Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jaká je to pohádka?
animovaná, modrý vynálezce, co byl v sirotčinci a protože měl velkou hlavu, tak se mu smáli. byl zlý a bojoval s jedním velkým chlapem, ale ten nakonec,,udělal,,to, že jako zemřel a tento modrák tedy začal být hodný, ale jen na oko.
Megamind, megamysl
taky hledám pohádku byla o klukovi a ten měl kouzelnou tužku, a když něco nakreslil, tak to bylo doopravdické…
@iggy.piggy píše:
Megamind, megamysltaky hledám pohádku byla o klukovi a ten měl kouzelnou tužku, a když něco nakreslil, tak to bylo doopravdické…
Myslíš toto?:
@iggy.piggy píše:
Megamind, megamysltaky hledám pohádku byla o klukovi a ten měl kouzelnou tužku, a když něco nakreslil, tak to bylo doopravdické…
Matýsek a Jája?
Nebo pohádka o chlápkovi, co kradl děti, nechal jim růst vlasy a z těch vlasů pak dělal štětce. Vim, že jsem se u toho hrozně bála.
@tterka píše:
Myslíš toto?:http://www.ulozto.cz/…arem-dom-avi
jo jo to je ono, hledám ji už tolik let, děkuju
mi to uvízlo jako děcku a nikdo si to nepamatoval
@Izzz píše:
Nebo pohádka o chlápkovi, co kradl děti, nechal jim růst vlasy a z těch vlasů pak dělal štětce. Vim, že jsem se u toho hrozně bála.
jo ta byla děsivá ![]()
@Izzz píše:
Dům plný strachu? ![]()
@Izzz píše:
já to znám pod názvem Arašídová pomazánka.. jako dítě jsem to viděla asi 2× a stačilo mi to ![]()
@Izzz píše:
Tak tu si pamatuju. Ale uz se to doba, co to davali. Aspon ja jsem to videla naposledy tak pred 17 lety.
Taky jsem se u toho bala. ![]()
@Izzz to byla pohádka? Já měla za to, že to byl film, ale už dlouho jsem se pidila po názvu, tak si mi ulehcila hledání ![]()