Jaké dorty objednáváte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4239
17.8.11 21:06
Eemii píše:
Ditta77 píše:
Jéééé holky to je zase pěkná diskuze…já dřív taky dorty objednávala, ale u nás v Chomutové je jen jedna výrobna to je :poblion: samej margarýn, všechno ošizený-děs, předloni jsem k 10.narozkám dostala kontakt na jednu šikovnou paní-nakonec jsem zjistila, že to je moje kamarádka, se kterou jsme se neviděly snad 12 let a propadla jsem tvoření dortů též......Je fakt, že se tím asi budu muset přiživovat, pač nemám po mateřský práci a mám z toho hrůzu-kde a jak seženu robotu :-(
Tak tenhle je pro me uplne nej :palec: ,jsi fakt sikulka :potlesk:

Emi fakt moooc díky-fakt to zahřálo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
17.8.11 21:07

tak my objednali dortík pro dcerku u této paní http://le-no-uch.webnode.cz/, ten s těmi Simpsnama. Byl výborný…teď budeme objednávat znovu…doporučila mi ji od mojí kamarádky známa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
17.8.11 21:08
poki píše:
Já mám dorty taky od jedné šikovné paní - moc dobré :palec:

Poki ten je roztomilej-ta čepička novinová :palec: :mrgreen:
A jaký dělá paní krémy??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
17.8.11 21:17
Ditta77 píše:
poki píše:
A jaký dělá paní krémy??? :think:

nevím přesně, ale na chuť jsou lehunké, je tam máslo, ale něčím nastavené, moc nám chutnají … já nemám ráda moc krému a ona ho tam dává akorát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21899
17.8.11 21:21
Ditta77 píše:
Eemii píše:
Ditta77 píše:
Jéééé holky to je zase pěkná diskuze…já dřív taky dorty objednávala, ale u nás v Chomutové je jen jedna výrobna to je :poblion: samej margarýn, všechno ošizený-děs, předloni jsem k 10.narozkám dostala kontakt na jednu šikovnou paní-nakonec jsem zjistila, že to je moje kamarádka, se kterou jsme se neviděly snad 12 let a propadla jsem tvoření dortů též......Je fakt, že se tím asi budu muset přiživovat, pač nemám po mateřský práci a mám z toho hrůzu-kde a jak seženu robotu :-(

Nemas zac,je dokonalej,ty figurky nemaj chybu :palec:

Holky,tak me napadlo,vy musite byt asi celkove sikovne na ruzna tvorenicka,vytvarku,asi umite dobre kreslit,je to tak? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10799
17.8.11 21:27

jizvikova nečetla jsem celou diskusi, ale dort na fotce v úvodní diskusi máš fakt superní :palec:

K otázce: dorty neobjednávám, protože se mi fakt málokdy stane, že by mi nějaký chutnal :oops: nejhorší jsou takové ty jakože „máslové“ s krémem úplně všude, a ještě k tomu když ten krém je takový nakyslý, nevím od čeho :poblion: .
Marcipánový potah mi ale chutná, a i to hezky vypadá.
A dost bych rozlišovala dort pro dospělé a pro děti… pro dospělé se mi líbí jemná nepřeplácaná výzdoba francouzského typu :lol: (tj. žádný figurky apod.), pro děti je to samozřejmě jiné, to musí být veselé, zábavné a barevné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
17.8.11 21:30
Eemii píše:
Ditta77 píše:
Eemii píše:
Ditta77 píše:

Holky,tak me napadlo,vy musite byt asi celkove sikovne na ruzna tvorenicka,vytvarku,asi umite dobre kreslit,je to tak? :-)

Emí to je právě ten paradox-já jsem si dycky myslela, že na tohle musí mít člověk výtvarný nadání a můžu tě ujistit, že já jsem výtvarný poleno-kreslit neumim vůbec, neháčkuju, nepletu- nic :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
17.8.11 21:33
poki píše:
Ditta77 píše:
poki píše:
nevím přesně, ale na chuť jsou lehunké, je tam máslo, ale něčím nastavené, moc nám chutnají … já nemám ráda moc krému a ona ho tam dává akorát…

Ty bláho já jsem, myslela, že s máslem se lehkej krém udělat nedá :think: No tak to je paráda......

Holky mě zajímaj ceny-kolik a jak si účtujou pekařinky od kterých objednáváte a kolik si účtujete vy všechny-které děláte na objednávku??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21899
17.8.11 21:39
Ditta77 píše:
Eemii píše:
Ditta77 píše:
Eemii píše:
Ditta77 píše:

Holky,tak me napadlo,vy musite byt asi celkove sikovne na ruzna tvorenicka,vytvarku,asi umite dobre kreslit,je to tak? :-)
Emí to je právě ten paradox-já jsem si dycky myslela, že na tohle musí mít člověk výtvarný nadání a můžu tě ujistit, že já jsem výtvarný poleno-kreslit neumim vůbec, neháčkuju, nepletu- nic :oops:

No nekecej,ze bych se do toho taky pustila? :mrgreen:

To by me taky zajimalo,kolik kostuje takovej dortik,nemam vubec predstavu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
17.8.11 21:59

holky,ještě se zeptám:
kdybych si v cukrárně nechala udělat dort,poleva čokoládová-píšou tu belgickou čokoládu,a jaký vnitřek?musí být taky čokoládový?myslela jsem nějaký jogurtový,ovocný.
A kdybych po nich chtěla,aby ho udělali málo sladkej,jde to?
snad se neptám jak debil :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
17.8.11 22:10
momi33 píše:
holky,ještě se zeptám:
kdybych si v cukrárně nechala udělat dort,poleva čokoládová-píšou tu belgickou čokoládu,a jaký vnitřek?musí být taky čokoládový?myslela jsem nějaký jogurtový,ovocný.
A kdybych po nich chtěla,aby ho udělali málo sladkej,jde to?
snad se neptám jak debil :oops: :oops:

Momí neptáš se jako debil :mrgreen: to bys koukala-co si někdy lidi navymejšlej :pankac:
Ale jde většinou všechno-zrovna to co chceš ty-je úplně jednoduchý a skromný přání :kytka:
Já se právě bojim toho, že lidi si rádi vymejšlej…

je třeba pravda-že do 3D dortů ti ani sebezkušenější pekařinka nedá šlehačku.....
Ale já už jsem měla taky dobrý přání od kamarádky, právě té, co jsem dělala žížalu Jůlii-když jsem se jí ptala, co chce dovnitř za náplň-tak chtěla punčák 8-o
A přitom ten je mokrej a to se s potahovkou a marcipánem absolutně neslučuje :nevim:
Ale i to se dá udělat-už jsem punčák taky potáhla ajde na to vyzrát jednoduchým fíglem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
17.8.11 22:12
Eemii píše:
Ditta77 píše:
Eemii píše:
Ditta77 píše:
Eemii píše:
Ditta77 píše:

Emí to je právě ten paradox-já jsem si dycky myslela, že na tohle musí mít člověk výtvarný nadání a můžu tě ujistit, že já jsem výtvarný poleno-kreslit neumim vůbec, neháčkuju, nepletu- nic :oops:

No nekecej,ze bych se do toho taky pustila? :mrgreen:

To by me taky zajimalo,kolik kostuje takovej dortik,nemam vubec predstavu :think:

Emí jdi do toh-fakt-uvidíš sama, třeba tě to taky chytne-hele ale je to fakt diagnóza :mrgreen:

Jinak ceny co mám zkušenosti, tak většinou 250,–korun za kilo dortu-ale jsou i dražší cukrařinky 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
17.8.11 22:23

Dito, co jsem koukala po té vybrané cukrárně,obyč dort 1kg/200kč,a s tou belgickou čokoládou za 270kč/kg,ale jsou to skoro obyč dorty.
ale kdybych věděla,že to je opravdu z poctivých surovin,tak bych to klidně dala i najké mamince na MD,jako jsi ty :wink:
Apropo,někde jsem četla,že je nový trend,že restaurace berou zákusky a jiné chuťovky zrovna od maminek na MD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
17.8.11 22:31
Ditta77 píše:
poki píše:
Ditta77 píše:
poki píše:

Ty bláho já jsem, myslela, že s máslem se lehkej krém udělat nedá :think: No tak to je paráda......

Holky mě zajímaj ceny-kolik a jak si účtujou pekařinky od kterých objednáváte a kolik si účtujete vy všechny-které děláte na objednávku??? :think:

:mrgreen: můj fígl je že dělám klasickej máslovej z pudingu a opravdu másla, ne hery ani ničeho podobnýho a přidám kysanou smetanu a jen aby to neteklo trochu ztužovače na jogurtový a smetanový krémy od oetkera :wink: Všichni si to hrozně chválej jak je to lehounký a ne moc sladký. S cukrem fakt šetřím, nemám ráda ty přeslazený hnusy. No a krom krému proložím každý patro ovocem, nejlépe jahodama čerstvýma nebo i banán jde a dokonalý jsou maliny a borůvky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
18.8.11 09:13
ZdeMac píše:
tak my objednali dortík pro dcerku u této paní http://le-no-uch.webnode.cz/, ten s těmi Simpsnama. Byl výborný…teď budeme objednávat znovu…doporučila mi ji od mojí kamarádky známa…

Ta má nádherné dorty, fakt že jo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová