Jaké dorty objednáváte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8911
17.8.11 10:48
Hako píše:
Zebra píše:
Hako píše:
tenhle je ze soboty,kdy se slavili narozeniny Toníka.Ten jsem chtěla menší, tak ho paní asi i udělala takový.Stál 720Kč.Výborný,žloutkový korpus a krém byl lehký a karamelový.Myslím , že typický máslový nebyl.Všichni si tedy šmakovali. :palec:
Ty jo, ten je povedenej :palec: To by náš mladej šílel radostí, ale rozkrojit by ho asi nechtěl :lol: :lol:
taky , že nechtěl.Pořád jen křičel"počkejte ještě,počkejte ještě,vždyť je to Blesk Mc Queen"! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ale pak mu chutnal.Snědli nejdřív kola,ty byli taky vyplněné nepečeným těstem,něco jako na vosí hnízda a potažené černým marcipánem.Paní si hodně vyhraje i na detailech. :palec:

Tak to dík za zkušenost. Je mi jasné, že Bleska asi objednávat nebudu, protože bychom se na něj pak museli jenom koukat… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
17.8.11 13:46
Hako píše:
Zebra píše:
Hako píše:
tenhle je ze soboty,kdy se slavili narozeniny Toníka.Ten jsem chtěla menší, tak ho paní asi i udělala takový.Stál 720Kč.Výborný,žloutkový korpus a krém byl lehký a karamelový.Myslím , že typický máslový nebyl.Všichni si tedy šmakovali. :palec:
Ty jo, ten je povedenej :palec: To by náš mladej šílel radostí, ale rozkrojit by ho asi nechtěl :lol: :lol:
taky , že nechtěl.Pořád jen křičel"počkejte ještě,počkejte ještě,vždyť je to Blesk Mc Queen"! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ale pak mu chutnal.Snědli nejdřív kola,ty byli taky vyplněné nepečeným těstem,něco jako na vosí hnízda a potažené černým marcipánem.Paní si hodně vyhraje i na detailech. :palec:

Škoda, že paní není blíž, asi bych objednala. S Bleskem se teda asi plácat nebudu a když mu to náhodou do jara vydrží, tak udělám červenej dort a Bleska malinkýho :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7013
17.8.11 19:16

Ten blesk je fakt povedenej…jak živej :-D teda jak kreslenej..chápete že jo? :mrgreen:

Hako píše:
Zebra píše:
Hako píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
17.8.11 20:28

Jéééé holky to je zase pěkná diskuze…já dřív taky dorty objednávala, ale u nás v Chomutové je jen jedna výrobna to je :poblion: samej margarýn, všechno ošizený-děs, předloni jsem k 10.narozkám dostala kontakt na jednu šikovnou paní-nakonec jsem zjistila, že to je moje kamarádka, se kterou jsme se neviděly snad 12 let a propadla jsem tvoření dortů též......

Je fakt, že se tím asi budu muset přiživovat, pač nemám po mateřský práci a mám z toho hrůzu-kde a jak seženu robotu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
17.8.11 20:31

Pro mojí berušku k 2. narozkám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
17.8.11 20:32

parádní, máš to moc hezké, tak ať ti to finančně pomůže :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
17.8.11 20:33

Ditta77,kdybys bydlela blíž,tak bych si ten dort u tebe objednala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21899
17.8.11 20:37
Ditta77 píše:
Jéééé holky to je zase pěkná diskuze…já dřív taky dorty objednávala, ale u nás v Chomutové je jen jedna výrobna to je :poblion: samej margarýn, všechno ošizený-děs, předloni jsem k 10.narozkám dostala kontakt na jednu šikovnou paní-nakonec jsem zjistila, že to je moje kamarádka, se kterou jsme se neviděly snad 12 let a propadla jsem tvoření dortů též......Je fakt, že se tím asi budu muset přiživovat, pač nemám po mateřský práci a mám z toho hrůzu-kde a jak seženu robotu :-(

Tak tenhle je pro me uplne nej :palec: ,jsi fakt sikulka :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
17.8.11 20:38

Tak si trochu zaspamuju :mrgreen: :oops:
tak ještě jeden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
17.8.11 20:43

Já mám dorty taky od jedné šikovné paní - moc dobré :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
17.8.11 20:47

…a ještě jeden :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7013
17.8.11 20:47

Dittuš moooc krásný dortíky…bydlím kousek od tebe, tak že bych tě někdy využila??? Dělat sama pro sebe není taková zábava a člověk si na tom ani tolik nepochutná :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
17.8.11 20:56
Saroya píše:
parádní, máš to moc hezké, tak ať ti to finančně pomůže :)

Saro jestli je to reakce na mě-tak opravdu moc děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
17.8.11 21:03
Ditta77 píše:
Saroya píše:
parádní, máš to moc hezké, tak ať ti to finančně pomůže :)
Saro jestli je to reakce na mě-tak opravdu moc děkuju :kytka:

jj :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
17.8.11 21:04
momi33 píše:
Ditta77,kdybys bydlela blíž,tak bych si ten dort u tebe objednala :wink:

Momi děkuju :huban: :huban: :huban:

Eemii
Ježíšku moc díky-to fakt zahřeje :hug:

Janinko prosímtě a kde bydlíš-fakt blízko mě? 8-o
Jsem asi nikdy nekukala na Tvůj profil.....Ty Jani se přiznám, že jak mám dělat dort pro kohokoli než pro nás tak mám šílenou trému-aby se líbil a aby chutnal-sice jako dělám víc druhů krémů, ale nějak nemůžu pořád objevit dobrý odlehčený, pač dělám většinou máslový-nastavovaný(pudink atd) dělám taky třeba karamelovej,prostě všelijaký-ale vše je to s máslem…

Ale klidně bych ti zhotovila :mrgreen: -ale neříkej, že ti nedělá potěchu dělat pro sebe-dyk máš dorty krásný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová