Jak zabavit devítiměsíční?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
230
24.3.14 12:48

Jak zabavit devítiměsíční?

Ahoj holky,
chci se zeptat jak v tomhle nepříznivým počasí doma zabavujete devítiměsíční děti? Toho našeho totiž nic nebaví, u hraček dlouho nevydrží. Zkoušela jsem stavebnice, pohádky, „mluvící“ hračky, knížky s obrázky prostě nic co by se dalo dělat přeci jen trochu v klidu. Už mi dochází nápady, děkuji za typ :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5724
24.3.14 12:51

Maminčiny plastový misky a vařečky… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22756
24.3.14 12:51

@Ademe Misky a vařečky, trochu hrachu do petky, vlastně cokoliv, co prvoplánově nevypadá jako hračka, u nás vede :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
24.3.14 12:53

Hrnce a vařečky už jsem taky zkoušela :D PET lahev s vodou už je u nás taky pasé :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12680
24.3.14 12:53

Chvilku si hraje sám, pak stavíme komín a on dělá bác ( :lol: ), Prohlížíme si knížky, jíme, sem tam mu lupnu křupku, to ho na chvilku zabaví, pak máme takový kužel a učím ho na to dávat kroužky, děláme blbiny (paci paci pacičky, takhle jedou páni…, koukáme z okno, děláme ťuk ťuk ťuk, kouká na trolejbusy, uklízíme, naháníme kočku.. ale taky občas fakt už nevím. Hlavně když je protivný a nic ho nebaví. A on se teď docela zabaví sám - stoupá si a hraje si u stolečku od FP

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
missah
24.3.14 12:54

Moje 9ti měsíční dítě se baví tím, že sundavá prádlo se sušáku. To sice nebaví mě, ale jí jo. Jinak má o 1,5roku starší ségru, tak se taky baví tím, že jí neco pořád přerovnává. Taky jí baví, když může krámovat šuplíky. Prostě neco co jí přímo nenabídnu.

• Citovat
  • Upravit
25067
24.3.14 12:54

Tak tak - dneska jsem malé dala čočku s rýží do petky a užívá si to :D
Jinak leze po celém baráku, něco najde, to ji na chvilku zaujme… a to není jen toto počasí, ne? Tak malé venku stejně nechodí, na kočárku mi ještě nesedí, takže takhle fungujeme každý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25067
24.3.14 12:55
@missah píše:
Moje 9ti měsíční dítě se baví tím, že sundavá prádlo se sušáku. To sice nebaví mě, ale jí jo. Jinak má o 1,5roku starší ségru, tak se taky baví tím, že jí neco pořád přerovnává. Taky jí baví, když může krámovat šuplíky. Prostě neco co jí přímo nenabídnu.

A pořád jenom „nech ji tu hračku… neber jí to… ona si to taky může půjčit…“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
24.3.14 12:57

Synovi bylo 14tého 9 měsíců a už právě ťape, i když pořád padá. A od tý doby ho doma prostě nic nebaví. Sušák nás tedy taky baví ale mě nebaví to věsit zpátky :mrgreen: Kamarádka mi říkala aby nebyl hyperaktivní :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
missah
24.3.14 12:58
@avm3 píše:
A pořád jenom „nech ji tu hračku… neber jí to… ona si to taky může půjčit…“

Ano, přeně tak. Máme tu oprvdu veselo. A ještě pes a tomu taky krade ty oslintný hračky. Teď všichni 3 spí, je to ráj:)

• Citovat
  • Upravit
29436
24.3.14 13:03

Já mám 8 měsíčního a spíš zabavuje on mě. :mrgreen: Obchází celý byt, neustále vytahuje všechno ze skříněk, věší se na šuplíky, na sušák, do všeho mlátí… a já za ním chodím a hlídám. Brala bych to někdy opačně. :jazyk: Jinak máme staršího sourozence, takže maloch je neustále bráchovi za patama, krade mu hračky, bourá lego, tahá koleje… o zábavu mají postaráno oba dva. :mrgreen: :P A mě z nich třeští hlava. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276
24.3.14 13:21

Zabaví se starší sestrou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
24.3.14 13:40

Noooo… někde mám fotky. Mám z té doby (nejen té doby) dpjem, že hračky jsou věci určené pro babičky a dědy, aby měli co dát svým dětem. Aspoň naši kluci si totiž zásadně raději hrají s dětma pro ně nevhodnými až nebezpečnými. Prim byl například vybgarovat veškeré zásuvky v kuchyni a třískat s obsahem právě o tu linku. Na druhou stranu, povedlo-li se mi přesvědčit je, že si mohu hrát s hrncem a nějakou plastovou stěrkou na dece uprostřed kuchyně, a zacpala jsem si uši, fakt byl půl hodiny „klid“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Lékařský kufřík

• (4.8) + 19 recenzí

Linkimals Mluvící lama

• (4.8) + 18 recenzí