Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já na těch forech čtu docela často. Ale tyhle informace se mi nějak nepodařilo zjistit.
Dito oni chtěli něco hodně netradičního…mají to na zahradě na chalupě a spíš to bude trochu odvaz než klasická svatba. Vymysleli si to sami. Jednu chvíli byli ve hře kufry s lezoucíma spoďárama
Ale to by prej tchýně nevydejchala
Je to holčina odtud z emimi ![]()
Dneska jdem na pivko domlouvat podrobnosti, už je to za rohem, myslím že 17. září.
Len-til-kah píše: …EDIT: Aha. Verze stažená a verze jejich. Ty obrázky jsou až na tři, čtyři vyloženě ilustrativní. …
Tak tohle je masakr!
![]()
Ditta77 píše: … Momi-jojo já mít tuhle cukrářku nablízku, tak si objednám u ní-prohlídni si její album na MMB
Je to jedna z nich-o které psala Lentilkahttp://www.mimibazar.cz/recepty.php?…
A tahle je hustááá!
![]()
PETRUCHA píše: …Dito oni chtěli něco hodně netradičního…mají to na zahradě na chalupě a spíš to bude trochu odvaz než klasická svatba. Vymysleli si to sami. Jednu chvíli byli ve hře kufry s lezoucíma spoďáramaAle to by prej tchýně nevydejchala
![]()
Je to holčina odtud z emimi
Dneska jdem na pivko domlouvat podrobnosti, už je to za rohem, myslím že 17. září.
Hele a pečeš si to i cvičmo a nebo jedeš rovnou naostro? ![]()
Ditta77 píše:momi33 píše:PETRUCHA píše:hledala jsem u nás,ale nenašla jsem
Wiolo najdi si na netu najěkou šikovnou mamku co peče. Těch je, celý zástupy.Plzeň
Momi-jojo já mít tuhle cukrářku nablízku, tak si objednám u ní-prohlídni si její album na MMB
http://www.mimibazar.cz/recepty.php?…
Je to jedna z nich-o které psala Lentilka
jj,paní už jsem kontaktovala,jsme ve fázi domlouvání ![]()
Lentilce moc děkuji ![]()
Ještě prosím,někdo sem dal foto vnitřku dortu-byl to piškot a ovoce,ale nemohu to najít
![]()
kdyby to dotyčná mohla sem mohla dát znovu.Prosím a děkuji ![]()
Len-til-kah píše:
Ditto - tak to mi není jasné, jak to mají v takovém případě s hygienou a hlavně kdo by chtěl dělat jen figurky, vždyť to je práce na pytel…
Ty placky u Rozprýmů podle mě pracné docela jsou, protože se skládají z množství různobarevných ploch. Akorát lemované je to čokoládou (zřejmě), což je samozřejmě podstatně rychlejší, než když někdo (já) hodinu lemuje obrázek válečky hmoty (i když třeba tady na tom egyptském, co jsem dělala pro neteř, válečky nejsou, a taky to bylo dost na dlouho).
Lednici mám jednu a pokaženou k tomu.
Lentilko ty mě prostě dostáváš do kolen
My už jsme každá úplně jnde-těma plackama jsem měla zprvopočátku na mysli takový ty motivy jako Hello Kitty, Pepa Pig apodobně ![]()
I když třeba taková Kittyna je opravdu hezčí ta placka, než figurka
Dělala jsem jí dcerce k narozeninám a taky jsem jí olemovávala černým válečkem z marcoše ![]()
To co tady ty předhazuješ-to už jsou opravdu precizní a pracný výtvory-o tom nemá cenu anipolemizovat ![]()
Ten Egyptskej motiv je teda neobvyklej a dobrej nápad
![]()
Našla jsem super stránky o dortech…jsou tam i fotonávody jak na kterej 3d dort.
Tady je nafocenej postup na Bleska Cars.
PETRUCHA píše:
Našla jsem super stránky o dortech…jsou tam i fotonávody jak na kterej 3d dort.
Tady je nafocenej postup na Bleska Cars.http://verusca.deviantart.com/…ery/27428187#…
Petru super
jsou tam i jiné postupy???Já tam nijak nehledala ![]()
Ještě jsem ti chtěla opžděně pochválit tu „placku“ toho koně(hlavu) ta je povedená-krásná ![]()
Ditto jo je tam víc postupů, zkoukni to, jsou tam fakt nádherný věci.
A díky za pochvalu
![]()
Holky shlídla jsem na youtube postup na zdobení dortů-je to tak úžasný, že to sem musim hodit
Hlavně by mě zajímalo,co to je za krém, nebo hmotu-bo co??? ![]()
Ditto - vypadá to krásně, i když jíst bych to asi moc nechtěla. Tady máš na to celou diskusi.
Lentilko děkuji
no je fakt, že jíst by se mi to taky nechtělo-to jsem si říkala hned
ale nádhera ![]()