Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pišťucha95 píše:
Mě by upřímně zajímalo, kolik mužů tu chuť vyzkoušelo a kolik z nich jich naznalo, že je to jako fakt ok a tolik v pohodě. Tohle bych fakt v téhle diskuzi někdy nadnesla, aby se nad tím zamysleli.
Myslim, že příspěvek neni tolik „jak polikat“, ale jak se naučit odmítat, co nechci, tedy jak netrpět ne-sebeúctou.
zřejmě se holka bojí to chlapovi říct,
nebo to má snad jiný důvod?
ale proč se bojí? že se kvůli tomu s ní rozejde?
a tak ať poliká viď
.. žádná jiná cesta není, tak si to přeber.
to pak svědčí o tom, že v podstatě ty seš pro partnera jen objekt jeho chtíče po tom, aby mu ženská při orálu polikala či nikoliv.. takže nejde ani tak o tebe, může to dělat kterákoliv jiná.. a tak pokud máš takovýho partnera..
pochopitelně sou tam i jiný okolnosti,
ale jinak ten dotaz sám o sobě sám v sobě nese odpověď..
@Anonymní píše:
Myslim, že příspěvek neni tolik „jak polikat“, ale jak se naučit odmítat, co nechci, tedy jak netrpět ne-sebeúctou.zřejmě se holka bojí to chlapovi říct,
pochopitelně sou tam i jiný okolnosti,
nebo to má snad jiný důvod?
ale proč se bojí? že se kvůli tomu s ní rozejde?
a tak ať poliká viď.. žádná jiná cesta není, tak si to přeber.
to pak svědčí o tom, že v podstatě ty seš pro partnera jen objekt jeho chtíče po tom, aby mu ženská při orálu polikala či nikoliv.. takže nejde ani tak o tebe, může to dělat kterákoliv jiná.. a tak pokud máš takovýho partnera..
ale jinak ten dotaz sám o sobě sám v sobě nese odpověď..
jinak teda k dotazům předchozím,
ať to kluci zkusej ochutnat a pak uviděj
podle mě je takovej způsob reagování poněkud mimo,
s prominutim
předpokládám uplně jiné citové naladění kluka po ejakulaci, jestli bude mít zájem… a holky, co někomu kouří.. heh.. a tak, toje taky otázka do jaký míry to holky dělaj, jen protože za to dostanou odměnu
a to nemyslim tu ejakulaci.. spíš třeba že jí kluk hladí, nebo víc.. a to pak nutí oplácet heh. můj názor.
ups to mělo bejt anonymní, no nic, tak je to venku.. napsal sem to já
ten první příspěvek, never mind.
@VitekH píše:
jinak teda k dotazům předchozím,
ať to kluci zkusej ochutnat a pak uvidějpodle mě je takovej způsob reagování poněkud mimo,
ups to mělo bejt anonymní, no nic, tak je to venku.. napsal sem to já
s prominutim
předpokládám uplně jiné citové naladění kluka po ejakulaci, jestli bude mít zájem… a holky, co někomu kouří.. heh.. a tak, toje taky otázka do jaký míry to holky dělaj, jen protože za to dostanou odměnua to nemyslim tu ejakulaci.. spíš třeba že jí kluk hladí, nebo víc.. a to pak nutí oplácet heh. můj názor.
ten první příspěvek, never mind.
Tak to je pak otazka, co v sexu beres za standard a co za nadstandard. Jako mit to nastavene tak, ze „polknes=budu se ti věnovat“ nebo „polknes=budu te hladit“ mi prijde dost hrozny.
@FlorenceF Jenkins píše:
Tak pokud jsi troll, tak ti udelam radost, pokud ne, tak taky, odpovim vazneHele…jo, je to faaakt divna chut, pokud to chces delat a libi se ti to, tak zacni ‚ochutnavanim‘, ze si tak jako liznes nekde mimo plnou palbu. A az si zvyknes na tu chut, tak uz to bude normalka
Kazdopadne, partner by to mel nejakym zpusobem ocenit a zaroven tebe by to melo bavit, proste soucast plnohodnotneho milovani. Jinak nevidim duvod se dusit
tohle je za mě nejrelevantnější odpověď.
Vše je o zvyku, pěkně pomaloučku. Jak je napsáno - ochutnávat. Byla tu i poznámka, jestli chlapi tu chuť snesou. Ano snesou. Pokud žena ještě nepolkne a má sperma v ústech, líbáme se a ona je předává mě a takto je máme oba dva v puse a následně je polykáme. Je to vše jen hra, nic jiného.
Já bych jen prosil nekuřačky, aby to těm druhým ženám neprotivily, protože některé ženy tato věc i vzrušuje, nedělají to jen pro srandu králíkům.
![]()
@andrasteia píše:
Tak to je pak otazka, co v sexu beres za standard a co za nadstandard. Jako mit to nastavene tak, ze „polknes=budu se ti věnovat“ nebo „polknes=budu te hladit“ mi prijde dost hrozny.
to vubec nebylo myšleny na polikani.
naopak to bylo mysleny na vubec vzajemnost obecne.
tzn. obvykle kdyz se nekomu venujes, tak ti pozornost oplaci.
kdyz se nekomu venujes a nevenuje se ti, tak te zacne sr*t a najdes si nekoho jinyho.. tzn. vztahy jsou o vzajemnosti..
v tomto mysleni jsem mel na mysli, ze obvykle, aspon ja sem to tak mel, kdyz sem mel holku, co… kourila… tak to obvykle cele bylo o tom, ze sem ji pritom sam drazdil, coz mi sama priznala „ze zadnou holku nebavi "jen tak“ nekomu kourit "..
jsem schopen to pochopit i tak, ze to holka dela jako formu drazdeni - navadeni kluka k tomu, aby ji „ojel“.. heheh, kdyz sou oba nadšený (=to je mnou poupravena verze slova nadrzeny, ktery neni z moji hlavy, jen jsem ho pouzival kdysi, prejato z venku ne ze me..)..
kdyz maj oba chut,
pak si dokazu predstavit, ze to holka udela z pozice „ze se podiva, jaky to ma dusledky pro partnera samotnyho“, ale ze by holku ci kluka melo nejak vyrazne bavit furt jen xDDD laskat partnera, bez nejaky oplatky.. no to mi prijde jak výše psáno mimo vzájemnost.
ale tezko rict, posledni holku jsem mel, kdyz mi bylo 18.. pak jsem mel dalši az asi ve 22, nebo 24.. už nevim, a s tou teprve byl nas vztah intimni, ne jako s tou prvni, s kterou jsme paradoxne „v sexu“ delali mnohem vic..
a ten vztah docela rychle skoncil, a bohuzel od tebe doby se mnou holky nemluvi, napric memu zajmu, aspon ty, co sem myslel, ze mi sou blizke.. lec jak se ukazalo pro dodatecne meditaci, tak zas tolik ne, takze o tom nemuzu bohuzel vice rict, kdyz nemam s kym prozivat, tj. ziskavat zkusenosti.. takze mluvim pouze zpetne z me zkusenosti, kterou sem mel v době, kdy jsem nebyl tak vnimavej..
@VitekH píše:
to vubec nebylo myšleny na polikani.
naopak to bylo mysleny na vubec vzajemnost obecne.
tzn. obvykle kdyz se nekomu venujes, tak ti pozornost oplaci.
kdyz se nekomu venujes a nevenuje se ti, tak te zacne sr*t a najdes si nekoho jinyho.. tzn. vztahy jsou o vzajemnosti..v tomto mysleni jsem mel na mysli, ze obvykle, aspon ja sem to tak mel, kdyz sem mel holku, co… kourila… tak to obvykle cele bylo o tom, ze sem ji pritom sam drazdil, coz mi sama priznala „ze zadnou holku nebavi "jen tak“ nekomu kourit "..
jsem schopen to pochopit i tak, ze to holka dela jako formu drazdeni - navadeni kluka k tomu, aby ji „ojel“.. heheh, kdyz sou oba nadšený (=to je mnou poupravena verze slova nadrzeny, ktery neni z moji hlavy, jen jsem ho pouzival kdysi, prejato z venku ne ze me..)..
kdyz maj oba chut,
pak si dokazu predstavit, ze to holka udela z pozice „ze se podiva, jaky to ma dusledky pro partnera samotnyho“, ale ze by holku ci kluka melo nejak vyrazne bavit furt jen xDDD laskat partnera, bez nejaky oplatky.. no to mi prijde jak výše psáno mimo vzájemnost.ale tezko rict, posledni holku jsem mel, kdyz mi bylo 18.. pak jsem mel dalši az asi ve 22, nebo 24.. už nevim, a s tou teprve byl nas vztah intimni, ne jako s tou prvni, s kterou jsme paradoxne „v sexu“ delali mnohem vic..
a ten vztah docela rychle skoncil, a bohuzel od tebe doby se mnou holky nemluvi, napric memu zajmu, aspon ty, co sem myslel, ze mi sou blizke.. lec jak se ukazalo pro dodatecne meditaci, tak zas tolik ne, takze o tom nemuzu bohuzel vice rict, kdyz nemam s kym prozivat, tj. ziskavat zkusenosti.. takze mluvim pouze zpetne z me zkusenosti, kterou sem mel v době, kdy jsem nebyl tak vnimavej..
jinak docela rád bych se vyhnul tomu řešit, co je a co není normální (či jak má vypadat zdravý vztah a jak se přitom kdo má cítit).. spíš mi přišlo užitečné najít, z jakých příčin vlastně vychází dotaz tazatelky a na základě těchto příčin reagovat na samotné příčiny..
byť pochopitelně na následky reagovali i dámy výše stylem „když to nechceš, tak to nedělej“.. leč to nebylo napsáno celé, a já potřebuji vidět celý obraz, abych věděl, s čim pracuji a na základě toho jednal.
proto sem to tak napsal.
jinak ty smajlíci tady u toho psaní jsou fakt stupidní, jak se všichni hejbou, napsal sem sem druhej příspěvek a už tu nechci bejt.
@opozice píše:
tohle je za mě nejrelevantnější odpověď.Vše je o zvyku, pěkně pomaloučku. Jak je napsáno - ochutnávat. Byla tu i poznámka, jestli chlapi tu chuť snesou. Ano snesou. Pokud žena ještě nepolkne a má sperma v ústech, líbáme se a ona je předává mě a takto je máme oba dva v puse a následně je polykáme. Je to vše jen hra, nic jiného.
Já bych jen prosil nekuřačky, aby to těm druhým ženám neprotivily, protože některé ženy tato věc i vzrušuje, nedělají to jen pro srandu králíkům.![]()
To mi nepřijde normální, polykat své vlastní semeno. Něco jiného u nás u gayů, taky přítele polykám, já to od něj nevyžaduji, proč bych potom měl zkoušet vlastní semeno?
V předchozích vztazích sem to taky vyžadoval, později už ne. Člověk stárne, uvědomí si, že sou důležitější věci, než semeno v hubě, hlavně že chlap nechodí spát s tvrdým ![]()
Tady se nějak zapomnělo na menšiny, nebo už vlastně většiny. ![]()
Mně se to líbí…vzrušuje mě to. Manželka mého milence si myslí, že je to nechutný, tak mu to dělám já
… Pro mně to prostě znamená, že mě ten chlap vzrušuje se vším všudy… Anonym protože milenec.
@Anonymní píše:
Mně se to líbí…vzrušuje mě to. Manželka mého milence si myslí, že je to nechutný, tak mu to dělám já… Pro mně to prostě znamená, že mě ten chlap vzrušuje se vším všudy… Anonym protože milenec.
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
mam asi 3 mesice vztah. Vsechno klape, rozumime si, sex je super ale pak prijde na kou..ni a to je neco co nedavam. Nevadi mi samotny akt ale sp.rma? Akorat mi natahne a nedokazu spolknout ani spetku
Povedlo se mi to parkrat na zacatku a proto to po me ted pozaduje a ja mu rada delam radost, akorat bych chtela vedet jestli existuje nejaky figl jak se nepoblit?
Jinak stravu ma fajn, zadne nezdrave veci.
Dobrou chuť. 😁 😁 😁 😁 😁 😁 už si
přítel taky cucnul svého výměšku?
@Anonymní píše:
Mně se to líbí…vzrušuje mě to. Manželka mého milence si myslí, že je to nechutný, tak mu to dělám já… Pro mně to prostě znamená, že mě ten chlap vzrušuje se vším všudy… Anonym protože milenec.
Být tebou, tak se stydím. Přiznat nevěru a ještě to napsat tak blbě
víš o tom, že rozbijíš dvě rodiny?
@Anonymní píše:
Jsou takové případy, kdy milenka to milenci dělá, ale svému muži ne. Kdo se v tom najde, ví proč.
![]()
@Rotha píše:
To mi nepřijde normální, polykat své vlastní semeno. Něco jiného u nás u gayů, taky přítele polykám, já to od něj nevyžaduji, proč bych potom měl zkoušet vlastní semeno?V předchozích vztazích sem to taky vyžadoval, později už ne. Člověk stárne, uvědomí si, že sou důležitější věci, než semeno v hubě, hlavně že chlap nechodí spát s tvrdým
Tady se nějak zapomnělo na menšiny, nebo už vlastně většiny.
nechápu, proč tohle píšeš pod můj článek? Já nepíši, že někdo něco vyžaduje. Pleteš jablka s hruškami. A nepiš, že jste většina. Jste menšina a menšinou zůstanete. To je jen klam, protože to moc řvete do světa. Pokud by politici nebyli připosraní, že jim ubydou hlasy ve volbách, tak po vás ani pes neštěkne.
![]()