Jaké dorty objednáváte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
218
15.8.11 19:44

www.ollies.cz (bohužel to mám do ostravy daleko :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50138
15.8.11 19:47
rencin píše:
Tak my kupujeme dorty v cukrarnach Hajek-Bousova (Ovocny svetozor), tam maji naprosto vynikajici, lehky a vzdycky cerstvy dorty.

Jo, tam mají výborné dorty i zmrzliny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
15.8.11 19:49

Ahoj,loni jsme malému nechali udělat potahovaný,ale byl dost sladký,a každý vydlabal jen ten piškot vevnitř.
Letos bych ráda klasiku-čokoládový,v jedné cukrárně dělají i z belgické čokolády,a není to o moc dražší.
A na vrch nějaké pěkné marcipánové figurky,napadli mě Šmoulíci,když jsou zas v kurzu :wink:
asi něco takového:
http://fotomiluska.vyrobce.cz/…layimage.php?…
jinak budu ráda za každou inspiraci,co sem vložíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rencin
15.8.11 19:52

A ted jsem si vzpomnela, ze skorosvagrova objednava pro deti potahovane dorty v Erhartove cukrarne (na Praze 7) a ty jsou teda luxusni, minule jsme meli Toma a Jerryho, uvnitr svetly piskot a malinovy jogurtovy krem. Naprosto vynikajici, dukazem je muj pritel, ktery snedl dva kousky, ac sladke normalne temer neji :)

• Citovat
  • Upravit
7013
15.8.11 19:54

My si dorty pečeme - sem tam i pro známý na objednávku.
Dort je většinou oříškovej a krém z ledových kaštanů - marcipán si děláme sami - není tak sladkej a je moc dobrej.
Dávám na ukázku náš poslední dort, pro kamarádky malého k prvním narozeninám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
15.8.11 19:55

Já taky vždycky peču.
Dřív mamka dělala ořechové těsto, krém, marmeláda, nahoře čokoláda a krém, chlap má raději spíš ty potahované (piškot, krém pudink/máslo, potahovací mléčná hmota).
Dávám fotku posledního, právě chlapovi, je úplně nedokonalý, ale měla jsem jen tři hodinky času, což není tak úplně moc :mrgreen: , takže tak. Ale chuťově dobrýýý=)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
15.8.11 19:57
Janinac píše:
Dort je většinou oříškovej a krém z ledových kaštanů - marcipán si děláme sami - není tak sladkej a je moc dobrej.
Dávám na ukázku náš poslední dort, pro kamarádky malého k prvním narozeninám :wink:

Ten by mi bylo líto sníst :palec: Jaktože máš ten marcipán tak lesklej? Je na to nějakej fígl? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
15.8.11 19:59

moje dnešní akce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
15.8.11 20:01
Zebra píše:
Janinac píše:
Dávám na ukázku náš poslední dort, pro kamarádky malého k prvním narozeninám :wink:
Ten by mi bylo líto sníst :palec: Jaktože máš ten marcipán tak lesklej? Je na to nějakej fígl? :think:

potahovka se potírá olejem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
15.8.11 20:03

Nooo, dobřééé, tak se taky pochlubím výtvorama :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
15.8.11 20:04

a tento byl pro mého syna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK

Obdivuju všechny které dokážou takto upéct potahovaný dort. :palec: :potlesk: :potlesk:

Já jsem pro malou objednala dort u soukromnice (v sobotu jsme ho celý snědli), osvědčená z několika zdrojů, dort vypadal krásně, byl piškotovo-krémový, a celý potažený.

Sama jsem malé upekla piškot a polila ho ovocem s pudinkem, to měla malá pro sebe, ze surovin které už běžně může jíst. Nebylo to nic moc na krásu, ale za to to bylo dělané pro ní z láskou :)

• Citovat
  • Upravit
3627

Tento byl pro Marečka k 1. narozeninám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
15.8.11 20:05
jizvíková píše:
Zebra píše:
Janinac píše:
Ten by mi bylo líto sníst :palec: Jaktože máš ten marcipán tak lesklej? Je na to nějakej fígl? :think:
potahovka se potírá olejem :)

Díky, to mě nenapadlo :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
15.8.11 20:05

a medovníčky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek