Jaké dorty objednáváte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12300
19.8.11 06:18
Ditta77 píše:
Wiolla píše:
Ditta77 píše:
I když je fakt, že já jsem zatim nevydělala nic-mám samé dobré známé a kamarádky, kteří všichni chcou, abych jim dělala dorty jen za cenu surovin :pocitac:
Už jsem asi 3krát vyhověla-ale už se ukecat nenechám-pač když už dělám dort a je to hromada práce a hlavně času-o kterou obírám rodinu-tak ať z toho aspoň něco mám :-PZa tenhle dort jsem řekla 300 korun-známá mi dala 350 :roll: Fakt podotýkám známá(a to maj 50tisíc měsíčně) :roll:

Ježišmarjá, že se na to nevyprdneš! Udělej si malý album i s cenama, v něm pod 500Kč nejdi, a známým dej na prolistování vybrat. :mrgreen:

Safra, Chomutov je od Brna trošku zruky. :think: Hned bych do toho s tebou šla. :mrgreen: :palec:

Wiolko díky :huban: hele jen tak mmch-když si jim odříkala své přání-tak si vyslovila, že chceš na dort toho placatýho krtečka???

Teď mi všechny dámy a cukrařinky prominou, nechci se nikoho dotknout-ale motiv dortu, kterej někdo překreslí a vykrájí z vyválený placky-to je většinou-pokud si to někdo nepřeje úmyslně-výkon hoden začátečníka, kterej si netroufne vymodelovat ani jednoduchou figurku......
A neberte to nikdo jako že machruju-ale jenom mě docela nakrklo-že „vyhlášená cukrárna“, která si za takovej dort naúčtuje 1.200 korun-si s ním nedá moc práce :think:

Jestli si to Wiolko chtěla úmyslně-tak se omlouvám…

Já si myslela to samé když sem Wiolka dala tu fotku. :oops:
Jinak přeju dobré ránko. Zase mě to malé nezvedené dítko vzbudilo před šestou :-? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
19.8.11 06:47
Ditta77 píše: …Wiolko díky :huban: hele jen tak mmch-když si jim odříkala své přání-tak si vyslovila, že chceš na dort toho placatýho krtečka??? ......Jestli si to Wiolko chtěla úmyslně-tak se omlouvám…

Já si ten dort vybrala v jejich fotogalerii. :wink:
(Takže úmyslně, ale oni tam myslím s 3D figurkama ani nemají… :think: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
19.8.11 08:53
Wiolla píše:
mimi.lili píše:
Wiolla píše:
Cukrařinky, to tu nejste žádná z Brna? :think: Já za tento dort:

http://www.dorty-brno.cz/foto.php?…

http://www.dorty-brno.cz/…IM000212.JPG

dala snad 1.200 Kč! :roll: Jako jo, byl velkej, malej byl nadšenej, ale stejně…
Také jsem uvažovala, že si zde nějaký dort objednám, ale na konec z toho sešlo-fyzicky jsem tam nebyla.
To tam mají skutečně tak drahé dorty, jsou alespoň odpovídající ceně, kiláž, vzhled, chuť? :nevim:

Čoveče, bylo to před rokem a já už si taky prd pamatuju. :think: :lol: 8-)

Matně si vybavuji, že jsem chtěla 2 druhy těsta/korpusu (asi ořech a čokoládu), takže byl velkej/dvojtej. Ještě jsem si vymýšlela, že ho nechci žlutej, ale zelenej (jako že ta mašinka jede v lese) a oni to bez problému udělali. Kolik měl gramáž fakt netuším. Dobrej byl, ale mě chutná všechno. :roll: :mrgreen: (i když nějakou hnusnou náhražku bych asi poznala) Vyzvedával a platil manžel a říkal, že fronta byla až ven před cukrárnu (byla to sobota). Oni jsou fakt vyhlášení… :palec:

Tak jinak se přidávám k fotogalerii dortů.
Tento jsem nedávno objednala dceři k narozeninám u konkurence v Líšni. Kourpus čokoládový, krém šlehačkový-jogurtový, potažené marcipánem. Velmi dobrý a velký, 2 kg, za přijatelnou cenu necelých 500Kč.
Takže když slyším tu tvou platbu 1200, tak si říkám, že to byla dobrá volba i z finanční stránky a očekávání (chuťové i vzhledové) splněno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
19.8.11 08:56

Ještě ta fotka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50134
19.8.11 10:01
Wiolla píše:

1200 Kč je fakt dost, za tento dort 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
19.8.11 10:39
PETRUCHA píše:
Ditta77 píše:
Wiolla píše:
Ditta77 píše:
I když je fakt, že já jsem zatim nevydělala nic-mám samé dobré známé a kamarádky, kteří všichni chcou, abych jim dělala dorty jen za cenu surovin :pocitac:
Už jsem asi 3krát vyhověla-ale už se ukecat nenechám-pač když už dělám dort a je to hromada práce a hlavně času-o kterou obírám rodinu-tak ať z toho aspoň něco mám :-PZa tenhle dort jsem řekla 300 korun-známá mi dala 350 :roll: Fakt podotýkám známá(a to maj 50tisíc měsíčně) :roll:

Ježišmarjá, že se na to nevyprdneš! Udělej si malý album i s cenama, v něm pod 500Kč nejdi, a známým dej na prolistování vybrat. :mrgreen:

Safra, Chomutov je od Brna trošku zruky. :think: Hned bych do toho s tebou šla. :mrgreen: :palec:

Wiolko díky :huban: hele jen tak mmch-když si jim odříkala své přání-tak si vyslovila, že chceš na dort toho placatýho krtečka???

Teď mi všechny dámy a cukrařinky prominou, nechci se nikoho dotknout-ale motiv dortu, kterej někdo překreslí a vykrájí z vyválený placky-to je většinou-pokud si to někdo nepřeje úmyslně-výkon hoden začátečníka, kterej si netroufne vymodelovat ani jednoduchou figurku......
A neberte to nikdo jako že machruju-ale jenom mě docela nakrklo-že „vyhlášená cukrárna“, která si za takovej dort naúčtuje 1.200 korun-si s ním nedá moc práce :think:

Jestli si to Wiolko chtěla úmyslně-tak se omlouvám…
Já si myslela to samé když sem Wiolka dala tu fotku. :oops:
Jinak přeju dobré ránko. Zase mě to malé nezvedené dítko vzbudilo před šestou :-? :zed:

Petru díky :kytka: jsem ráda, že si to nemyslím jen já........
A to tvoje vstávací dítko-páni já bych nefungovala-a když už, tak dost mizerně :roll: A jak děláš dortíky s tím prďolou-já právě špatně malé je 2 a půl roku a neustále mi visí na zadku-teď je to sice trošku lepší-ale stejně, každej dort kterej jsem dělala, tak s velkým psychickým vypětím :mrgreen: Většina mamin to dělá po nocích, ale to já nemůžu-to už nefunguju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
19.8.11 10:46
Wiolla píše:
Ditta77 píše: …Wiolko díky :huban: hele jen tak mmch-když si jim odříkala své přání-tak si vyslovila, že chceš na dort toho placatýho krtečka??? ......Jestli si to Wiolko chtěla úmyslně-tak se omlouvám…
Já si ten dort vybrala v jejich fotogalerii. :wink:
(Takže úmyslně, ale oni tam myslím s 3D figurkama ani nemají… :think: )

Wiolko no právě-oni ti daj na výběr katalog-a přesně jak píšeš-3D figurky ani určitě nedělaj :cert: :cert: :cert:
Takže na to pěkně vyzráli-není s tím za prvně zdaleka tolik práce a navíc ušetřej hromadu materiálu :think: :think:
nevim, ale u mě jsou to sprosťáci-přitom, kdyby chtěli bejt „in“ tak zrovna figurky můžou odebírat od mamin na mateřský-ani by je nemuseli dělat, pač samozřejmě objednávek maj hodně a zase chápu, že se nemůžou patlat s hromadam figurek, ale …prostě mě to přijde sprostý-1.200 za dort, na kterým je placka-to už sis mohla udělat sama a plácnout tam jedelj papír :think: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
19.8.11 12:14

Dělám to tak, že peču korpusy večer a druhej den to naplním a potáhnu po obědě když malá spí. Což ej většinou přes dvě hodiny. Ale ona je docela smaostatná jednotka tak to jde i když je vzhůru. No a někdy jako třeba dneska si vzala starší děcko kamarádka, pro kterou dělám dort a bude ho mít celej den. A malou si, až se teď vyspí, vezme mamka a půjde s ní někam ven, teda pokud přestane lejt :cert:

Tak jdu na to, dneska je na pořadě dne Blesk Mc queen z Cars…nebo jak se to píše. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
19.8.11 12:17

já holky hlavně nechápu, jak to modelujete :nevim: - to máte nějaký šablony, nebo se jen tak díváte na obrázek a podle toho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
19.8.11 12:19

Děkuji za tip kde koupit hmotu a barvy - no, tak vyzkouším nějaký placatý dort na moje narozeniny a uvidíme :) - modelování by mě mohlo bavit, mě ale nabaví to pečení .(

• Citovat
  • Upravit
8911
19.8.11 12:22

Petrucho, tak sem pak hoď foto výsledku… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
19.8.11 13:19

Modeluju podle obrázku. Někdo chce třeba tygra z medvídka Pu tak si ho najdu na netu a podle toho vymodeluju.

Já nakupuju buď na Wilton.cz nebo na ceskeformicky.cz.
Te´d jsem zrovna byla na poště pro balík a byla jsem 10 000 zákazník tak jsem dostala dárek, krásnou silikonovou formičku na kytku, vypadá to jako maceška :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
19.8.11 14:34

Nepročítala jsem celou diskusi, u nás moc nemáme rádi máslové krémy takže vede pařížský dort. Dělá ho mamka a je uplně úžasný!! Vymysleli jsme i obměnu bílý piškot a pařížská šlehačka, fakt super. Je teda škoda že se nedá udělat tak krásně barevný pro ty děti, ale hlavně že všem chutná, co je z dortu který by se nám líbil jen na fotce :-)

Ale jinak musím všechny moc pochválit jaké to tu máte krásné ty dortíky!! No já se budu muset naučit ten paříž abych to po mamce převzala. Ono ty kupované pařížské jsou uplně o něčem jiném :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
19.8.11 21:02
mimi.lili píše:
Wiolla píše:
mimi.lili píše:
Wiolla píše:

Také jsem uvažovala, že si zde nějaký dort objednám, ale na konec z toho sešlo-fyzicky jsem tam nebyla.
To tam mají skutečně tak drahé dorty, jsou alespoň odpovídající ceně, kiláž, vzhled, chuť? :nevim:

Čoveče, bylo to před rokem a já už si taky prd pamatuju. :think: :lol: 8-)

Matně si vybavuji, že jsem chtěla 2 druhy těsta/korpusu (asi ořech a čokoládu), takže byl velkej/dvojtej. Ještě jsem si vymýšlela, že ho nechci žlutej, ale zelenej (jako že ta mašinka jede v lese) a oni to bez problému udělali. Kolik měl gramáž fakt netuším. Dobrej byl, ale mě chutná všechno. :roll: :mrgreen: (i když nějakou hnusnou náhražku bych asi poznala) Vyzvedával a platil manžel a říkal, že fronta byla až ven před cukrárnu (byla to sobota). Oni jsou fakt vyhlášení… :palec:
Tak jinak se přidávám k fotogalerii dortů.
Tento jsem nedávno objednala dceři k narozeninám u konkurence v Líšni. Kourpus čokoládový, krém šlehačkový-jogurtový, potažené marcipánem. Velmi dobrý a velký, 2 kg, za přijatelnou cenu necelých 500Kč.
Takže když slyším tu tvou platbu 1200, tak si říkám, že to byla dobrá volba i z finanční stránky a očekávání (chuťové i vzhledové) splněno.

Jo jian k jsem zapomněla pochválit tento dort-je pěknej a ta cena-úplně bezva :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
19.8.11 21:03
mimi.lili píše:
Ještě ta fotka :lol:

Tento dotr mám na mysli-předešlej příspěvek asi vyzněl jinak

Tento dort je pěknej a cena parádní :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit