Jaké letos vánoční dárky? Potřebuji inspiraci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7602
14.11.11 11:03

Ženským v rodině nakupuju dárkový balíčky kosmetiky LUSH, to je super luxus a všechny to milujou. A jinak tak různě, doutníky, lepší kávy, netbook, vína, knížky, věci ke koníčkům… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
14.11.11 11:08

Ahojky, loni jsem dávala všem lávovou lampu .
Letos to asi moc řešit nebudeme . Ale myslím si že dobrý nápad je polštář s vlastní foto třeba dětí . Je tam třeba i hrnek atd.
Přítelovi jsem udělala polštář k narozeninám ( z obou stran vlastní foto, orámované jak jsem si vybrala) a všem se moc líbil :wink: . Musím přiznat že i mě a jsem nadšená .
Tady jsem ho nechala dělat http://propag-shop.cz/…8-cm_12.html .

• Citovat
  • Upravit
64
14.11.11 13:32
žirafííí píše:
Přítelovi jsem udělala polštář k narozeninám ( z obou stran vlastní foto, orámované jak jsem si vybrala) a všem se moc líbil :wink: . Musím přiznat že i mě a jsem nadšená .
Tady jsem ho nechala dělat http://propag-shop.cz/…8-cm_12.html .

Moc se mi líbí nápad s polštářem, já jsem příteli dala asi narozkám nebo svátku (teď už nevím :think: ) tento polštář, když jsem sháněla ještě nějakou drobnost na poslední chvíli http://www.tonery-zbranek.cz/…bi-3016.html a má ho moc rád. Nápis se mu líbí, občas to na mě s ním zkouší :lol: , ale hlavně je neskutečně hebký a měkký a akorát velký a krásně drží tvar a výšku i po x praní.

Jinak zatím jsou v plánu tyto dárky:

Přítel- poukaz na večeři do Café Imperial, pár polotriček, oblíbené slipy, parfém a ještě něco přibude :think:
Mami - digitální fotorámeček, kde bude mít ode mě nahrané fotky ze svých cest
Babička - poukaz na kosmetické ošetření, parafínové zábaly nohou a rukou. I když je jí 75 tak kosmetiku miluje a ráda o sebe pečuje. :-)
Děda a tatí- termprádlo, termoponožky. Děda ještě holandské sýry a nějaký dobrý salámek. Tatí dostane něco nového do bytu.

Dál budu hledat inspiraci u Vás. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
14.11.11 13:56

Manžel:poukaz do motorkářské prodejny,kýta sušeného
masa,knihy,parfém,kosmetika
manželovy rodiče:Víkendový wellnes pobyt,mamka k tomu svícen,taťka nějakou vánoční čokoládu
moji rodiče:nové dveře do bytu/skládáme se se ségrou/,mamka k tomu vázičku a svíčku,taťka nějaký balíček salám,sýry,alkohol
ségra a švagrová:svícny,švagrové:asi taky nějaké balíčky z potravin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
14.11.11 14:35
soldi píše:
ja prave skor riesim co kupit pod stromcekom 8mesacnemu krpcovi, nejake napady nemate? :-D

To máš fuk, stejně bude nejvíc hin z balícího papíru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
14.11.11 14:56
Gladys píše:
soldi píše:
ja prave skor riesim co kupit pod stromcekom 8mesacnemu krpcovi, nejake napady nemate? :-D
To máš fuk, stejně bude nejvíc hin z balícího papíru :mrgreen:

souhlas :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
14.11.11 17:31
Gladys píše:
soldi píše:
To máš fuk, stejně bude nejvíc hin z balícího papíru :mrgreen:

s tym ratam, vsetkym hovorim, nech mu to pekne zabalia, nech ma co trhat :lol:
ale predsa len by som mu tam rada nieco zabalila, pribuzni nejako nie su ochotni sa zmierit s myslienkou, ze by mu dali len noviny a podobne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
14.11.11 17:34

Taky jsem letos v koncích.. Babička dostane traktor plný ve správné délce nařezaných polen do krbu na zatopení (jiné než ryze praktické dárky jí v jejím věku radost nedělají a je velmi spořivá, takže letos by zase určitě v půlce zimy už byla bez dříví). Loni jsem jí zaplatila povinné ručení..
Mamka měla původně dostat sazenici originál odrůdy růže, kterou si může sama pojmenovat a tuto odrůdu zaregistrovat, aby to byl nový plnohodnotný druh.. Ale ségra jí to prý taky už dala a máma ji ani nezasadila.. Takže jsem před chvílí objevila v časopise nové album Barbry Streissand..
Mámy přítel byl loni nadšený ze hry od Albi „Svět“, letos mu chci dát akivárium s mravenci - samostatntý mikrosvět, o který se nemusíš starat. Je to technik…
Ségra značkovou kabelku.
Přítelova rodina dostane handmade dárky - vaječný koňak, domácí čalamádu, nakládaný hermelín a utopence…

• Citovat
  • Upravit
Metamorphosis
14.11.11 17:36

Před dvěma lety jsem roční holce mojí kamarádky koupila asi za sedm stovek takovou deku, na kterou, když šlapala, tak ta deka různě hrála.. Byla z toho urvaná několik měsíců.

soldi píše:
ale predsa len by som mu tam rada nieco zabalila, pribuzni nejako nie su ochotni sa zmierit s myslienkou, ze by mu dali len noviny a podobne :-D
  • Citovat
  • Upravit
17359
14.11.11 19:00
Amber_1977 píše:
Před dvěma lety jsem roční holce mojí kamarádky koupila asi za sedm stovek takovou deku, na kterou, když šlapala, tak ta deka různě hrála.. Byla z toho urvaná několik měsíců.
soldi píše:
ale predsa len by som mu tam rada nieco zabalila, pribuzni nejako nie su ochotni sa zmierit s myslienkou, ze by mu dali len noviny a podobne :-D

jeej, dik, nemas link nahodou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ruz
21
14.11.11 20:16
Amber_1977 píše:
Taky jsem letos v koncích.. Babička dostane traktor plný ve správné délce nařezaných polen do krbu na zatopení (jiné než ryze praktické dárky jí v jejím věku radost nedělají a je velmi spořivá, takže letos by zase určitě v půlce zimy už byla bez dříví). Loni jsem jí zaplatila povinné ručení..
Mamka měla původně dostat sazenici originál odrůdy růže, kterou si může sama pojmenovat a tuto odrůdu zaregistrovat, aby to byl nový plnohodnotný druh.. Ale ségra jí to prý taky už dala a máma ji ani nezasadila.. Takže jsem před chvílí objevila v časopise nové album Barbry Streissand..
Mámy přítel byl loni nadšený ze hry od Albi „Svět“, letos mu chci dát akivárium s mravenci - samostatntý mikrosvět, o který se nemusíš starat. Je to technik…
Ségra značkovou kabelku.
Přítelova rodina dostane handmade dárky - vaječný koňak, domácí čalamádu, nakládaný hermelín a utopence…

Ty brďo ta růže, kde to najdu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nesinka
15.11.11 09:37

Jee ta růže by mě taky zajímala!!

• Citovat
  • Upravit
7602
15.11.11 18:44

Add růže - dámy Vy neznáte shopy, kde mají gadgety?? Chyba!!! :mrgreen:
Tu růži tam mívali taky, teď nevim…
 www.smartstore.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
15.11.11 18:58

syn-nářadí,šlapací auto,chtěla bych garáže…
manžel nevím
brácha šachy
ségra s přítelem sexohru
druhá ségra korálky na náramky
tchýně sadu od oriflame
tchán klešťoblbost (něco jako velkej švýcarák s kleštěma,sekerou a tak)
taťka s přítelkyní skleničky
mamka s manželem nevím
babičky + dědové (moje a manžela) netuším…

• všem oznámíme,že se v létě můžou těšit na druhý vnoučátko
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
16.11.11 15:56

vlastní odrůda růže:
http://www.netradicni-darky.cz/…uzi/d-69228/

mravenci v akvárku a jiné blbiny pro chlapy:
http://www.darkyzvesmiru.cz/

hrací deku jsem kupovala v krámě typu Puntanela, ale našla jsem něco podobného na Internetu, jen zrovna ten první odkaz mi přijde pro starší děti.. Radím spíš zajít do hračřkářství, tyxhle odkazy nejsou to pravý ořechový:
http://www.i-hrackarstvi.cz/…0097151.html
 http://www.slune-cz.cz/…ka-76x76-cm/

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová