mluvíš mi naprosto z duše! Mlaďas je v tomhle taky celkem pohodář, ale jsou situace, kdy už je fakt naštvaný a štve ho, že mu pořád něco bere nebo ničí. Tak vysvětluju do nekonečna, že je ještě malá trumbera a nechápe to, že musí vydržet a až trochu povyroste, bude stavět s ním. No a Týně vždy na oko vynadám, že to nesmí bráškovi ničit. Jako jeho vztah k ní je moc pěkný, i když s ním narozením malé zamávalo. Ne že by jí ubližoval, ale prostě se projevilo pár věcí, které možná právě příchod sourozence umocnil. Její vztah k němu je nepopsatelný, ona ječí skoro na každého kromě mě :mrgreen: Je to děsná vzteklina, jak nemá náladu, u ničeho nevydrží. Ale jak jen to jde, nechávám je, aby si hráli sami, odmítám jim asistovat u každé činnosti, maminka taky musí uvařit nebo se vyčůrat, že? :mrgreen: Ovšem asistenci mám téměř při všech činnostech :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí