Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
To, že do toho nechceš investovat majlant, naprosto chápu.
Tak zvol zavřenou variantu, ale s tím zvýšeným kotníkem a koženku (něco na způsob http://okobuv.cz/…-36-37-38-39). To potom klidně utaháš i k jeansum. Jako doplňky bych zvolila nějaké jednoduché kožené pásky, např. obrázek dole. Dala bych náramek, náhrdelník v tomto duchu a bez naušnic. Výrazné líčení v barvě šatů a seš kus ![]()
@klenice to by šlo. No jo, ale co přes šaty, když bude zima??? Křiváka? ![]()
@křížojc Si taky vybereš tak krásné, letní šaty do takové kosy
Křiváka bych asi nevolila, ale jistě bys na nóbl akci vynikla.
No to je módní oříšek, co na to. FAKT NETUŠÍM
Ten spodek šatů je v realu bílý nebo to jen tak vypadá na té fotce? Pokud ano, klidně bych zvolila nějaké celobílé, hladné, nelesklé bolerko s 3/4 rukávem. A možná ani černým nic nepokazíš. Ale materiálově se to bude už tak či tak mlátit. Musí být prostě teplo!
@klenice jsou úžasný, viď? Já nemohla jinak
ten spodek je bílý, právě proto jsem si myslela, že bych měla jak píšeš bílý bolerko, bílý lodičky, bílý šperk, bílý…ještě že jsem trochu opálená
tý bílý by asi takhle bylo moc, nebo ne? Přijde mi zas blbý mít bílý přehoz a černý boty…nebo jak to teda nakombinovat???
![]()
Já taky doufám, že bude teplo, nebo to budu muset roztancovat, a bude ![]()
Určitě ne bílou. Šla bych do té černé ale do jednodušších bot, spíš klasických lodiček. S jinýma mi to přijde přeplácaný.
@křížojc Já myslím, že ani tou celo bílou nic nepokazíš.
Jen taková technická, nejde ten kož. pásek oddělat? Že bys ho nahradila bílým. Ale pokud ne, nic se neděje. Hlavně, aby ty ses cítila dobře. ![]()
Vzala bych si černé boty a černou kabelku (to dokonce mám
) a bílé sáčko nebo bolerko. A náušnice v jedné z těch tří barev, podle toho, co bych doma ulovila.
Mmch moc krásné šaty.
Tak jsem konečně něco posháněla k těm úžasným šatům, a zatím teda nic moc
Boty mám klasika černé, něco jako je na fotce, a k tomu takové ty obyč bílé rukávky, nebo bolerko, není přes prsa. S botama by to ještě šlo, ale to bolero se mi moc nezdá, přemýšlím, jestli ho nedojdu vyměnit za černé
přeci jen už nemám ručičky jak párátka, v té bílé jsou ještě větší
a nebo černé kratší sáčko, na to třeba bílou kytku? CO myslíte? Navíc ještě tedy řeším nějakou bižu - bílou, černou, tmavě modrou??? A třeba jen naušnice, nebo i něco na krk? Jsem ztracená
Když si vzpomenu, tak sem zítra hodím fotku s tím bílým bolerkem…
Jak uz jsem psala bile bych se naprosto vyhnula, v teto kombinaci to na me pusobi buransky.
Ahoj holky, mám šaty viz foto, jsou zlaté s odleskem stříbrné a teď co řeším, jakou barvu doplňků byste volily? A druhá věc, boty. Mám pouze ty, co jsou na fotce a nevím, které si vzít. Upozorňuji, že na nové fakt nemám ![]()
Edit: fotky ![]()
@Teruna000
Ty tmavší boty jsou do hněda? Pokud bych mela vybirat mezi těmito tak nevim? Asi bych volila ty tmavší. K tomu kabelku v podobné barve jako boty. A co nějaký otevreny botky doma nemáš?
@Mazlucha jj jsou do hněda.
Otevřené nemám. Kabelku mít nebudu.
A šperky bys volila jaké? Jako boty?
@Teruna000 Opravdu nemáš žádné sandálky nebo střevíčky? Tyhle boty se k těm šatům vůbec nehodí. Na jakou příležitost to máš? Kabelku by to do ruky chtělo, nějaké psaníčko. Šperky bych volila hlavně lesklé, škoda, že ta barva je tak špatně vidět, nedokážu odhadnout, jestli se hodí víc zlaté nebo stříbrné. Co štras, nešel by? Nebo perličky mě napadají.
@Teruna000 Já nevím, ale ani jedny boty se k tomu nehodí… Když už tak menší zlo budou ty světlejší.. Doplňky bych volila zlaté (možná i černé?), nějaké visací náušnice, náramek, krk bych nechala holý, do ruky psaníčko..
@Teruna000
Je skoda, ze jsou do hneda. Sperky nevim, neco jemného. Jak pise @Gonyosoma, perlicky nebo štras neco takoveho, hlavne at na tom krku toho neni moc. Na jakou prilezitost to máš? Bez kabelky bych nešla.
Co si půjčit nějaký boty od kamarádky? Mamky?