Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Mě štvou reklamy na Yindy, Kofolu, Neříkej mi Bejby, všechny gynekologickoprací problémy. Nesnášela jsem i Alzu, ale mladej ho zbožňuje, tak jsem ho už nějak překousla. V reklamě na matrace Ikea mi vadí, že jak oba padnou obličejem do tý matrace, tak při huhňání, jak se jim stejskalo se jim nehýbe hlava, takže vím, že mlčí a mluví to někdo jinej, a to mi vadí ![]()
@my_nickname Čtu příspěvek manželovi, a ptá se, jestli se malý náhodou nejmenuje „Džejár“, že ho nafta tak přitahuje. ![]()
Nás doma prudí… bejbýýýý…
ááá, to fakt šílím, a když nemám ovladač po ruce pro přepnutí, amok!
@marcela74 jo to bych si nestezovala byt maminka takovyho „Džejára“
![]()
@my_nickname píše:
@marcela74 jo to bych si nestezovala byt maminka takovyho „Džejára“![]()
Příspěvek upraven 13.08.14 v 00:29
@my_nickname píše:
@marcela74 jo to bych si nestezovala byt maminka takovyho „Džejára“![]()
já bych byla raději jeho dcera ![]()
@katkak9 píše:
já bych byla raději jeho dcera
Ona mamka taky žádná socka nebyla. Mně by to stačilo.
Koukám, že neříkej mi bejby je oblíbené jen u dětí
naše osmiměsíční ji taky žere, teď už stačí na ni jen houknout ‚Sašenko, coury!‘ a už špicuje uši ![]()
@Fjodorka píše:
Koukám, že neříkej mi bejby je oblíbené jen u dětínaše osmiměsíční ji taky žere, teď už stačí na ni jen houknout ‚Sašenko, coury!‘ a už špicuje uši
@rokris píše:
Ona mamka taky žádná socka nebyla. Mně by to stačilo.
no dobře…ale je o dvě generace starší ![]()
@katkak9 píše:
no dobře…ale je o dvě generace starší
Ale jo, to mi došlo. Mně by ty jejich prachy stačily i na týden. Jen si tak drobátko povyskočit. ![]()
Mě neskutečně rozčiluje ta reklama na dobrý sirup od dobré vody, se mi otevírá kudla v kapse, když slyším ty kecy, a vidím tam všude to ovoce. Chlap ho jednou přinesl domů, a ve složení po ovoci ani stopy.
![]()
@rokris píše:
Ale jo, to mi došlo. Mně by ty jejich prachy stačily i na týden. Jen si tak drobátko povyskočit.
to jo…mě taky, malinko se rozmazlit
![]()
Mě se líbily kdysi dááááávno…hodně let zpátky reklamy na Mirindu ( takoví tři plešatí chlápci) ty byly supr
a nebo i na mentos byly docela dobrý ![]()