Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Bubla Bůčková píše:Dobře udělaný je výborný .Jako dítě jsem ho nesnášela ,jim ho asi od třiceti .
Proč tak exoticky?špenát takovou tu rozkydlou srajdu
@vulpes píše:
@Macaaa a kolik těch pavouků jsi už snědla, že víš, že je jako jídlo nesnášíš…?
Nemusíš něco jíst, abys věděla, že to nesnášís
Já bych nějak z principu nedala do huby syrové maso, vyjměme extrémní výjimky znázorněné kupříkladu ve filmu Přežít (dle skutečných událostí). Čili jsem nikdy nejedla tatarák. Z jídel která jsem jedla a ochutnat je již také nehodlám - plíčky na smetaně, buřty na pivě s kečupem, obecně se vyhýbám sladkým pokrmům (buchtičky se šodó, rýžový nákyp, zemlbába, šišky s mákem), nemám ráda bílou čokoládu, nemám ráda rozinky, cukrovou vatu, roksová lízátka a bonbóny, nejím rajskou a koprovou (polévku ani omáčku), nemám ráda zapečené těstoviny, nejím aspik, zákusek zvaný indiánek, lékořicové pochutiny také ne, nemám ráda meruňky a angrešt, nemám ráda povidla…
@Macaaa To byl jen zlomek.
Zas na druhou stranu vyloženě miluju jiná jídla, co tu ostatní uvádí mezi „ultimátními hnusy“ - hrachovou kaši/hrachovou polévku, čočku na kyselo, játra, koprovku, jídlo ve stylu ZŠ jídelny (uho, br. kaši s filé, haši), rosol/aspik, buchtičky se šodó (to fakt nechápu, co proti tomu kdo může mít
)… Tak se to vykompenzuje.
@Macaaa píše:
@krtek93 tak drožďovou polévku jsem nikdy neměla ☺️️ tuňák v konzervě mi vadí v tom jak smrdí a chuť mi připadá jako taková kovová.
S mlékem polévku jsem taky nikdy neochutnala a vlastně ani nevím že se dělá
A to myslíš opravdu s mlékem nebo všechny polévky, kam se přidává smetana?
@Lucy75 píše:Plicka taky ne ,to pamatuju že školy ,to je asi jediné jídlo co mi vadilo
páč jste rozežžraní
za komančů se dost smažilo a omáčkovalo no… v tom jsme vyrostli..
a vy se oškráňáte nad tím, že jaké jídlo se OBECNĚ NEJEDLO???
TAK ty plíčka, fakt, to každý nedá…já dám aj játra, aj plíčka
nedám drˇštky, tímto se hlásím k poblití, páč dršťky nedám ani v koncentráku. pa
@Mar__tanka1983 píše:
Já dycky říkám, že je to o přípravě. Ochutnala sem už hnusný mořský potvory i vynikající. To samé ledvinky, já je umím skvěléale leckde jinde fujky.
Co opravdu nemusím a sním jen kdybych měla umřít hlady, je Růžičková kapusta. No, a mlikovou polívku bych možná nesnesla ani tak, a radši bych pošla![]()
![]()
Jinak zabijačkový věci miluju, dělávali sme vlastní a to bylo něcoJo, a ještě rýžový nákyp, to sem vlastně nikdy nepochopila, proč to ty chudince rýži někdo provádí, takovýhle týrání
![]()
Ledvinky jsou u nás oblíbené dělám je často. Růžičkovou taky nejím. A rýžový nákyp klidně, ale musel by mi ho někdo udělat.
Syrove maso, tluste maso a veskere produkty ze zabijacky (jitrnice, jelita, prejt, tlacenku, atd.)…
Sežeru všechno a všechny…
. Asi všechno už jsem vyzkoušela a nic mi nevadí, když se to dobře udělá.
Nemusíme jít do extrémů. Z těch běžných jídel v našich podmínkách - drůbež a vnitřnosti. V žádné podobě
@mrazik6 píše:
Nemusíme jít do extrémů. Z těch běžných jídel v našich podmínkách - drůbež a vnitřnosti. V žádné podobě
Pečené kuřátko nic?
Žemlovku, rýžový nákyp, mléčné rýže, všeobecně nemusím sladká jídla. A červenou řepu.
@Macaaa píše:
Ahoj, jaké jídlo ze srdce nesnášíte a nesnědli by jste ho ani za milion? 😁Tak já např. mořské potvory, smažené žáby, pavouci, červy atd.![]()
Tech je..vnitrnosti, hrachovou kasi, koprovku, kysele zeli, stavu z cervene repy..
Neco je o uprave, neco ne. Treba olihne jsme zkusila na vic zkusobu. Ale proste mi vadi to jejich prirozene aroma, ktere je citit pri kazde uprave. Zabijacku jsme mivali domaci, ale pro me napozivatelne. A ten smrad v baraku. Nebo smrad z taveni sadla
Vnitrnosti proste v jakekoliv uprave - porad je tam ten smrad z vnitrnosti. Zkouseli mi jen nekolikrat propasovat do jidla, ktere jim, ale fakt jsem je tam hned poznala. PrdeIacku jsem popravde nikdy nejedla, vadi mi to vedomi, z ceho je.