Máša a medvěd v češtině

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
20.3.13 20:13

máša a medvěd v češtině

Nevíte, kde bych sehnala tuto pohádku v češtině? Všude je to jenom rusky, ale já bych tím dceři nerada mátla hlavičku, už tak to má doma v českoslovenštině :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6945
20.3.13 20:16

Tak jí přelož :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
20.3.13 20:16

@Ja.Lentilka Klidně to stáhni v ruštině, ono se tam skoro nic nemluví… a co můžu srovnat, tak v originále mi to nějak lépe zní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
20.3.13 20:18

Asi se to brzy objeví na netu. Zahlídla jsem to totiž v nějakém pořadu ráno v telce :think:. Ale oni tam stejně moc nemluví. Naše malá na to kouká a pochytila akorát: Kašu! Kašu! Kašu! a Náááášla :mrgreen:. A ta malá rusanda to tak hezky dabuje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
20.3.13 20:26

Já, no my tu pohádku máme moc rádi :palec: Nějak si s tou ruštinou nelámu hlavu, stejně tam mluví strašně málo. Jsem si minule říkala, že je čas vrátit se do práce, když to sjíždím i bez malýho :oops: :oops: :mrgreen: :mrgreen:

Příspěvek upraven 20.03.13 v 20:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
20.3.13 20:29

Náš malej tuhle pohádku zbožňuje, pouštím mu jí na youtube a podle mě vůbec nevadí, že je v ruštině, skoro se tam nemluví - nemyslím si, že bys tím malé nějak mátla hlavičku. U nás je to s přehledem nejoblíbenější pohádka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.3.13 20:35

Dcera právě jestě skoro vůbec nemluví a tak bych nerada, aby její první slovo bylo rusky :oops: Dávají to na CT1,ale na stažení sem našla všehovšudy jeden díl :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
20.3.13 20:39

@Ja.Lentilka Myslím, že děti dokážou rozlišit, že se v pohádce mluví jiným jazykem. Jinak bohužel neporadím, taky máme jen ruskou verzi. Česky by to nemělo to kouzlo, třeba taková luxusní hláška éta byl děd maróz, da da. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.3.13 20:44

No, ta naše právě rozlišuje, že já mluvím česky, manžel slovensky a tak pro jistotu nemluví vůbec :oops: akorát kač kač umí:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.3.13 20:48

Tym ze ste doma ceskoslovensky par by som si uz duplom nerobila hlavu. Moja mala pocuva mna po slovensky, tatu po cesky, moju mamu po sarissky a raz dvakrat do roka mojho svagra po taliansky. A gulas v tom nema, rozprava tusim od 18 mesiacov a jej tretie slovo v poradi bolo „pocitac“… po „papat“ a „kolac“ :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.3.13 21:08

Malá to asi moc řeší :roll: Manžel je týden pryč a týden doma, přez ten týden, co je pryč se jí sem tam slovo povede, řekne třeba pejsek, ale jak se vrátí manžel a ukáže na psa s tím, že je to psík a tím sme s hafanem skončili, protože malaá už to neřekne, protože je asi zmatená nebo co :oops: ale to už je n další diskuzi 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
20.3.13 21:08
@Tiger-lily píše:
@Ja.Lentilka Myslím, že děti dokážou rozlišit, že se v pohádce mluví jiným jazykem. Jinak bohužel neporadím, taky máme jen ruskou verzi. Česky by to nemělo to kouzlo, třeba taková luxusní hláška éta byl děd maróz, da da. :mrgreen:

Jojo, výborná hláška :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
20.3.13 21:28

@Ja.Lentilka V neděli ráno to bývá ve studiu kamarád česky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.3.13 21:53

@Ja.Lentilka moja slecna ma uz teda dva prec, ale ked sa ucime nove slovo tak rovno hovorim mama povie havo, tato povie hafan. Vyzera ze jej to vyhovuje. Zaroven jej spievam sarisske pesnicky (bo ja saleny vychodnar) a tie jej cas od casu prekladam, nech vie co spieva :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
21.3.13 09:15

Nemyslím, že by to dítku nějak vadilo, že je to v ruštině…pravda synátor už na mě taky pokřikoval „kašu, kašu“ když čekal na oběd, ale jinak v pohodě mluví česky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Lékařský kufřík

• (4.8) + 19 recenzí

Linkimals Mluvící lama

• (4.8) + 18 recenzí