Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Russet
Co davas do tech tortilovych rolek?
At to decka ji. Pisu si seznam, at vim co nakoupit dneska.
@Kelsey píše:Šunku a sýr a jemné pomazankové maslo. S ledový salát. Nakrájíš na plátky a propíchneš parátkem. Dospělým do toho davám něco palivějšího. Česnekovou pomazánku a třeba palivý salám.
@Russet
Co davas do tech tortilovych rolek?
At to decka ji. Pisu si seznam, at vim co nakoupit dneska.
@Russet píše: Šunku a sýr a jemné pomazankové maslo. S ledový salát. Nakrájíš na plátky a propíchneš parátkem. Dospělým do toho davám něco palivějšího. Česnekovou pomazánku a třeba palivý salám.
A dělá někdo pomazánku z krabích tyčinek? Kdysi jsem to u někoho jedla a bylo to moc dobré. Na netu jsou recepty, ale s velmi rozdílnými ingrediencemi, tak teď nevím, která je ta dobrá. ![]()
@impossible udělej toho víc… vše co jsi použila, použij znovu kromě soli.
@impossible spoustu receptů na pomazánky najdeš tady , nebo my máme nejradši různé dobroty z listového těsta.
Já dělám chlebíčky a různé ty slané štrůdly, nejradši máme vrtulky se slaninou, nebo kolečka s klobásou, sýrové tyčinky s nivou..
k pití dělám dětem dětskou bowli a my popíjíme šampus většinou, nebo piju s dětmi.
Dřív jsem dělávala pinacoladu a blue lagoon, ale jak jsou už děti, tak spíš nepiju..
@marrynka píše:
@impossible udělej toho víc… vše co jsi použila, použij znovu kromě soli.
přesně tak..
@Kelsey píše:
A nejoblibenejsi pomazanka u nas doma na jednohubky je pikantni syrova…
Hoď sem recept, prosím. Děkuju
![]()
@lucynka25 také bych si dala blue lagoon. Jenže nepiju, když mám malého doma.
Trochu alkoholu jen, když spinká u své babičky. ![]()
@marrynka joo ten jsem milovala, dávám si tak akorat na dovče
a vůbec mám ráda ty barevné a duhové drinky
jenže kvůli jedné skleničce kupovat tolik přísad.. ![]()
@zu.syk já dělám pikantní sýrovou s česnekem. Rychlá česneková pomazánka ![]()
@yocheved píše:
Tak u nás se jedou tzatziky, olivy, sushi, grilovaný losos. U bezmasé části pak guacamole, různé saláty, zelenina, ovoce, řepová pomazánka, grilovaná kukuřice, tortily, pita chleby apod. Máme celosvětový mix
Mohla bych poprosit o recept na repovou pomazánku?
My budeme ještě dětem připravovat čokoládové fondu, minule to mělo úspěch.
Letos budou minihoustičky, které jsem našla pod názvem Rovenšťánské žáby, plněné křenovou pomazánkou, uzeným masem a kyselou okurkou.
A dále připravím nivové miniquiche. Bude nás více, tak každý připraví něco. Miluji klasické chlebíčky i jednohubky, ale strašně ráda zkouším netradiční druhy občerstvení, tak když je příležitost, tak se vyřádím
.