Jak zvládnout polykat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1000
14.4.23 16:37

Ale no tak, proč ta ironie? A co je to za hloupost, že je se mnou šťastný, jak peřdpokládám? Šťastný je se mnou tak, jak je. Já nic nepředpokládám. Je to na něm. Pokud šťastný není, může jít. Čteš mě pořádně? Já ho nedržím.

Mě spíš fascinuje tvá neschopnost uvěřit tomu, že lidé dokáží být šťastní bez orálního sexu. Tobě partneři tvrdili opak, že?

@bigl píše:
Tak přeju ti, ať ti tvůj druhý vztah vydrží a ať je s tebou manžel opravdu tak šťastný, jak předpokládáš. :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6280
14.4.23 16:44
@ZdenMal píše:
Ale no tak, proč ta ironie? A co je to za hloupost, že je se mnou šťastný, jak peřdpokládám? Šťastný je se mnou tak, jak je. Já nic nepředpokládám. Je to na něm. Pokud šťastný není, může jít.Čteš mě pořádně? Já ho nedržím.Mě spíš fascinuje tvá neschopnost uvěřit tomu, že lidé dokáží být šťastní bez orálního sexu. Tobě partneři tvrdili opak, že?
:srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6280
14.4.23 16:48
@bigl píše:
Cituj prosím, kde jsem ji urazila. Děkuji. :kytka:

Navazas sa do cudzieho sexuálneho zivota ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6280
14.4.23 16:51
@bigl píše:
Ne, tvůj sexuální život mě nepobuřuje, tos špatně pochopila. Spíš mě překvapuje, že někdo takto fakt žije. Ale to je tady v diskuzích normální, že tě občas překvapí, jak to vypadá někde jinde a v čem lidi žijí.
Moc by mě zajímalo, kdybych si mohla s tvým chlapem otevřeně promluvit někde o samotě, jak by mi potvrdil, že mu tohle vyhovuje. Žena, která se při sexu štítí, sáhnout mu na penis. Ale jinak, je to samozřejmě jeho věc, on do toho vztahu šel asi s tím, že věděl, jak to máš, tak ať si v tom i žije.

Prečo by si si mala s cudzím ženatým chlapom pohovoriť niekde o samote o jeho sexuálnom živote? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18151
14.4.23 16:54
@ZdenMal píše:
Ale no tak, proč ta ironie? A co je to za hloupost, že je se mnou šťastný, jak peřdpokládám? Šťastný je se mnou tak, jak je. Já nic nepředpokládám. Je to na něm. Pokud šťastný není, může jít. Čteš mě pořádně? Já ho nedržím.Mě spíš fascinuje tvá neschopnost uvěřit tomu, že lidé dokáží být šťastní bez orálního sexu. Tobě partneři tvrdili opak, že?

Jestli čteš moje reakce, tak se vůbec nebavím o orálním sexu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
14.4.23 16:57

Bavíš.

@bigl píše:
Jestli čteš moje reakce, tak se vůbec nebavím o orálním sexu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18151
14.4.23 16:58
@ZdenMal píše:
Bavíš.

Kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
14.4.23 17:04

V každé reakci na mě. Všimli se i jiní, to neokecáš 😁

@bigl píše:
Kde?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
14.4.23 17:11
@ZdenMal píše:
V každé reakci na mě. Všimli se i jiní, to neokecáš 😁

Asi čteme obě jinou diskuzi, ale já čtu, jak se @bigl především podivuje nad tím, že se odmítáš i jen dotknout partnerova penisu, nikoliv, že mu nechceš udělat orální sex :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
14.4.23 17:13
@stodvacetjedna píše:
Asi čteme obě jinou diskuzi, ale já čtu, jak se @bigl především podivuje nad tím, že se odmítáš i jen dotknout partnerova penisu, nikoliv, že mu nechceš udělat orální sex :nevim:

Přesně tak. Dotyk není hned orál do konce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
14.4.23 17:29

Ne, já to vnímám tak, že se pozastavuje nad tím, jak to někdo má v sexu. A že by někdo mohl být v životně šťastný i bez hvězdného sexu.
To mě fascinuje. Já si nedovedu představit, že bych si dovolila mít názor na to, co je dobře a co je špatně v pohlavním životě kohokoliv jiného, řeším jen ten můj. Ať se lidé navzájem masturbují, orálně uspokojují, lízají zadky jako Klopotková, nebo na sebe močí. Pokud s tím zůčastnení souhlasí, nic není špatně. Není ale ani špatně zdrženlivost v těchto altivitách.

Já jí to vysvětlovala, sex pro mě není důležitý. Mám ho obden, ale dokážu si představit život než něj. Jsou důležitější věci.
Tak třeba proto mě mimo klasický koitál nic nebere.

@stodvacetjedna píše:
Asi čteme obě jinou diskuzi, ale já čtu, jak se @bigl především podivuje nad tím, že se odmítáš i jen dotknout partnerova penisu, nikoliv, že mu nechceš udělat orální sex :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6280
14.4.23 17:36

@ZdenMal myslím, že takto bola aj pôvodné založená diskusia - ak tomu správne rozumiem. Že zakladateľka na prehĺtaním nie je, ale zo strachu, aby neprišla o partnera, to spravila. A teraz potrebuje vedieť, ako z toho von, keďže pretvarovat sa do nekonečna nedá, však..
Takže téma by mohla byt aj taka, nakoľko môžem byť vo vzťahu pravdivá, aby som bola prijímaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
14.4.23 18:03
@ZdenMal píše: …
Já jí to vysvětlovala, sex pro mě není důležitý. **Mám ho obden, ale dokážu si představit život než něj. ** Jsou důležitější věci.
Tak třeba proto mě mimo klasický koitál nic nebere.

Ten život neni fér :lol: někdo, kdo to absolutně nepotřebuje, má sex obden :P a my, co ho potřebujeme, ho máme když se poštěstí, tak max. jednou za dva tejdny 😭 tedy někteří :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
14.4.23 18:06

Ha!! 😁 Tak to prostě je. Vzala jsem si muže o 10 let mladšího, mám co jsem chtěla 😁

@inzenyrka85 píše:
Ten život neni fér :lol: někdo, kdo to absolutně nepotřebuje, má sex obden :P a my, co ho potřebujeme, ho máme když se poštěstí, tak max. jednou za dva tejdny 😭 tedy někteří :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
14.4.23 18:12

Ano. A je jedno, jestli jde o polykání, anál, atd. Rady, ať si toho občas lízne bokem, nebo ať si to nechá nastříkat hluboko do krku, jsou naprosto mimo. Co si pán vymyslí potom? Přizpůsobí se mu pokaždé?

Zakl se musí naučit říct, kde má hranici, ať je to kdekoli. Možná se k polykání dopracuje, ale jen kvůli udržení vztahu je to špatně.

@Mkmkz píše:
@ZdenMal myslím, že takto bola aj pôvodné založená diskusia - ak tomu správne rozumiem. Že zakladateľka na prehĺtaním nie je, ale zo strachu, aby neprišla o partnera, to spravila. A teraz potrebuje vedieť, ako z toho von, keďže pretvarovat sa do nekonečna nedá, však..
Takže téma by mohla byt aj taka, nakoľko môžem byť vo vzťahu pravdivá, aby som bola prijímaná.

Příspěvek upraven 14.04.23 v 18:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová