Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Na Jihlavsku to teda radilo, večer vichr, blesky, že bylo světlo jak ve dne, kroupy jak dětské hlavičky.. Několik zrušených aut od popadanych stromů, proud vypadl v 10 večer a nahodili to až v 9 dopoledne (jo, být v práci potmě bylo fakt super), doma netekla ani voda..
@Tamtama píše:
Na Jihlavsku to teda radilo, večer vichr, blesky, že bylo světlo jak ve dne, kroupy jak dětské hlavičky.. Několik zrušených aut od popadanych stromů, proud vypadl v 10 večer a nahodili to až v 9 dopoledne (jo, být v práci potmě bylo fakt super), doma netekla ani voda..
Jóóó, klasika… Vesnice kolem Jihlavy bez proudu, strhaný vedení… Já byl naštěstí v práci v hlavním městě, tam elektrika šla, tak jsem každou chvíli venku pod stříškou pokuřoval, sledoval deštík a světelnou šou, docela hezký… ![]()
Akorát jsem si kolem 22. musel proházet cestu z areálu, pár větších větviček mi zatarasilo bránu, nedostal bych se k benzínce pro kafe…
![]()
A k ránu, když se začali trousit zaměstnanci z okolních firem, musel jsem volat hasiče, páč mi řekli, že na silnici, kterou vyjíždím z areálu, leží strom, jezdím pro mě nejkratší cestou, kde je dopoledne skoro nulovej provoz, ti, co jeli do práce touhle cestou, se vraceli a objížděli, ale hasičům žádnej z nich echo nedal…
![]()
V Pardubicich to litalo taky pěkně… Značky, bordel bylo to hrozný až jsem se bála… Ale nastesti to pomohlo a pročistil se vzduch… Snad už bude lépe…