Jak založit opravdu soukromý email?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13503
19.12.12 19:16
@Nataša píše:
Ahoj, já mám tedy gmail a ten vyžaduje heslo vždy, a to i když mám zaškrtnuté trvalé přihlášení. přesto, jakmile vypnu okno prohlížeče, chce po mně heslo a jméno znovu.

ja mam gmail 6 let a nikdy to po me pri prihlaseni heslo nechtelo. Mam gmail notifikator, ktery po zapnuti pc najede a heslo nevypisuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
19.12.12 19:18

Jinak znám manželovo heslo do mailu, na facebook, na twitter a on moje, ale nepotřebuju tam lézt, nemám proč. Email náhodou nepřečte, musí ho rozkliknout. Já taky občas zahlídnu co si píše (pokud je to třeba vidět v předmětu), ale rozhodně to nepročítám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
19.12.12 19:21
@Anonymní píše:
OK, zkusim to tak, ze zalozim na jinem serveru a dam nove heslo. Ale stejne se mi zda, ze ten pocitac na me praska kde co. Kdyz napr. zacnu vypisovat emimino.cz, tak se mi hned zobrazuji nazvy diskuzi, ktere jsem cetla. A nekdy zase pri vypisovani hesla do googlu na me vyskoci minula vyhledavani. Da se tohle nejak vypnout?

to vypisování diskuzí - to se dá nastavit v Nastavení toho prohlížeče, je to něco jako automaticky doplňovat adresu nebo tak něco… prostě vše v nastavení zaškrtat ať si nepamatuje… pokud chceš, tak dej ať se maže historie vždy při vypnutí prohlížeče - pak ti tam nebudou zůstávat žádné stránky a předvyplňovat se… v googlu by to nemělo házet minulá vyhledávání, ale napovídat podle písmenek, to se myslím vypnout nedá, nejsou to tvoje vyhledávání ale všeobecná, myslím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
19.12.12 20:00
@Anonymní píše:
Takze staci dusledne hlidat, aby se nezaskrtlo trvale prihlaseni? Ja kdyz pracuju na pc, tak spoustu veci delam bezdecne, tak je mozne, ze jsem to tam nekdy zaskrtla. Ale zajimalo by me, jak to funguje v jinych rodinach, kde se sdili stejny pocitac…

Máme každý svůj uživatelský profil. Má to teda své nevýhody - když jsme doma oba, je přihlášen jen jeden (obvykle manžel). Ale zas na druhou stranu, díky tomu na první pohled nevidí, na jaké stránky chodím, můžu mít uložená všechna hesla atd. Samozřejmě, kdyby chtěl zjistí si to, ale to on nedělá.
Ty máš dvě možnosti (předpokládám, že manžel nebude pro „rozdělení“ počítače). Buď si sama odstranit stahování z tvého mailu, pokud používáte nějaký stahovací prográmek (outlook, tunderbird, mailklient apod…) a nebo si založit nějaký jiný. Nikdy neukládat heslo do počítače a nedávat zapamatovat uživatele při přihlašování. Pak to bude v pohodě. Mezi námi i v prohlížeči lze odstranit všechna již uložená hesla. Je to v nastavení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
19.12.12 20:03
@Anonymní píše:
OK, zkusim to tak, ze zalozim na jinem serveru a dam nove heslo. Ale stejne se mi zda, ze ten pocitac na me praska kde co. Kdyz napr. zacnu vypisovat emimino.cz, tak se mi hned zobrazuji nazvy diskuzi, ktere jsem cetla. A nekdy zase pri vypisovani hesla do googlu na me vyskoci minula vyhledavani. Da se tohle nejak vypnout?

Na tohle ti poradím používat jiný prohlížeč, než manžel. Protože ty si tam něco nastavíš a on to může přenastavit. Ale máš kupříkladu možnost odstraňovat průběžně historii. Běž do nastavení, najdi historie a dej vymazat. V řádku se nebude objevovat nic, dokud tam něco nenapíšeš. jinak teda pokud vyhledáváš normálně třeba v googlu, tak se ti to v řádku snad neukazuje, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.12.12 20:28
@Amys píše:
Na tohle ti poradím používat jiný prohlížeč, než manžel. Protože ty si tam něco nastavíš a on to může přenastavit. Ale máš kupříkladu možnost odstraňovat průběžně historii. Běž do nastavení, najdi historie a dej vymazat. V řádku se nebude objevovat nic, dokud tam něco nenapíšeš. jinak teda pokud vyhledáváš normálně třeba v googlu, tak se ti to v řádku snad neukazuje, ne?

Prave ze ukazuje. Kdyz napriklad napisu pismenko a, tak tam na me vyskoci par hesel, co jsem vyhledavala vcera - a nejsou to obecne ostatnich uzivatelu, ale skutecne moje. Ale s tim prohlizecem je to dobry tip, my oba pouzivame firefox, tak zkusim neco jineho.

• Citovat
  • Upravit
9989
19.12.12 20:42
@Anonymní píše:
Prave ze ukazuje. Kdyz napriklad napisu pismenko a, tak tam na me vyskoci par hesel, co jsem vyhledavala vcera - a nejsou to obecne ostatnich uzivatelu, ale skutecne moje. Ale s tim prohlizecem je to dobry tip, my oba pouzivame firefox, tak zkusim neco jineho.

Zkus google chrome - manžel ho používá, je rychlý a přehledný taky se mi líbí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
19.12.12 20:44
@Anonymní píše:

Nesmis to pri vyhledavani davat do radku, kam se zadava adresa. Normalne si dej google a vyhledej to primo v nem, pak to v radku nebude. Co se prohlizecu tyce, tak si vytipuj, ktery zas tak moc nezapina. My jedem Opera kontra Mozzilla a na nejake superblbe napsane stranky pak IEcko (internet explorer). A koukam, ze zas zapominam diakritiku, sorry :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová