Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jakoze by mi dala adresu a on si za Tebou dojel??
no tak to fakt ne ![]()
Ne, pokud není exekutor či nepracuje v jiné bance, kde by si to mohl pod nějakou záminkou vyžádat. I to by ale bylo trestné
Třeba. Já vím, že je to asi dost blbý a naivní dotaz, ale v dnešní době si člověk nemůže být moc jistý.
Asi jen tve jmeno a prijmeni, to vidi v tech bankovnich prikazech
To neni pravda, ze banka nevyda zadne informace. Ja jsem to resila, kdyz jsem byla okradena. Resila to moje banka s bankou prinemce. Dvakrat jsem vyzadala prijemce pres banku, aby mi penize vratil. Nestalo se tak. Je na to specialni papir, ktery se vyplnuje a oni pak sdeli jmeno a adresu. Potom jsem podala trestni oznameni.
@Anonymní píše:
Mám problém s jedním člověkem. Nechci tady rozpitvávat jakého charakteru ten problém je. Komunikovali jsme spolu jedině přes bankovní spojení, jinak o mě kromě čísla účtu nic neví. Je možné, že by mu banka mohla vydat pod nějakou záminkou nějaké informace o mé osobě, popřípadě jaké? Díky.
Pokud je yo běžný člověk a nepovede proti tobě stížnost, žes ho dejme tonu okradla (například prodala zboží co nedorazilo), tak by mu banka na základě nějaké osobní žádosti neměla sdělovat vůbec nic, jsou to velice citlivé údaje a úřednice by musela být hodně hloupá, aby to na sebe vzala. Vím, že pár lidí na netu to dokázalo díky nezkušenosti úřednice, a vymyšlené historce, ale to bylo hodně dávno.
Mám problém s jedním člověkem. Nechci tady rozpitvávat jakého charakteru ten problém je. Komunikovali jsme spolu jedině přes bankovní spojení, jinak o mě kromě čísla účtu nic neví. Je možné, že by mu banka mohla vydat pod nějakou záminkou nějaké informace o mé osobě, popřípadě jaké? Díky.