Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
V Playboy reklamách jsem nejvíc alergická na výraz „kočička“
no a Béda Trávníček to je taky kapitolka…
@MillaJ píše:
Nevím proč, ale reklama na Manner sušenky je mi vizuálně hrozně nesympatická. …že by výdaje za čtyři děti
To je fakt, dětí maj jak smetí… Ale Trojan je dnes jeden z nejžádanějších českých herců, myslím, že tohle zapotřebí nemá. A manželka herečka snad taky nevydělává osm čistýho.
@jane-e píše:
100% souhlas, Playboy ma debilni reklamy, ale ted ta posledni je uplne priserna
Má hloupé… Když bych si já měla představit, že jedu v limuzíně a místo řidiče je tam nadržená kočička, tak bych se v první řadě dost bála toho, že se bez toho řidiče vybouráme. ![]()
@spiritt píše:
@ivulinaM Já tu reklamy žádný nemám. Pokud máš mozillu, tak stačí nainstalovat si doplněk „AdBlock Plus“ a je definitivně po reklamách.
Jo, to je nejlepší, nic mi neskáče ani v Chromu ![]()
@ivulinaM píše:
@spiritt mám Google chrome a s těma reklamama je to teda fakt děs běs![]()
Tam to jde taky vypnout, ale program ti neřeknu, to dělal chlap ![]()
@Fjodorka píše:
Má hloupé… Když bych si já měla představit, že jedu v limuzíně a místo řidiče je tam nadržená kočička, tak bych se v první řadě dost bála toho, že se bez toho řidiče vybouráme.
Nechci ho omlouvat, ale nejspíš kývl na dlouhodobější spolupráci a netušil jakou úchylárnu vymyslí na léto ![]()
Edit: reakce na Trojana, jaksi se mi nenačetla celá citace
@Fjodorka píše:
Má hloupé… Když bych si já měla představit, že jedu v limuzíně a místo řidiče je tam nadržená kočička, tak bych se v první řadě dost bála toho, že se bez toho řidiče vybouráme.
a v zapeti toho, co od takove nadrzene kocicky ridici limuzinu chytnu za chorobu ![]()
@januschka píše:
A jeste ta reklama na Airwaves s tou zrzavou Gertrudou…![]()
tu respektuju kvuli pisnicce, holt jsem na 2unlimited vyrostla ![]()
@januschka píše:
Tahle reklama se mi líbí. ![]()
@januschka píše:
Jo, tu taky úplně nenávidím
![]()
Vím, že tahle diskuze je o hloupých reklamách, ale teď zase začali dávat reklamy na Fio banku s Kohákem a ty jsou úžasný-vtipný, pravdivý a Kohák to podává tak super, že u toho skoro slzim smíchy…hlavně u tý „My cholíme“
![]()
Já momentálně nesnáším tu reklamu s vlasovou kosmetikou od Claudie Schiffer, jak tam neustále říkají tak debilně to slovo ultím. Asi trapný pokus o francouzskou výslovnost.
Xxx lutz tatatata
a můj muž mi ji zpívá, když mě chce naštvat.
![]()
Tady na SK teď valí reklama na Always vložky a tam je pěkně stupidní písnička, kde naprosto otřesnej hlas zpívá „Dnes mi chýba odvaha“ ![]()
@Kočislava píše:
Jo, tu taky úplně nenávidím![]()
Jsem na tom uplne stejne…